• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Franciafan alias Lukko!

    Nagy dumás vagy, azt meg kell hagyni. Még jó, hogy a te beszélőkéd és az enyém jól kiegészítették egymást, és nem elnyomták.
    A masszázsról meg csak azért nyilatkoztál olyan szűkszavúan, mert szerintem erre a részre nem is nagyon emlékszel. Végig izegtél-mozogtál, dumáltál, ha csak az egyik lábadat masszíroztam volna szerintem azt sem tűnt volna fel neked. Látszott rajtad, hogy inkább a társalgás ami lényegesebb számodra.
    Sokat nevettem, néhol már hahotáztam is tegnap, és közben azon gondolkoztam, hogy vajon ez az ember csak egy jót beszélgetni jött ide? Úgy diskuráltunk itt, mint akik régóta ismerik egymást. Kicsit meg is ijedtem bevallom őszintén, mert amikor ennyire elmegy a hangulat a móka és kacagás irányába nehéz hirtelen visszahozni és eljátszani a végzett asszonyát aki csak úgy ontja magából az erotikát. Persze te ezt egy laza legyintéssel elintézted, hogy jó ez a hátbaveregtős, haveros feeling is, nincs min aggódni.
    És tényleg nem volt min. Viszont én nem ismertem még ezt az oldaladat, hogy nem csak mint mókamester tudsz érvényesülni, hanem más jellegű potenciál is van benned. Ha nem lennék olyan szemérmes akkor most azt írnám: ha ezt tudtam volna már az elején akkor nem a kezemmel tapasztottam volna be a szádat (hogy legyél egy kicsit csöndben) hanem csak simán ráültem volna. Hopp, vagy le is írtam?

    Szóval Lukko, kellemes társaság vagy, minden szolgáltató hölgynek jó szívvel ajánlak, csak a rekeszizmokat kell előre felkészíteni, hogy bírják a kiképzést.
    Szép volt, jó volt...

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Már jó ideje kacsingattam Aliz hirdetését.A franciamentesség :)) szegte kedvem eddigi látogatásom.Az események izgalmas alakulása és néhány igencsak erotikában gazdag magasztos beszámolója elolvasása után döntöttem.
    Egy életem,egy halálom bármi légyen meglátogatom.VTR majd telefonos bájcsevej és másnapra már készülhettem is az izgalmas kalandra!:))
  • Megközelítés:

    Gépkocsis megközelítést alkalmaztam.A forgalmi akadályok miatt késésben voltam,de telefonon jeleztem úton vagyok,érkezem.
    Rendkívül toleráns és segítőkész volt.Parkolás a ház előtt:)) szó szerint és ingyenes.
    BKV instukciók: láttam cammogni felfelé kék buszt,talán a 21 és a fogaskerekű is arrafelé falja a fogazott lejtőket.Egy biztos: nagyon szép környék.
  • Helyszín:

    A háztömbbe kapukód után lefelé!:))
    Szép és stílusos szalon.Több teremmel ( vannak itt kolléganők:) de a diszkréció és logisztika hibátlan.A fürdőszoba egyedi stílusú és tiszta .Kád,mosdó,budoár,szép türcsik,és higiéniai felszereltségben is patent.
    Van minden ,ami kell.A masszterem klassz.Tatami,tükrök,zenedoboz,és egyéb kellemet és komfortot szolgáló tárgyak.
  • Lány külseje:

    A képeken egy domborulatokban:) gazdag esztétikus hölgyemény csábítgat.:)
    Az élőkép totálisan igazolja a képek álltal sugallt szépséget.Egy széparcú, jó alakú férfiszemeket gyönyörködtetni tudó Nő Alíz.
    Maximális elégedettséggel konstatáltam a látvány semmikép nem fogja befojásolni a kaland színvonalát !Szexis szettben fogadott,amik elég hamar ,önkezűleg hagyták el csábító testszerkezetét.A popsival már az első pillanatban szimpatizált szemem,:)))
  • Erotikus masszázs:

