• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első próbálkozásom még egy hónappal ezelőtt volt akkor sajnos nem jártam sikerrel mondjuk mentségére legyen, hogy éppen költözködött az új szerelmi fészekbe. Gondoltam teszek még egy próbát mert nagyon izgatta a fantáziámat a kis hölgy. Pár sikertelen hívás után vissza csörgött és intettől már sínen voltunk olyannyira hogy pár óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz hűen a közelben keresgéltem. Dóri pár lépcsőháznyira lakik így gyalog mentem. Parkoló van bőven bár fizetős. Buszmegálló 2percre Villamos kb.:6-8perc kellemes sétára.
    Még a telefonba mondta, hogy a kaputelefon nem működik így lejön értem.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelete. Szépen berendezett tiszta maximálisan megfelel a randira. Van nagy franciaágy vele szembe nagy tükrös szekrény. Amit ki is lehet használni leskelődésre de persze úgy helyezkedik, hogy lehessen is mozizni.
  • Lány külseje:

    Dóri lejött elém egy kis mini egyrészes pánt nélküli ruhában, már ekkor tudtam jó helyre jöttem. Valóban pici, vékony lányka hihetetlen formás kerek popsival, alkatához illő cicik amik szépen állnak ahogy az ember álmaiban elképzeli. Arcocskája hibátlan szép mosolygós. És a puncikája az egyik legkisebb amivel eddig találkoztam ízléses finom nyalni való.
  • Action:

    Már a liftben összeölelkeztünk jó volt pici testét érezni. Természetesen mindenhol magam elé engedtem némi hátsó szándékkal, hogy gyönyörködhessek pici kerek hátsójában. Szobába érve hellyel kínál, innivalóval csokival mindenféle finomsággal elhalmozott. Jó hangulatban beszélgettünk mintha régi ismerősök lennénk, simogattuk, cirógattuk egymást. Egyszer csak megkérdezte nem zavarna ha ledobná a kis mini ruhát magáról hát nem zavart és már ott is állt előttem anyaszült meztelenül. Magamhoz húztam simogattam csókolgattam ahol csak értem élveztem pici testét. Mellbimbója már ekkor keményen állt ami nagyon tetszett. Mellé álltam és gyorsan megszabadultam ruháimtól. Kezébe vette az ekkor már keményen álló farkamat, olyan lágyan finoman simogatta, hogy teljesen kész lettem tőle. Így mentünk közösen zuhanyozni. Közbe folyamatos ölelkezések izgatások. Az elején mondtam is Dórinak hogy ne fogja vissza magát mert imádok ölelkezni. Vissza térve a zuhanyból az ágy közepén átvettem az irányítást és én kezdtem el kényeztetni finom kis punciját mondta, hogy legyek óvatos mert az előző vendége nem vigyázott rá kellő -képpen így sajnos nem tudtam sokáig foglalkozni kis finomságával remélem legközelebb hosszabb ideig és eredményesebben nyalakodhatok mert szeretném a csúcsra juttatni. Majd az én kényeztetésem következett. Finom lágy csókokkal borította el az egész testemet miközben olajos kezével a farkamon játszadozott Külön élmény volt pici kezei közt látni a farkam ami így még nagyobbnak tűnt. Kaptam cicis kényeztetést is miután beolajozta őket. Gumi húzás után csodálatos franciát kaptam volt szembenézés miközben a nyelvével a makkomon körözött csodálatos volt. Majd szemből rám ült így kezdtünk el szeretkezni, szemben a tükörből láthattam ahogy rajtam lovagol még egy kis pucsitással még látványosabb volt ahogy el-el tűnik benne a farkam. Majd még kipróbáltuk hátulról is de itt már nem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem Dóriba Szerettem volna szemből elmenni de majd legközelebb mert ahogy hátulról toltam az valami eszméletlen szűk érzés volt és a popsijának látványa teljes filmszakadást okozott... Tisztálkodás után összebujtunk így pihentünk egymáson beszélgettünk cirógattuk egymást. Aminek hatására ismét kezdtem merevedni, kaptam egy olajos farok masszázst aminek a vége ismét egy csodálatos élvezés lett. Fantasztikus amit a kis kezeivel művelni tud. Ekkor mát vagy bő fél órával is túlléptük a tervezett órát de részéről nem volt gond sőt így tervezi, hogy nem foglalkozik az idővel amit utólag is köszönök. A végén még közösen elmentünk fürödni ami már csak hab a tortán. Öltözés majd kikísért a liftig.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem a kis asztalra nem kérte de én így szoktam ha jól tudom „régi pesti átlag” Annyi amennyit a telefonba megbeszéltünk Nincsenek extrái nincs natúr francia de ez semmit sem von le a vele töltött élményből.
  • Összkép:

    Úgy jöttem el hogy megbeszéltük a jövő héten megismételjük a randit. De ha lehetne még most is ölelgetném puszilgatnám.... Örültem, hogy végül tettem még egy próbát mert egy csodálatos kedves bájos kis hölgyet ismerhettem meg Dóri személyében. Egyetlen egy dolgot sajnálok. hogy csókot nem vállal nagyon nehéz volt megállni, hogy ne csókoljam meg. De ettől függetlenül köszönök mindent. Csak ajánlani tudom annak aki szereti a barátnő feelinges együttléteket. És tessék vigyázni rá.
Happy Massage