• Nina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, egy nappal előre könnyen sikerült időpontot találni, és SMS-ben még visszaigazoltuk mindkettem, hogy tudjuk tartani a megállapodást. Nagyon barátságos, kellemes a hangja a telefonban (és élőben is), ez nálam mindig pozitív előjel. Alig vártam, hogy találkozzunk.
  • Megközelítés:

    BKV-vel ajánlatos a tetthelyet megközelíteni, nagyon jók az összeköttetések. Autóval nem ajánlom, mert nehéz szabad parkolóhelyet találni. Monalisa pontos útbaigazítással szolgál, aki eltéved, magára vessen :-)
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag régi, de jó állapotú házban található. Többen is rendelnek, szerintem max. 3-an, de amikor én mentem, csak egy kollegina volt még jelen, ezt abból gondolom, hogy hallottam, ahogy Monalisa vált valakivel egypár szót. A szobák egy közös előtérből nyílnak, a szükséges diszkréció biztosíttatott, másik vendéggel v. szolgáltatóval nem találkoztam. A fürdőszoba jól felszerelt, én tusoltam, de van nagy fürdőkád is :-) A tusfürdő-választék világszínvonalú, a bőség zavarával küszködtem... A tetthely maga igen kellemes, barátságosan berendezett szoba. Masszázspad nincs, helyette egy jó széles tatamira heveredik a kedves vendég. A falon tükör, lehet kukucskálni :-) Ja, és van szobainas!
  • Lány külseje:

    Monalisa sokkal vonzóbb, mint a képeken. Az tény, hogy van rajta mit fogni :-), de arányos a testalkata, és a mai sovány-fetisiszta világban valahogy üdítő változatosság, ha egy nőnek teltebb idomai vannak. A szemei gyönyörűek, meleg barna tekintete van, ez nekem az egyik gyengém :-), el is varázsolt velük legott.
  • Erotikus masszázs:

    Nekem főleg a hátammal és vállammal vannak problémáim, és örömmel jelenthetem, hogy mindkét területet abszolút szakszerűen dolgozta meg. Egyértelműen profi masszázst kaptam, nagy odafigyeléssel. Bőségesen használja az olajat, ez a bőrömnek kifejezetten jólesett. Monalisa kérte többször is, hogy szóljak, ha túl erős v. gyönge a masszázs, igyekeztem is visszajelzéseket adni, de igazából nem volt rá szükség. Monalisa a "kezeivel lát", teljes mértékben a páciensre koncentrál, nekem nem is volt más dolgom, csak időnként nyögni... :-) Felettébb jólesett. Fej- és arcmasszázst is ajánlott, de ezekre idő hiányában (1.5 órás programot kértem) nem került sor, majd máskor. Másnap volt egy enyhe izomlázam a problémásabb zónákban, de ez pusztán annyit jelent, hogy hatott a kezelés.
  • Levezetés:

    Kölcsönös orális kényeztetésben állapodtunk meg, ami igen jó döntésnek bizonyult. Monalisa a hirdetésében és személyesen is hangsúlyozza, hogy "aktus nincs!", én ennek örültem, mert nem voltam semmi ilyesmire hangolva (csúnya szerelmi csalódásból gyógyulgatok éppen). Egy jó cunnilingusban viszont mindig benne vagyok :-) és Monalisa egy barátságos, meleg puncit kínált föl sóvárgó ajkaimnak és nyelvemnek. Ugy éreztem, hogy jólesett neki a kényeztetés, bár nem jutott el a csúcsra, de jelenlegi lelkiállapotomban ez nem lepett meg. Viszont kialakult köztünk egy nagyon kellemes erotikus feszültség, aminek köszönhetően egy igen magas színvonalú csúszkamasszázs után (ne hagyják ki, uraim!) engem sikeresen fölrepített a mennyországba. Franciatudása felsőfokú, és a csodaszép, nagy kerek cicikkel is hatékonyan besegített. Igazi, szép, lélegzetelállító orgazmust ajándékozott nekem, amelynek lelki gyógyhatását gondolom, nem kell ecsetelnem...
  • Elszámolás:

    A megbeszélt számú virágot tettem le az asztalra, utólag. Ezt mindig nagyon szeretem, ha nem kell előre adni ill. nem téma, tudjuk, hogy kap egy csokrot, de ez szinte mellékesen történik. A bp-i átlaghoz képest egy picivel több, viszont megérte. Nagyon is!
  • Összkép:

    Monalisa egy rendkívül kedves, melegszívű, barátságos teremtés, balzsam a lélekre. Jóllehet először jártam nála, az volt az érzésem, mintha már régóta ismertük volna egymást. Jó volt vele beszélgetni, kellemes hangulat alakult ki közöttünk. Szerintem tetszettem neki, mint férfi, de amit bizton állíthatok, hogy ő, mint nő, nagyon tetszik nekem. Nyugodtsága, kedvessége, szeretteljes figyelme végtelenül jót tett frissen összetört szívemnek. Amint lehet, visszamegyek hozzá, mert az ilyen nő ritka kincs.
Happy Massage