• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Helloka bedo6!

    Először is - eddigitől eltérő módon nem hozzád szólnék -, darkzerohoz. :)
    "Hogy egy ilyen kiváló "soft and real" úriember beszámolóra Alexa (szokásától eltérően) nem reagál(t)...?" De igen most fog reagálni rá eddig nem ért rá a kedves Alexa. :)
    Látom folyamatosan szemmel tartasz. :)

    Na, de most vissza hozzád bedo!

    Igyekeztem jót tenni veled, azt hiszem sikerült is. :) Juppi!
    Nagyon jól éreztem magam melletted vagy akárhogyis hívhatjuk a dolgot, szuper volt. Én voltam Óz, a nagy varázsló. Bár lányban is kiadhatnák Ózt, kíváncsi lennék rá, hogy lányban milyen lenne. Akkor aztán lenne itt Óz a nagy varázsló :)
    Mire legközelebb talizunk már ezt is fogjuk tudni.

    Remélem hamarosan találkozunk és nem utolsó sorban örülök, hogy megosztottad élményedet velem és mindenkivel.

    Sokszor ölellek
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés, elsőre nem vette fel, de szinte azonnal visszacsörgött (valsz én voltam türelmetlen)
    annyira meglepődtem ezen a kedves gesztuson, hogy el is felejtettem bemutatkozni. :-/ ...de kedvesen felhívta rá a figyelmen és végül hamar túlléptünk rajta. Megbeszéltük a részleteket, nagyon rugalmas volt így hip-hopp megszerveztük a randevút
  • Megközelítés:

    Mivel az adatlapján már jelezte a felújítási munkálatokat, ezért számítottam rá, hogy lesz egy kis parkolási mizéria, de simán ment minden, parkolás ingyenes, ház mögött megoldott. Igyekeztem pontosan érkezni, ezt örömmel is vette, tehát pontos érkezés ajánlott.
  • Helyszín:

    Átlag panel, tökéletes rejtekhely. Könnyű bejutás, Alexa precízen navigál, tévedés kizárva.
    Maga rejtek teljesen rendben van, tisztaság mindenütt. Rend, fegyelem, pedantéria. Saját ízlés szerint berendezett maszoba. Gyertyákkal teszi hangulatossá a szobát, de inkább Alexa kisugárzása az ami a hangulatot hozza. Fürdőben nagy tisztaság, törölközők nagyon rendben, nem kutya rágta rongyok, ami például nekem már nyitóban plusz pont.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen visszaadják a külsőt, magas, jó alakú, kis formás cicikkel, sehol semmi felesleg.
    Szolid egyszerű fehérneműben fogadott a "kevesebb néha több" elvet követve. Erős szemkontaktus ami engem kicsit meglepett, de inkább annak tudtam be, lehet elsőre annyira elvarázsolódtam. Mire a fürdővel végeztem már Éva kosztümben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs tökéletes, látszik hogy tanulta és tudja is. Krémek, olajok teljes repertoárja, de én a gélt választottam ami talán a legkényelmesebb érzés a többihez képest.
    Talpakkal kezdtük majd haladt szép sorjában felfelé,lábszár,combok, fenék, hát, a háton a gerinc mellett is kétoldalt jól átgyúrt, végezetül a vállak. Mindezt erős határozott mozdulatokkal, pont olyan erősséggel ahogy én szeretem. Masszázs csillagos 5-ös. Masszázs alatt jót beszélgettünk, dicsértem a maszoba hangulatvilágítását ami az ő ötletei alapján készült. Látszik, hogy figyel a részletekre, igyekszik a helyszínből is kihozni a maximumot, hasonlóan a masszázsból. Alig vártam a folytatást.
  • Levezetés:

    ....ami be is következett. A tevékenységünk helyszínét áthelyeztük a tatamira. A jól elhelyezett tükröknek köszönhetően mindkét helyszínen kiváló rálátás adódik Alexa testére, kellemesen el lehet mélázni a részleteken. Kaptam egy nagyon finom, minden részletre kiterjedő franciás kényeztetést.Semmi kapkodás, sietség, nagyon lágyan kezdi, és ugyanolyan érzékien folytatja, leginkább a teljességre törekszik.
    Úgy döntöttem inkább megélem ezt az érzést és passzív résztvevője maradtam az eseményeknek, hagytam hogy elvigyen az az érzékiség amit Alexa nyújtott. A szemkontaktust itt is megtartotta ami dicséretes. A végkifejlet nem is sokáig váratott magára, ami összességében tökéletes volt. Hagyta had nyugodjak le és közben finom simogatások közepette Szilviába segítette az utódokat. Most sem kapkodott, megvárta szépen míg magamhoz térek. Pár szót még beszélgettünk majd fürdőbe el egy másik tiszta törölközővel. A passzivitásomat később már sajnáltam, de el is döntöttem, hogy adósa maradok és a legközelebbi alkalommal kamatostul adom meg.
  • Elszámolás:

    Tökéletes, pontosan annyi amit és ahogy megbeszéltünk. Maximális korrektség.
  • Összkép:

    Maximális ajánlás. A tökéletes kikapcsolódás szigete, csak élvezni kell minden percét és mennyi élvezetekben lehet részünk, hála Alexa mindenre kiterjedő figyelmének.
Happy Massage