• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos telefonossal beszéltem, de nincs vele gond, aranyos, kedves, mindenről tájékoztat, és korrekt is volt az infó.
  • Megközelítés:

    11ker ismert lakóparkja az egyik legnagyobb főútja mentén, parkolni könnyű a közelben (mondjuk uszodánál), térkép jól mutatja, újépítésű, bejutás diszkrét tud lenni , max várni kell kicsit a kapunál, nem kell magasra menni. Hosszú folyosón nyíló ajtó segített megtalálni a helyet.
  • Helyszín:

    Lakás szuper, fürdő is, több szoba van, miénk jó méretű volt, ágy rendben volt, volt hely textilt lerakni is, tusfürdő törcsi meg egyebek is rendben voltak. Logisztikára ügyelni kellett, de szóltam is Lottinak, figyelmes, volt aztán bejött a fürdőbe emiatt, hogy ne találkozzak a közben érkezett mtvel, megdumáltuk, hogy mókás lenne, engem nem akasztana ki de van akit zavarna.
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben megfelel a képeknek. Ezen felül: arca szép, nekem nagyon bejött, nem kell tartani a kitakarástól. Mellei természetesek de nem feszesek, mondjuk én ezeket szeretem, de ez szubjektív, feneke sem feszes, de én ezt is így szeretem, Lottika nagyon kedves és aranyos (na ezt meg is jegyezte nekem, hogy nekem mindenki aranyos, de hát ő is olyan aranyos, és én az aranyos csajokat kedvelem ez van) egyébként nagyon közvetlen és egyenes természetű, az egybe-bikiniben ami nem monokini (van ilyen képe) cuccban fogadott, egyszerűen észbontó jelenség volt, imádtam.
  • Action:

    Itt a lényeg itt a pont. Nagyon közvetlen, első pillanattól együtt él a vendéggel, legalábbis velem, mintha ezer éve ismernénk egymást, jót dumáltunk, kértem a fürdő felügyeletet jött csinálta, minden olyan természetes volt.
    Fürcsi után kibontotta magát a fürdőruciból, észbontó látvány volt addig is, de meztelenül méginkább, csak a magassarkú hiányzott a meztelen testéhez, ezt rögtön pótolta. Közben cseverésztünk, kérdezte mit szeretek mondtam franciás játékokat, kérdezte, análizgatást mondtam az nem az én műfajom, majd letelepettünk az ágyra, kis csókokkal támadott én meg nem védekeztem, de úgy helyezkedve hogy a farkamhoz ért közben, az egész csaj baromi izgató volt de így méginkább, majd cici csók nyelvesen és harapdálva, közben dörzsöli a farkam, nem semmi a csaj, végül megérkezett a főnökhöz, az akcentusa lágy, nyelvjárása kiterjedt a környékre meg a golyókra is, de irányítható, kérésre mindent megtesz, majd oldalra kértem, hogy bepucsított fenekét élvezhessem a tükörből, meg simogathassam a fenekét punciját, én így szeretem, aztánnkézzel irányítottam a fejét golyókhoz meg vissza, de nem voltam a toppon (szerintem túlságosan tetszett a csaj), de nagyon élveztem csak a főnök nem akart rendesen vigyázba állni, erre kérdezi dugni fogunk, mondtam magamban ne aggódj neki meg hogy persze és letereltem fejét a golyókhoz és kezelésbe vettem a főnököt, mert ha ennyire kérik akkor begyorsítunk, hadrend meg is jött, egyébként fantasztikusan játszik a nyelvével a golyókon, tettem ideoda a fejét, főnök készen állt, majd vv, és hajrá, volt itt misszi amiben sajnos nem hajlékony nem tudtam pakolgatni a lábait de a cicik mozogtak rendesen, dogyban elképesztő látvány seggét markoltam és rendes tempót diktáltam meg meg állva nehogy idő előtt elsüljek, talán élvezte is ezt a pózt, végül dugás közben megbeszéltük hogy nfvsz arcra hogyan jó, mondtam akkor misszi és lövök és jövök vagy jövök és lövök, hanyatt fektettem szájába adtam a farkam, kérdezte én csináljam, mpndtam mint mindig igen mert így ő irányítja hova megy, de előtte fölé helyezkedve szájába adtam a golyókat és tükörben nézve kezeltem az ezredest, mint egy pornó film volt a látvány aztán átadtam neki, és nagyot durrantam, ő betartotta az instrukciókat, és szépen mindenhova rakott az anyagból, szuper volt, utána még kérésemre sokáig szopogatta. Majd tisztítás dumcsi, ami közben lábát átrakta rajtam, én meg a cicijét simizem, ami annyira jó volt, hogy én szóltam hogy nem akarom feltartani, erre megnézte az órát és tényleg megcsúsztunk, mert már várt a következő mt, én kérek elnézést tőle, majd kapkodós zuhany ő is berohant hozzám a fürdőkádba.
    Szuper volt minden.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonban mondottak és az adatlap szerint, pesti átlag, de messze magasabb szolgáltatás, és olyan csajjal akit szívesen felszedne az ember.
  • Összkép:

    Képeknek teljesen megfelel, szép arc, közvetlen aranyos (cuki, ezt a jelzőt Lottikának küldöm :-)) ) csajszi, közvetlen légkör de nem bnős inkább havercsajszis, én biztos hogy megyek még, remélem bejutok, mert sokat vártam erre az alkalomra is, mondanám hogy vele nem lehet lyukra futni, de inkább azt mondom vele biztos lyukra lehet futni. Köszi Lottika, remélem bejutok még hozzád.
Happy Massage