• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Hívtam, nem vette fel. Pár perc múlva megcsörgetett, visszahívtam, felvette. A kért időpont nem volt jó neki, de találtunk alternatívát. Imádtam a hangját már telefonon is. Megbeszéltünk mindent, pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, ingyenes parkoló tömkelege a ház előtt. GPS biztos odatalál (van olyan, ahova nem???), tömegközlekedés hegyek pár perc sétára.
  • Helyszín:

    Az épület jó magas. Lépcsőn nem biztos, hogy szeretném megközelíteni. Lift viszont kényelmesen felvisz.
    Az általam látott szobák tiszták, rendezettek. Zuhanykabin, tusfürdő, szájvíz, törülköző rendben.
  • Lány külseje:

    Képek visszaadják a külsőt, de a vidám kisugárzást nem. Első pillanattól imádtam. Valami lenge, hálós, fekete cuccban fogadott, ami elég sokat sejtetett. Tetszett.
  • Action:

    Gyorsan lezuhanyoztam, szobában várt. Keblei vonzották a tekintetem. Meg a kezeimet is. Megkérdezte, mindent szeretek-e. Hát, erre mit lehet mondani? Persze...
    Elképesztően finom érintésekkel kezdett életet lehelni belém. Mivel gyakorlatilag folyamatosan beszélgettünk, nehéz dolga volt. Ugye tele szájjal azt nem lehet...
    Teljesen magával ragadott a kedvessége, közvetlensége, az egész lénye. Imádtam, ahogy a haja cirógatta a hasam, ahogy a szemembe nézett, miközben hihetetlen érzékiséggel kényeztetett.
    Az egész randit egy laza, kellemes hangulat jellemezte, sok vidámsággal, mosollyal, nevetéssel. Mivel még viszonylag az elején mondtam neki, hogy nem feltétlenül vad pornóra vágyom, inkább arra, hogy jól érezzem magam, nem is volt semmi igazán részletezendő dolog. Gondolkodtam is azon, hogy egyáltalán írjak-e beszit, de a hozzáállása, kedvessége, és persze szex terén bemutatott tudása alapján úgy döntöttem, megosztom az élményemet.
    Fantasztikus egy óra volt, kicsit túl is lépve, melyből szerintem úgy a felét a szájában töltöttem. Hibátlan randi volt, mely a részemről ismétlésért kiált.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztetett dolgok nem változtak a helyszínen. Diszkréten az egyik polcon elhelyeztem, amit vittem. Ott és akkor már szóba sem került.
  • Összkép:

    Minden pillanatát élveztem. Brenda kellemes beszélgetőpartner, odaadó és figyelmes szerető, aki valahonnan levette, átérezte, mit vártam tőle. Megkaptam, hibátlanul szórakoztam a vele töltött idő alatt.
    Az sem utolsó, hogy azért még a kocsiban is remegett a lábam.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-07-19 23:39:28
Happy Massage