• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Mbend!

    Igazán meglepődtem mikor észrevettem hogy beszámolót kaptam! Már teljesen elszoktam tőle....
    Örömmel olvastam soraid mert annyi dícséret van bennük. :-) Jól esik tudni, hogy "szorgoskodásom" ilyen élményt nyújtott számodra. Igyekszem a maximumot kihozni magamból, de van mikor ez egészen spontán sikerül annyira inspirál a kedves vendég. Valószínűleg ez a Te esetedben így volt... bár némi kiigazításra szorul a történet...
    Kínosan vigyázok arra, hogy a franciás játéknak "időben" legyen vége. Igen ritka esetben fordul elő - véletlen - max. 1 másodperces "csúszás".
    Az pedig kizárt hogy a nyelvemmel tisztogassam le a becses játékszert....!
    Valószínűnek tartom hogy annyira kizökkentél a valóságból pár pillanatra az élvezettől, hogy mikor papírtörlővell letisztogattalak Te azt is kélyes játszadozásnak élted meg... :-D
    Amimek örülök... tényleg,... de nem ez történt. Azért hangsúlyozom mert nem szeretném ha erre alapozva látogatnának el hozzám jövőbeli vendégeim....

    Örülök ha jól érezted magad nálam, remélem ismétlésre is kerülhet sor.... a szokásos határokon belül... ;-)

    Ui.: sajnos van mikor csak később tudok reagálni a beszámolóimra, remélem nem bántottalak meg ezzel.

    Puszi Izi

  • Egyeztetés:

    Iza viszonylag gyorsan válaszol a megkeresésekre, bár mindkettőnknek megfelelő időpontot nehéz volt találnunk, aminek egyes egyedül én vagyok az oka, mert a munkám kiszámíthatatlansága miatt sajnos csak aznap tudok bejelentkezni, de szerencsére egy pár próbálkozás után összejött.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megtalálható cím, bár laktam a környéken, ezért nem akadt belőle semmi probléma, de térkép alapján is egyértelmű; a Mester és Üllőit összekötő utcáról van szó, a IX. ker. rehabilitált részében.
  • Helyszín:

    A lakás egy újépítésű házban található, lifthez közel. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak, Iza egyedül dolgozik a másfél szobás lakásban. A kisszobában van a masszázs, a nappaliban pedig a kényeztetés része.
  • Lány külseje:

    Iza egy gyönyörű, nagyon jól karban tartott MILF. Látszik a kidolgozott testén, hogy sokat foglalkozik vele és sportol rendszeresen. Nagyon szexi fehérneműben fogadott, amely egy zsinórtangából és egy átlátszó hálóingből állt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsról ódákat tudok csak zengeni. Nem írom le részletesen a különböző fogásokat, azonban annyit elmondok, hogy pontosan lehet érezni, hogy Iza nem egy két hetes masszázstanfolyamon szerezte tapasztalatát. Minden egyes mozdulatán érződik, hogy ő foglalkozott ezzel professzionális szinten is, mielőtt a kényeztetés részét is felvette volna a repertoárba. Mivel panaszkodtam neki a különböző hátproblémáimról, ezért gyógymasszázst kaptam, ami alatt rendesen megdolgozott (nem is tudom, hogyan fér el ennyi erő egy ilyen törékeny hölgyben) a talpamtól a nyakamig, különösen koncentrálva a problémás területekre. A masszázs közben elmagyarázta mitől alakulnak ki a csomók a hátban és szakszerű tanácsokat adott, hogy hogyan lehet elkerülni, megelőzni ezeket, illetve milyen sportokat ajánl a különböző izomcsoportok megmozgatására.
  • Levezetés:

    A kényeztetés részére nehéz volt ráhangolódni az elején a masszázs durva volta miatt, de Iza egy "segíts levetkőzni"-vel oldotta a hangulatot. Miután megszabadítottam a bugyijától is, lehasaltam a tatamira úgy, hogy mindkét tükörből lássam mi történik. Azt kell mondjam sehol nem kaptam még ilyen csúszkamasszázst, mint Izánál. Az egész testét megmerevítve szánkózik az emberen keresztül-kasul, és látszik, hogy amit csinál, az komoly fizikai erőt igényel a részéről. A csúszka utáni fordulásnál egy kellemes, nagyon olajos kézimunkával kezdett, amihez használja melleit, fenekét, de talán az tetszett legjobban amikor nagyajkaihoz szorítva okozott nekem örömöt. Ezután egy már-már pornós franciára váltott, sok nyállal, cuppogással, köpéssel, csorgatással. Ahogy közeledett a vég, egyre hangosabban nyögtem (jelezvén neki is, hogy mindjárt ott vagyok) de ő ügyet sem vetve rá folytatta a munkáját, amíg be nem végeztetett. Az utódok a szájából a papírtörlőben végezték, cserfesen rámnézett, hogy "ilyet itt nem szabad ám", kacsintott majd még egy pár percen keresztül tisztára nyalogatta a szerszámom. Úgy éreztem, hogy a kémia megvolt, ezért kaptam ilyen kiváló szolgáltatást.
  • Elszámolás:

    Esemény után, a konyhapultra helyeztem az átlagos pesti másfél órának való csokrot, megtoldva pár szállal a különleges bánásmódért, amit utána sms-ben mégegyszer megköszönt.
  • Összkép:

    Iza egy gyönyörű MILF, aki nagyon ért a masszázshoz, a csúszkájában iszonyatos munka van, a kényeztetése pedig meglepően vizuális élmény.
Happy Massage