• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves iamwhoiam
    Köszönöm a tartalmas beszàmolót ès a kellemes óràt :) örülök h az elòttem lèvő "lukra futàsod"utàn sikerült tőlem kellemes èlmènyekkel tàvoznod puszi Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon on the fly egyeztettem mert pont lukra futottam egy másik lánynál. KB ráklikkeltem az első szimpatikus lányra akit a beszámolok ajánlott☺
    Nagyon türelmes volt és rugalmas az időponttal kapcsolatban, 10 után 10 perccel hívhattam és kisebb morfondírozást követően egy 10:45-s randiban egyeztünk meg. Szerencsémre a 7. kerülettől csak 20 percnyire van a 9.
  • Megközelítés:

    BKV-ra esett a választás amivel a Király utcától 15 perc alatt a Mesteren találtam magam.
    Onnan 10 perc gyaloglás és már ott is voltam a helyszínen.
    GPS walking navigáció pontosan odavezetett, illetve a telefonban is pontos útbaigazítást kaptam korábban.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes lakás, újépítésű és tágas.
    Igényesen berendezve, nagy, az előszoba amcsi konyhás nappaliba vezet amelyből balra nyílik a tetthely.
    Fürdő a szobán belül ami újdonságként hatott és jópofa. A franciaágyról be lehet látni a fürdőbe ha nyitvahagyom az ajtaját amit meg is tettem miért ne:)
    A szokásos kád zuhanyfüggöny páros, nagyon tiszta minden, rendezett es jól felszerelt.
    A szoba szintén tágas, TV a falon függesztve fronban az ággyal, valami music playlist pörgött róla.
    Ruhafogas, kisfotel minden ami kellhet a kényelemhez.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem jön át de elég sok tetoválás van ami nekem bejön így nem hogy nem zavart még el is beszélgettünk párról. Kedves arcú mosolygós, a képeken látható a cicik mérete élőben kicsit nagyobbnak tűnt. Illetve szolisabb barnább épp most ami sosem baj. Az ajkak lehet kaptak valami upgradet de ezt nem mondom biztosra, érzésre úgy tűnt, látszatra nem
  • Action:

    Sokat lendített a helyzetemen kedvessége és figyelmessége hiszen egy failed randi helyszínéről érkeztem. A kapualjból csörgettem, azonnal felvette a telefont és már engedett is be. Ekkor még nem tudta miért a kapkodós 30 percen belüli érkezés, itt is köszi a kedvességet, figyelmességet.
    Frissítővel kínált ahogy beléptem, bemutatkoztunk majd bevezetett a nappaliba. Kis ismerkedés, story kifejtése részemről miért is a hirtelen randiszervezés, majd bevezetett az akció színterére.
    Megvallom nem igazán emlékszem miben fogadott, bomba alakja kedves mosolya és a színes tetoválások amilyeneket ritkán láttam eddig lekötötték figyelmem.
    Tiszta törölköző az ágyon fogadott miután megszabadultam minden felesleges dologtól.
    Észre sem vettem de mialatt bemutatta a fürdőt előkészített egy kis szájvizet is amikor kiléptem a kádból ot fogadott a mosdó szélén. És nem, nem volt különösebb oka mielőtt valaki gondolná. Minden alkalommal fogmosva és rágóval érkezem:) szóval szimplán figyelmesség ami még kellemesebé tette a randit.
    Tusolás után a franciaágyról figyelte ténykedésem, ő még a kétrészes fehérneműben.
    Gyorsan oda is bújtam hozzá miközben storykat csaltam ki a színesebbnél színesebb rajzokról puha testén, amit végig simogatva jártam át. Ügyelve a lábfején még friss szerzeményre mire kedvesen felhívta figyelmem mikor melengettem lábfejét, mert hát az mindenkinek hideg:)
    Lassan elnémúltam és csókolgatni kezdtem a nyaka mentén szépen lassan haladtam lefele. A ciciknél megálltam egész sokáig mert egész érzékenynek hallottam. A mellbimbók udvara és hegye megérte a kényeztetést, sexy hangok tudatták jó helyen matatok.
    Innen még lassabban haladtam mert egyre jobban izgatott reakciója, bár némi dezodor vagy talán tus fürdő maradványt nyalogattam le első körben ami nem volt finom de megérte.
    Megérkeztem a csípő belső íveihez majd le egészen a nagyon érzékeny puncihoz. Meglepetésemre már a cicik és a többi kényeztetés hatására vagy szimplán csiklója érzékenységének köszönhetően igen hamar izgalomba jött. Duzzadt és nedves volt majd a hangos visszajelzés sem maradt el nyelvem és vákuumra igazított ajkam izgatására.
    Le is lassítottam, húztam kicsit, variálgattam a csikló udvara körül, mellette felette körötte, miközben érzéki nyögdelési felpörgettek engem is. Mikor úgy éreztem eleget játszottam, gumit kértem amit óvatosan felcsúsztatott és egy kellemes franciával igazgatott pozícióba.
    Lévén a cicik érzékenyek misszióst vállaszottam startnak a könnyebb hozzáférés érdekében, amiből szolidabb csókolózással indultunk. Talán nem annyira barátnős csókok de ekkor már felpörögtem és haladtam újra a bimbók felé. Lassan lüktettem ki be majd hegyezgettem a ciciket nyelvemmel még ő kélyesen mosolygott. Felültem vádlimra, lábait magam elött navigáltam, ki be jártam, keblei és puncija izgató kompozícióban feszült előttem. Egész sokáig elvoltam eme két pózban majd a végére kicsit ráfektettem combjait mellkasára, bokáit a vállamra és szorosan hozzábújva értük el a végszót.
    Ezután benne pihentem meg ami mindig kellemes mert masszírozza a szerszámot és ezt sosem hagyom ki ha partner benne a cica. Totálban elemeztem a tetkókat ezalatt, beszélgettünk cirógattuk egymást majd pár perc után kicsusszantam forró kis lüktető puncijából. Ekkor már eléggé elkészültem így kaptam az alkalmon és a felajánlott hátmasszázson. Meséltem magamról is, jól masszírkált amivel meg is érkeztünk a randi végére. Sajna a regeli lukrafutás miatt már nem volt időm maradni programom volt déltől..., ezért nem szeretek on the fly betoppanni, senkinek sem jó. Zuhanyzáskor kaptam még egy hátmasszázst kis regeneráló krémmel, majd némi vízzel és csokival zártuk a randit miután kikisért a nappaliba.
    Maradtam volna még egy órát, láttam még fantáziát a cicában
  • Elszámolás:

    A megbeszélteknek megfelelő ajándékot a minifotelen hagytam, Pesti átlag felett picit mert nem minden kedvencem van az alapban.
  • Összkép:

    Meglepetésemre nagyon kellemes randi kerekedett abból ami kapkodásként indult aznap. Az sem volt probléma hogy pár favoritom nem szerepel az étlapján, NFVSZ, óvatos finom ujjazás. Figyelmessége és az érzékenysége áthidalta mindazt amire máskor szükség lehet a fegyvertárban
Happy Massage