• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Köszönöm szépen a beszit..Szinte biztosra tudtam hogy kapok tőled egy remek beszámolót..És természetesen nagyon boldog vagyok..Éreztem hogy nagyon jól érezted magadat,már amikor beléptél az ajtón egyszerűen sugárzott belőled a kedvesség és udvariasság.És még senkitől se kaptam ilyen sok csokit..

  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre sikerült,bár kicsit izgultam,mert elértem a limitet a kor tekintetében.Ez nem probléma közölte gyönyörű és barátságos hangján.Ekkor már érezem,hogy jó helyen járok.
  • Megközelítés:

    M3 Árpád hídig,onnét pár méter egy kis szűk utcában.Óvodásoknak való navigációs feladat.Egyszerre érkeztünk,ugyanis Ő előtte levitte macska méretü vérebét sétálni.Diszkrét puszi,majd bekísért.
  • Helyszín:

    A ház kívülről a háborús időszakra emlékeztet,a lakás belül csillagos ötös.A fürdőben felújitott zuhanyozó,kifogástalan.Hatalmas franciaágy,a konyha nem családi összejövetelek rendzésére alkalmas méretü.
  • Lány külseje:

    Arca az oldalán csak 4.5,de én gondolkodás nélkül megadnám az ötödik csillagot is.A teste csodás,bőre selymes illatos fufu nélkül is.A cicik nnem túl nagyok,a gombocskák kicsik,aranyosak nem túl ngy udvarral,ami az én izlésem szerintiek.Teste,feneke feszes,élvezet megfogni.
  • Action:

    A szobába érve pár percig csak a szemem legeltettem,nem bírtam betelni a látvánnyal.Ez után kicsit hosszabbra sikeredett bemutatkozó beszélgetés szemben űlve,( Ő az ágyon) hogy tovább tudjak élvezkedni a látványban.Mikor már nem fért bennem a vágy,hogy megérintsem odabújtam mellé az ágyra csak úgy ruhástól,laza csók,majd végigpuszilgattam tetőtől talpig,nyelvemmel kicsit elidőzve a mesés punciban.Ez után gyors zuhi,amit Ő a nyitott ajtón keresztül figyelt.Nagyon tetszett kiváncsisága.Törölközés után Ő már az ágyon várt,mivel Ő a kutyaséta előtt Ő már végzett az előkészületekkel,így folytathattam a franciás kényeztetést,melyet Ő nagy odaadássl fogadott.Rövid idő után néhány halk,majd egy erősebb,mély sóhajjal jelezte,hogy a foglalkozás elérte a célját.Ez után 69 - be fordúltunk és Ő viszonozta előbbi tevékenységemet nagyon finoman,a zacsi sem panaszkodhatott.Ebben a pozitúrában is gyönyörű a popsija,annak centruma is gusztusos.Ez a folyamat elég rövid volt,mert az előbbiek kellően felkészitettek arra,hogy kedvencében,kutyusban fejezzük be.Ez után tisztálkodás,még néhány perc beszélgetés,majd egy búcsúpuszi után megegyeztünk,hogy ez ismétlést kíván.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt pesti átlag előre,(mivel új vendég voltam) az ajándék Milka csokira téve az asztalra.
  • Összkép:

    Maximálisan jó választás! Az ajándék mértékéhez képest többet kaptam.Minenkinek ajánlanám,ha nem lennék irigy.Úgy érzem törzsvendég leszek
Happy Massage