    Az érkezés után vetkőzés és fürdőlátogatás.Természetesen illedelmesen köszöntöttük egymást.A tatamin hasonfeküdtem és totálisan Alizra bíztam a dolgok alakulását.Lábtól induló ,totális testet ellepő masszázskultúrával kezdődött a program,ami csevejcsatával spékelve nagyon kellemesre sikeredett.Nem igazán vagyok masszázsfan,de Alíz kezei alatt nagyon jól el voltam.
    Igyekeztem elnyerni szimpátiáját,mert meztelen teste igencsak felajzotta erotikus fantáziám! Kommunikáltunk tisztesseégesen és a masszázsprogram végeztével megállapíthattam,odaadó lelkes masszőrhölgy ápolásában részesültem.
  • Levezetés:

    Jövetelem igazi célja ekkor kezdett realizálódni.Az erotikus lehetőségekkel tisztában voltam,ezért a tiltott gyümölcsökre nem is vágytam.A mellettem heverő gyönyörű olajos női testet símogatni kezdtem.Erősen orientálódott kezem a formás popó irányába,ráadásul Aliz jelezte kedveli a popósimit.És ekkor face tó face feltárult előttem a massz program alkalmával hátamat és hátsó fertályamat andalitóan korbácsoló gyönyörforrás: a punci.Szívverésem szaporodott,kéjkedvem pattanásig feszült és egy mély reménykeltő levegővétel után rákérdeztem : ajlkam s nyelvem szívesen parolázna eme szépséges húsos költeménnyel.
    Legyen,volt a válasz majd meglátjuk milyen szimpátiát sikerül kialakítanom vele:))
    Na kérem.Én ha ilyen szép és zamatos punci közelébe kerülök,nem szoktam dadogni.Nyelvesleg minden igyekezetemmel próbáltam kedveskedni neki és miután nem lettem felfüggesztve :)) élvezettel nyalakodtam a gyönyörforrás kapujában.
    First class. A kellemes hanghatások és test jelek ,arra engedtek következtetni nem volt hiábavaló ténykedésem.:)) Remélem.
    De ha tévednék Aliz mestere az évezeteket megháláló tündéreknek.
    A finálé: hátamra fordultam.A bő olajlocsolás és kellemes kézimunkával után beindult a lavina.Olajos testével elkezdett csúszkálni rajtam.Hanyattfekve szemlecsukva élveztem a gyönyört.Időnként azért pilláztam cseppet mert a látvány is őrjítő volt.
    Amikor a popsis,puncis csúszkavariációk a már meredező fütykösömmel inzultálódtak:) a totális kéjmámor uralkodott el rajtam.
    A tököm se bánta ,hogy nincs francia,amikor ilyen fantasztikus combóval kedveskednek neki.Bátran kijelentem : a kapott compoziciók Mount Everesti magasságokba repítették vágyaimat ,hogy aztán gyönyőrtöl felejzott férfiasságomból gleccserként távozzanak hasamra a spermahajderek.Woow. Bájosan megjegyezte: még csak mos akart megfordulni és a popsis combinációt bemutatni:)) Elaléltan motyogtam,nekem ez most totálgyönyör volt így ahogy történt.A romeltakarítás után rákérdeztem az időre,ami már lecsengett sajnos.Belegondolni se merek ,mi lett volna ha ........Fürdés öltözés ,ajándékozás és illedelmes távozás.
  • Elszámolás:

    Egészen a felöltözés pillanatáig ez szóba se került.Még az egyeztetés során sem.Amikor felsorolta az intervallumokat a reám eső tétel elhangzása cseppet sem volt meglepő. A kapott élmény tükrében bátran kijelenthetem : bagatell.Köszönetemmel füszerezve helyeztem az ott pihenő csemegék mellé a polcra.
  • Összkép:

    Felfokozott kíváncsisággal vágtam bele a kalandba.Aliz habitusa és stílusa számomra abszolúte a kellemes élmények közé sorolja randinkat.Az erotikus kavalkád közben cseppnyi hiányérzetem sem volt,pedig köztudottan franciafan vagyok.
    Olyan szép és élvezetes nyalintós ,valamint csúszkás élményben részesültem,hogy eszembe sem jutott eme tétel hiánya.
    A kocsimba beülvén bekapcsoltam a rádiót.Katona Klári ha a cipőm mesélni tudna c. régi sláger szólt.
    Elmosolyodtam és viccesen magamban motyogtam: Klárikám ha a t@k@m mesélni tudna ............
Happy Massage