• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Világjáróm! :-)
    Nagyon szépen köszönöm a véleményezésed, örömmel olvastam vissza kedves soraid-dicsérő szavaid! :)
    Jól éreztem magam,és csak ajánlani tudnak Én is Téged! Kedves szimpatikus Uriembert ismerhettem meg személyedben,kellemes meglepetés voltál ;-) Remélem mihamarabb találkozunk,ha időd engedi várlak máskor is!
    :-) soxor puszillak

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem értem el, de diszkréten visszahívott amikor lehetett. Pont időben jött a jelzés mert egy program átszervezéssel meg tudtam látogatni.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű ha az ember odafigyel az útbaigazitásokra. Parkolóhelyet találtam pár méterre a közeli főút felbontása ellenére is. Tömegközlekedés jónak mondható, villamos, busz pár méterre , közel a metró is.
  • Helyszín:

    Új lakópark modern kis garzonja. A célnak megfelel. Az egyik leg diszkrétebb hely ahol eddig voltam. Belül látszik, hogy nem tömegek fogadására van beállítva hiszen egyedül fogad.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, sőt őszintén szólva nekem pozitív meglepetés volt. Sokkal jobb mint a képeken, az alakja mondjuk már ott is rendbe, de élőbe az arca is kedves. Fürdőkád teljesen rendbe, na ennek még még lesz szerepe.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtó belépve , ha jól emlékszem fürdőruhába fogadott , így tizedmásodpercek alatt láthattam, hogy jó helyen vagyok. Már rúgtam is lefele a cipőket, dobtam a dzsekit. Először leültünk pár szót váltani, röviden tájékoztatott , mit lehet és mit nem. Jött az említett fürdő, majd a hálófülke ahol a felvezetés történt, de erről majd később.
    A masszázs nagyon alapos, látszik , hogy nem véletlenül vannak a falon a masszázsoklevelei.
    Alaposan végig dögönyöz talptól tetőig illetve vissza. A csomókat jó alaposan eldolgozza, egyik legjobb masszázs volt volt az idén.
    A masszázs rész határozottan el van különítve az erotikától, ez csak a masszírozásról szól.
  • Levezetés:

    Amint az előző pontnál már említettem, felvezetéssel kezdődött a találkozás, ez elég érdekesre sikerült időnként akrobatikus elemeket is mutatott a Nf közbe , de csodálkozni nem volt módom, mert akkor nem erre figyeltem. Időnként olyan mozdulatokat imitáltunk mintha becsúszhatna, de sajnos nem. Azután francia óra lassan kölcsönösségbe folytatódott de lassan feladtam a küzdelmet és eldurrantam valahova a cicik környékére.
    A tisztogatás és pár perc pihi után jött az előbb említett masszázs rész, majd az előzőekhez hasonlító de sajnos sokkal rövidebb Nf. A franciája elég változatos , környék sincs elhanyagolva, kellő az odafigyelés.
  • Elszámolás:

    A budai átlagnál talán picit több, de aki ezt nézi, az menjen ki az 50 főút környékére mert ott mindig olcsó ( mint a reklámba )
  • Összkép:

    Jó alakú pozitív hozzáállású gyönyörű Nőt ismertem meg Ingridben. Ajánlott kategoria, egészen biztos , hogy még fogok menni arra.
Happy Massage