• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában nem tudok, nem szeretek napokra előre tervezni. Most is hirtelen felindulásból hívtam fel. Mondta, hogy barátnőjével sétálnak a parkban, de vissza siet. Azt mondta kér 30 percet. Én 10 perc mulva ott voltam kocsival. Ücsörögtem, vártam a megbeszélt időt. Egyszer csak látom, hogy két lány bemegy azon a kapun ahova én is vártam. Ők voltak. :) Amikor elérkezett az idő felhívtam, hogy itt vagyok. a barátnője vette fel, mert Kittana éppen fürdött. :) Kért még 3 percet. Mind a ketten aranyosak, segítőkészek voltak, és rendkívül gyorsak, és rugalmasak. Köszönöm! :)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Gps oda talált simán. Ház előtt parkoló, szóval minden hibátlan. Bkv ról nem tudok nyilatkozni. :)
  • Helyszín:

    Ha jól tudom ketten dolgoznak a lakásban. Teljesen rendben volt minden. Kicsit régebben voltam, szóval nem is emlékszem pontosan a lakásra, de az érzes az megvan. Rendben volt.
  • Lány külseje:

    Kicsit régebben voltam ahogy mondtam, szóval már nem tudom, hogy nézett ki..... DEHOGYNEM! Csak viccelek... lehet elfelejteni? :) Fiatal, kedves kis tündér. :) Csodálatos testtel, cicikkel, fenékkel, nagyon helyes arccal. :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsnál én az erősebb masszázst szeretem, de mivel kinézetével, és a kedvességével elvarázsolt, nem szóltam neki. Maximálisan élveztem a társaságát, és a beszélgetést, szóval nem is hiányzott, hogy jól átgyúrjon. Sok személyes témát is érintettünk. Nagyon közvetlen volt. Sajnos a csúszka kimaradt, mert előtte pár nappal szerzett egy kisebb borda sérülést. Remélem, hogy azóta meggyógyultál kedves Kittana!
    Arra a csúszka masszázsra azért még egyszer ellátogatok Hozzád!
    Viszont a csúszka helyett kaptam mást, szóval nem kell, hogy sajnáljatok. :)
  • Levezetés:

    Húúúúúúú az anyja. :) Olyat kaptam szájjal, hogy be***sz. Nem vagyok kicsi, úgyhogy azért tövig nem tudta bekapni, de a legnagyobb deepthroat királynők is megkínlódnak. :) A kora ellenére szép mélyre leengedte. Szerintem egy átlagos méretet simán elnyel tövig. Kényszer franciát bár imádom, nem kértem, és nem is próbáltam. Csak azoknál próbálkozom akiknél az alaplapon rajta van. (Ez ugye masszázs hirdetőknél eleve kilőve)
    Szépen hosszasan, lassan kényeztetett, amíg el nem durrantam a gumiba. (Én szoktam gumis franciát kérni)
    Finom volt. :)
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az asztalra. Én így jobban szeretem. Nem is kérte, ha jól emlékszem nem is számolta.
  • Összkép:

    Egy tündér, aki pofátlanul fiatal, nagyon kedves, és az átlagnál ügyesebb a szája. Nem nagyon szoktam visszajáró lenni, de még arra a csúszkára biztos visszamegyek. Talán őhozzá többször is fogok menni. Meglátjuk... :) Ha nem határoztam volna el, hogy jobb nekem a szabad élet, lehet hazavinném. :) :D
Happy Massage