• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos segítsége van. Ebből kifolyólag volt egy kis kavarodás, de mivel Lotti üzenetre igen hamar válaszolt és segítőkész volt + megértő, így sikerült összehangolni az óráinkat és egyeztetni Vele!
  • Megközelítés:

    Viszonylag a város külső része, elágazás közelben. Én bicajjal mentem, így nem volt gond se oda érni, se parkolni, se megtalálni. BKV...viszonylag korlátozott, főleg villamos. Megállóból 5 perc séta max. ...autóval...a parkolás szerintem nem lehet egyszerű, mert nincs sok parkoló hely... + fizetős
  • Helyszín:

    Új építésű lakás. Kicsi, de a célnak kiválóan megfelel. Nem egyedül dolgozik, de ezt diszkréten kezeli/kezelik...nem volt kellemetlenségem...
    A lakás és a szoba tiszta, fürdő nagyon rendezett. Van tusfürdő választék bőven. Mosdón kispohár + szájvíz kikészítve...
    Türcsi rendben...puha és illatos, kellően nagy méretű :)
  • Lány külseje:

    Lotti...egy tündér. Az találtam az ajtó mögött, akit a képeken láttam. Semmilyen csalódás nem ért...max. olyan, ami pozitív, és a képekről nem derül ki: kedves és bájos.
    Szép arca van, nekem tetszett. Szép mosolya van!
    Teste formás, feneke markolni való. Mellei csókolgatásra és nyelves izgatásra valók!
    Nekem bejött Lotti külsője!
  • Action:

    Érkezés után gyors egyeztetés, majd természetesen fürdés. Fürdés után már meztelenül várt a szobában. Szép látvány volt...azt kell mondjam! :)
    Gyorsan ágyra heveredtünk. Egy kis csókolózást követően elindultam lefelé. Egy kis mell izgatás, végül belekóstoltam kis kelyhébe. Gyönyörűséges puncija van, mely illatos és finom. Igazán nyalni való. Órákat tudtam volna ott eltölteni, de a fél órámba még sok mindent szerettem volna bele tenni :)

    Gyorsan fordultunk és szájba vette a farkam, Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás.
    Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...
    Közben hol verte a farkam, hol csak izgatott...nem sok kellett hogy elélvezzek a dolgoktól...

    Aztán még egy kis szopi, de mivel szerettem volna hátulról belé hatolni, így gumit kértem. Féltem, hogy nagyon hamar el fogok durrani...és hát nem is kellett sokat várni...

    Előtte jeleztem, hogy ha lehet arcra pattannék. Amikor jeleztem Lottinak, hogy érkeznek a kiskatonák, fordult, a farkam alá feküdt én meg beterítettem a sok kis katonával.

    Szemrebbenés nélkül tűrte...minden elismerésem Lottinak!!!
  • Elszámolás:

    Korrekt, a megbeszéltek szerint. Átlagos virág csokor, egy nem átlagosért!
    Elején az asztalra tettem és asszem ott is maradt!
  • Összkép:

    Lottit hetek óta meg akartam látogatni, mert a képek alapján nagyon izgatott...és igazam lett! Jól tettem, hogy nem adtam fel! Minden percét megérte amit Vele voltam! Még akarok belőle min.egy órát! Mindenkinek ajánlom, aki korrekt módon tud bánni egy ilyen nővel, kellő tisztelettel tud felé lenni!
Happy Massage