• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar felvette. Találtunk egy esti időpontot, megadta a címet. Később SMS-ben variáltunk egy kicsit, de rugalmasan ment minden.
  • Megközelítés:

    XI. ker. Kondorosi útnál lévő új társasház-komplexum. Sok kiváló szolgáltatót lehet itt fellelni! Parkolás hétköznap napközben viszonylag könnyen megoldható, késő délutántól már lutri. A Fehérvári út túloldalán 5 percnyi sétára könnyen találhatunk bármikor parkolót. Villamossal a Fehérvári útról megközelíthető. Tankolás, egy jó kis bécsi kávé és ajándék beszerzés a sarkon lévő SPAR Express-es benzinkúton. Ja, és a fehérvári út fel van túrva végig, ajánlott a Szerémi úton megközelíteni az objektumot.
  • Helyszín:

    Újabb építésű, többemeletes lakóház. Késő du-tól kicsit nagyobb a személyi forgalom, mint amit az ember ilyen helyen szeretne. A lakás új építésű, semmi kivetnivalót nem találtam. A fürdőszoba és a kéjhely felszereltsége is rendben volt. Külön örültem a tükrös szekrénynek.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően néz ki Lotti. Kora, és egyéb testi adottságai megfelelnek a megadottaknak. Az arca markáns vonásokkal rendelkezik, amit kihangsúlyoznak csillogó szemei. A kitakarással sem lesz gondja senkinek. A popsija miatt választottam őt, ami képeknek megfelelően szinte tökéletesnek mondható. A mellek kicsit ereszkedettek, de nem lógnak, kellemes játszótársak.
  • Action:

    Egy órát maradtam, az első körben franciát választottam volna, de nem igazán jött be a franciája. Erősen rászorítja az ajkait, nekem már túl erősen is, viszont amikor lentebb kalandozott, az már jobban tetszett. Nem is csináltuk túl sokáig, gyorsan és szakszerűen beöltöztetett. Missziben és doggyban gyűrtük egymást, és bár látszott, hogy nincs a topon, azért némi hanghatást sikerült kicsalni belőle. Sajnos a lovacskázni nem tudtunk, amire teljesen érthető magyarázatot adott, de a doggy mindenért kárpótolt, és láthatóan ő is ezt élvezte a legjobban. Ami fantasztikus volt, hogy szinte forró volt a szűk puncija, így nagyon nem esett nehezemre hol a popsiban, hol a tükörben gyönyörkedve beteljesülni. kis dumcsi nagyon könnyed témákban, aztán rátértünk a 2. körre. Nekem mindenképpen kell egy kis franciás felvezetés, amit a tükörben nyújtott látvánnyal, különböző testhelyzetekben sikerült jól abszolválni. Azt tudtam, hogy ezzel nem fogok csúcsra jutni, és mivel az anális kényeztetésemre vonatkozó többszöri ajánlatával nem éltem, gumit kértem, és az első körben is megtapasztalt forró punciban pillanatok alatt végem lett doggyban. Gyors tusolás, nehogy kifussak az időből, majd szívélyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Előre adtam. Az átlagosnak megfelelő ajándék, ami végig a helyén maradt.
  • Összkép:

    Kedves aranyos lány, bár kicsit fáradt volt, ennek ellenére a lehetőségekhez képest kihoztuk a maximumot a találkozóból.
Happy Massage