• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Kandúrom!
    Nagyon örültem, hogy megismertelek, isteniek voltak az ajándékaid, és valóban kellemesen telt az együtt töltött idő.
    Remélem hamarosan visszatérsz!:-))

    Köszönöm a részletes élménybeszámolót!
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Talán egy hete él a hirdetése az oldalon.Amikor felrakták a hirdetését nyomban a kedvencek közé tettem, s a csevijében jeleztem is ,hogy hamarosan eljövök hozzá.
    Egy kedves ismerősőmnél található,aki már jelezte hogy jön hozzá egy bombázó lány, nézzem majd meg.Igaza lett,valóban tetszett a hirdetés,meg is beszéltük az e-heti randit.
    a hét második napján hívtam telcsijén, amikor jelzett hogy már bent van,lehet hívni.Nekem tetszik ez a funkció,ekkor mindig elérhetőek a lányok,-többnyire.))
    Telcsit ő vette fel,hangja magabiztos volt és kedves,elmondott minden lényegeset számomra és az extrákra is kitért,de engem már leginkább az időpont elfogadása érdekelt s hogy minél hamarabb találkozhassak vele.
  • Megközelítés:

    A Marina partra autómmal mentem,parkolás könnyű volt a ház közelében sikerült is.De van nagy parkoló is kialakítva a háztól pár lépésnyire.
    Bkv járat a pár percre található Duna pláza ,ill hajóállomás is van a közelben,ez is elég gyors.
  • Helyszín:

    A helyszín kiváló,a lakás épp a dunára néző panorámával tetszetős.A megfelelő emeletre lifttel jutottam ,bár lehet lépcsőzni is.A folyosón már kamera figyel de nem zavaró.
    A lakás 2 szobával van ellátva vendégek számára,és persze fürdővel,a többi magánrésztől vastag sötét függönnyel van elválasztva.Az egyik szoba masszázspados a másik franciaágyas.épp lehetett választani szabad volt mindkettő,én az utóbbit választottam.A szoba légkondival felszerelt ,kellemes hüs volt,de nem zavaróan hideg.Volt hely fotel a levetett ruháknak.Több tükör a látványfokozásnak ügyesen elhelyezve.Kellemes zene szólt cdr-ől vagy telefonról.A fürdő káddal ellátott,többféle tusfürdő közül válogathat az ember,törcsi nagy és frottíros,megfelelő.
  • Lány külseje:

    Pár napja látható arcos képe is van kitéve,nekem nagyon bejött,izgatottan vártam már ,hogy láthassam.Falatka melltartóban és tangában nyitott ajtót,szinte a lélegzetem is elállt,olyan csini volt.Pláne mikor becsukta utánam az ajtó a remegős formás popsi látványa mosolyra görbítette a számat.Kezdésnek nyomtunk egymásnak 2 pusszancsot)),Csizmámat beállítottam az előszoba sarkába s már siettem is utána.
    Jaa,jellemezni is kellene,nos.feketés v sötétbarna félhosszú hullámos hajú szépség.Arca nagyon csini,szép ívelt szemek,vastag husos ajkak is díszítik.Igazi dögös macsek ,nemigazán található felesleg rajta.Popsi feszes és rendkívül formás.Vastag husos Punci szépen borotvált volt.Mellei közepesek,szerintem kissebbek a kiírtnál egy kicsivel,de tökéletesek,természetesek
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve,lassan kezdtem simogatni,csókolgatni nyakát vállait,szépen lassan átadta magát az erotikának,lassan ismerkedtünk ,csiszolódtunk ,hangolódtunk egymásra.Lassan lehullottal a falatnyi ruhadarabok róla meztelenül állt előttem.Hagyta magát csókolni,majd lassan viszonozta is.Finom volt ,igazán finom Vastag husos ajkait csókolgattam hosszasan,néha incselkedett közben ,olykor harapott is kicsit játrékosan.))Elfeküdtem az ágyon,kissé nehézkesen,majd kezdetét vette a masszírozás.Többféle olaj közül választhattam.A masszírozást a lábaimnál kezdte,onnan haladt felfelé.Kérdezte ,hogy mennyire legyen erős,én inkább ezt részesítettem előnyben.ügyes erős kezei gyúrtak át.Bár csak elmesélték neki a fogásokat,de nagyon jó tanuló volt,ügyes volt végig.Figyelmem végig rajta volt,ügyesn használta a kezét az erogén zónákat sem hagyta ki, Massszírozta a golyszikat is többször.Sokat beszélgettünk masszázs közben Több puszit is szétszórt testemen,ami igazán jól esett.A hátamon párhuzamosan masszírozta a két mélyháti izmot,végül a nyakamnál végzett.Mindent a tükörben figyeltem ami kiválóan volt elhelyezve.utána az erotika jött.Ügyesen beosztotta az időt is, mozdulatai inkább lendületesek voltak,mint zavaró lassúak.
    Fordulás következett amit mát vártam is.
  • Levezetés:

    Fordulás után Pár pici puszi után összeakadtak a nyelveink is.Kezével izgatta a keményen álló árbócomat bőséges olaj kiséretében.Markolásztam popsiját melleit,s olyan pózban pucsított a tükör felé, hogy azt gondoltam rögtön elsüti a répámat.utána tett rá olyan fényezést ,hogy nem is bírtam soká már.Lassan,olykor tövig benyelősen franciázott,kezeivel is besegítve. Olykor még az ajkaihoz is csapkodta.Nemcsoda hogy egyre keményebb és nagyobb lettem odalent is.Az utódok a magasban landoltak,de kapott belőbe mindkettőnk bőre is
    Kis pihi után elsiettünk frissítő zuhanyozásra,megmostuk egymás mindenit.Maradt még pár perc,hogy azt is kihasználjuk teljesen,felajálottam egy pici masszírozást.
    ügyesen átmasszíroztam fentről lefelé haladva,főleg a gyönyörű popsit bő olajjal masszíroztam, élveztem a látványt.Utána fodulást követően Happy Finishként remegő orgazmuság franciáztam a csiklóját.Nem sietett visszatérni, nem is kellett,csak csókolgattam gyönyörű testét.Öltözködést követően kis lopott csókokkal búcsúztunk egymástól.Finom volt , nagyon is,-gondolatokkal jöttem el tőle.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottakkal megfelelő volt,persze csókot és kölcsönös franciát igénybe vettem, így alig magasabb az átlagnál,de most nem is érdekelt csak hogy kiélvezzem minden adott lehetőséget. A csókja is nagyon szenvedélyes lett, így minden megérte.
    Kis gyümis nasi sem maradt elején odaadtam neki ,hogy ne én cipeljem tovább))Finom kv -val kínáltak a végén.
  • Összkép:

    Várakozásomat is felülírta ez a szépség minden tekintetben,ügyesen adta magát nem volt visszafogott,hagyta magát sodorni az élvezette.Masszírozása is tetszett,erotikus elemekkel tarkítva is.
    Aki odafigyel rá az kiválóan átélheti vele a randi minden pillanatát.Biztosan visszajövök még hozzá.))Talán már holnap-))
Happy Massage