• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves janika78
    Köszönöm ezt a kellemes beszàmolót a mèg kellemesebb óràcskàt ès az isteni finom sütit :)))
    Puszi Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban hívtam, rögtön felvette a telefont, és elbeszélgettünk a lehetőségekről és az elképzeléseimről. Már a telefonban nagyon kedves, bájos hangon tájékoztatott a részletekről. Néhány napra előre egyeztettünk, így tudtunk mindkettőnk számára jó időpontot találni.
    Egy megerősítést kért a randi napján sms-ben, illetve előre elküldte a pontos címet és a megközelítés módját.
  • Megközelítés:

    IX. kerületi, új építésű ház egy emeleti lakása. Megközelítése egyszerű - Zaya küld hozzá segítséget sms-ben - mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyű odatalálni. Mester utcai villamos, Soroksári út, Boráros tér vonzáskörzete.
    Parkolás nap közben fizetős, én az esti órákban kényelmesen találtam helyet.
  • Helyszín:

    A helyszín az új építésnek megfelelő minőségű és tisztaságú, emeleti lakás. A megközelítése egyszerű és diszkrét, nem találkoztam szomszédokkal, kíváncsi szemekkel - lifttel, zárt folyosón lehet bebocsátást nyerni. A lakás nagyon szépen berendezett, modern, tiszta és a randiszoba légkondícionált.
    A fürdő tiszta, mire odaértem minden elő volt készítve a tisztálkodáshoz. A ruhákat egy szobainasra, és egy székre lehet elhelyezni.
    A szobában hangulatfény és hangulatos zene fogadja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Zaya külseje fantasztikus, és a képek alapján jól látható formákra már az első telefonhíváskor ráerősített kedves hangjával, személyesen pedig közvetlenségével. Csodálatos, mindenhol feszes és kemény test, bájos arc (nekem bejött), és csodaszép száj jellemzik Zaya megjelenését. Számtalan tetoválása van, ami a képeken nem látszik, de szépek, ízlésesek - egyik másikról el is mesélt egy-egy történetet, mindegyiknek jelentése és jelentősége van.
  • Action:

    Egy kis meglepetéssel érkeztem, amit az adatlapjáról lestem le, ennek nagyon örült és a lelőhely felfedését is hálásan fogadta. Beszélgettünk néhány mondatnyit általános dolgokról - inkább csak ismerkedős jelleggel, majd bekísért a szobába, és megmutatta a fürdőt.
    Tisztálkodásból visszatérve már a franciaágyon elheverve várt, és széles mosollyal invitált magához. Leheveredtünk és ismerkedős simogatások, becézgetések kíséretében lassan-lassan forró csókokban forrtunk össze, egymással szemben térdelve. Nagyon finoman és izgatóan csókol, örömmel fogadja a gyengédség viszonzását is. Lassan lekerült róla a melltartó és felfedte csodás kebleit. Ilyen feszes és kemény cicikkel még nem találkoztam, fantasztikus remekművek, nem lehet velük betelni.
    Zaya felfedezte kis barátom érdeklődését, ahogy a csókjai hatására combjának feszült és lentebb irányította csókjait. Míg Ő nekikezdett a francia leckének, én kényelembe helyeztem magam. Ezt követően lekerült a falatnyi bugyi is, így viszonozni tudtam franciás ténykedését. Sajnos látványos eredményt most nem sikerült elérnem, de bevallása szerint jól esett neki a figyelmesség. Javasolta a hatvankilences felállást - illetve inkább fekvést, hogy kölcsönösen is örömöt szerezhessünk egymásnak. Ebben a pozícióban folytattuk, majd elérkezettnek éreztem az időt és gumit kértem.
    Sajnos későn szóltam, így amikor a szájával felhelyezte a védőöltözetet kértem, hogy ne hagyja abba - és két mozdulattal később be is végeztem egy hatalmas durranással a gumiba.
    Nagyon finoman letörölgetett, és kedvesen simogatott amíg lenyugodtam kicsit, majd felajánlott egy masszázst. A masszír ugyanolyan finom érintések sorozata volt, mint az összes többi idáig - nagyon jól esett a törődése és a figyelmessége. Kaptam egy közepes erősségű - inkább finom - masszt, közben és utána beszélgettünk egy keveset; Zaya remek társaság a beszélgetésben is.
    A következő kört Ő kezdeményezte, szájával életet varázsolt a holtnak tűnő szerszámomba, majd egy kis franciás előkészítést követően gumit húzott az előbbi módszerrel - de immár időben. Kutyusban folytattuk, itt már lehetőség nyílt egy kicsit aktívabb cselekvésre is. Zaya ebből a nézetből is fantasztikusan néz ki, az a fenék, a derék, és a csípő... Beleborzongok a gondolatba is. Nem váltottunk pozitúrát, ebben a térdelős felállásban végeztem be.
    Ismét törődést, simogatást kaptam Zayától, hagyott lenyugodni, finoman megtakarított, és kicsit simogatott miközben folytattuk a beszélgetést. Kicsit túl is szaladtunk az időkereten, mégis én kezdeményeztem a távozást. Búcsúzóul csókot és ölelést kaptam, plusz egy kis vizet, és csokit.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a végén otthagytam az étkezőasztalon, utoljára a telefonban esett szó róla. Nem tudom hol jár most az átlag, de Zaya kedvességéért egy nagyon korrekt
  • Összkép:

    Zaya nagyon kedves, gyengéd nő, aki ponotsan tudja hogy a vendége mire vágyik - akár szavak nélkül is. Én még a telefonban jeleztem, hogy a gyengédebb vonalra vágyom most, és ezt maximálisan meg is kaptam. Bónuszként egy nagyon szép helyen rendel, és jót lehet vele beszélgetni is, akinek erre van igénye.
Happy Massage