• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először hétfőn próbáltam elérni telefonon, de egyszer sem sikerült. Délelőtt háromszor, délután négyszer kerestem kb. 30-50 perces időközökkel. Mindig kicsöngött, viszont visszajelzést nem kaptam. (Valószínűleg a költözéssel kapcsolatos teendőkkel foglalkozott.)
    Kedden a 9:30-as hívásom szintén eredménytelen volt, de a ~10:10-esre már visszacsörgetett, én pedig visszahívtam. Sikerült megbeszélnünk egy időpontot másfél órával későbbre. Kedvesen határozott hangja van.
  • Megközelítés:

    Pontos házszámot adott meg a telefonban, ami egy 10 emeletes panel lépcsőházának bejáratát díszíti, nem messze a Szentendrei és a Raktár utca kereszteződésétől. Szabad parkolóhely van a ház előtt bőven, de fizetni kell érte, ha nem szeretnél büntetésre költeni.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emeleti - ha jól láttam 2 szobás - lakása. Nemrég költöztek be, de már majdnem minden készen volt, kivéve a kaputelefont, aminek a szerelése éppen folyamatban volt. A lakásban rend és tisztaság. A szobát a közelmúltban festhették, újíthatták fel. Kényelmes új franciaágy, ami mellett szintén új szőnyeg borítja a parkettát. Az ággyal szemben tükrös, tolóajtós szekrény van. A ruháimat egy székre pakolhattam.
    A fürdőszobában keverőfejes csap szolgáltatja nagy örömömre a vizet, amivel könnyű beállítani a kívánt hőmérsékletet. Több tusfürdő és szájvíz van. A törülköző nagyméretű, puha és jó illatú volt.
  • Lány külseje:

    A képek és a videó teljesen megfelel a valóságnak. Energikus, szép kék szemei vannak. Mosolygós, bájos arc, a teste pedig elképesztően kívánatos.
  • Action:

    Egy derékmasszázzsal indított, ami nagyon jólesett. Ezután aktivizáltam magam, és puszikkal borítottam el szinte mindenhol (a szája kivételével), mivel a csók az nem opció nála sajna. Gyönyörű cickója van fantasztikus bimbókkal, amit nagy öröm volt finoman kényeztetni. Lejjebb haladva találkozott a nyelvem a csodás puncijával, ahol elidőztem egy pár percig, majd gyengéden a mutatóujjam is csatlakozott a bulihoz. Én legtöbbször csak egyszer tudok elsülni, de hála a szűk puncinak, kétszer is sikerült kitáraznom. Nagyszerű volt.
  • Elszámolás:

    Átlag alatti az együtt töltött 1 óráért cserébe. Mivel először voltam nála, előre raktam le a szobai asztalra.
  • Összkép:

    Mindenképpen vissza fogok menni hozzá, mert van még néhány variáció, amit ki szeretnék próbálni vele. Addig is puszi és köszi. :)
Happy Massage