• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Köszönöm elismerő szavaidat.:-))
    Kellemes élmény volt számomra is, valóban elrepült a 2 h.
    Várlak máskor is!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, második hívásra elértem, és még aznap délutánra tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Autóval nagyon könnyen megközelíthető, a környéken sok parkolóhelyet lehet találni, és még ingyenes is. Tömegközlekedéssel kis sétával megoldható.
  • Helyszín:

    Modern ház, modern lakás. A lakás ízlésesen berendezve. Választható ágy, vagy masszás pad. Tükőr megfelelő helyen elhelyezve. Normális fürdő, törülköző, tusfürdő, stb.
  • Lány külseje:

    Ami képeken látható, olyan a valóságban is, sőt még szebb is. Szép lány, magával ragadó stílussal. Formás popsi, szép arc, szilikon cici. Gyönyörűen formában tartott test. Csókos száj. Manikűr, pedikűr hibátlan. Szóval összefoglalva, sugárzik belőle az erotika.
  • Erotikus masszázs:

    Két órára neveztem be hozzá, úgy éreztem nagy szükségem van egy kiadós masszázsra. Megérkezésemkor az üdvözlő puszi után besétáltunk s szobába. A masszázs ágyas szobát választottam a tett helyszínéül. Kaptam vizet, törülközőt, kicsit beszélgettünk és húztam fürödni. Visszajöttem tovább beszélgettünk, mivel még nem ismertük egymást. A megfelelő ellazulásom érdekében egy csodálatos natúr franciával kezdett, melynek igen hamar meg lett a hatása. Ez után kaptam egy tetőtől talpig átgyúrós fantasztikus masszázst, mely közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Az olajos masszázsból egy porcikám sem maradt ki. Az idő vége felé közeledve kedvesen megkérdezte, hogy foglalkozzon e még kitüntetet figyelemmel a legnemesebb szervemmel, vagy maradjunk a masszázsnál. Mivel, ahogy már fent is említettem nagyon komoly erotikus kisugárzással bír, nem tudtam nemet mondani, és újabb kényeztetés lett a vége (végem).
  • Levezetés:

    A kényeztetésre kicsit visszatérve, bár a teljes két óra igazából egy kényeztetés volt, melynek szerencsés „elszenvedője” voltam. A program elején nagyon izgató natúr francia biztosította az ellazulásomat. A masszázs ágy végére kiülve, elém térdelt és csodás kényeztetésbe vett, melyet a tükörből nézve is élvezhettem. Páratlan franciát kaptam, nem is bírtam sokáig magamban tartani a feszültséget. A masszázs végén pedig olajos kényeztetést kaptam, kezeivel simogatva, masszírozva férfiasságomat. Alapjába véve inkább francia párti vagyok, de amit a kezeivel művelt, felért egy franciával.
  • Elszámolás:

    Telefonba előtte leegyeztettük. A végén számoltunk el, végtelenül korrekt volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, csodás együtt lét volt. A két óra úgy repült el, mint ha tíz percet lettem volna a kezei között. Ebben az is jelentős szerepet játszott, hogy nagyon kellemes beszélgető partner.
Happy Massage