• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte való napon hívtam, elsőre felvette, és időpontot is könnyen kaptam másnap délelőttre, egy teljes órára.
  • Megközelítés:

    A Széna térhez nagyon közel van a lakás. Ebből kifolyólag a tömegközlekedés előnyt élvez, én nem is nagyon próbálkoznék autóval, de ha muszáj, a környező utcákban kis szerencsével lehet találni (fizetős) parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Magasföldszinti lakás, ami két kapun keresztül, a telefonon kapott kóddal közelíthető meg.
    A hálóból nyílik az apró fürdőszoba zuhannyal, 4-5 féle tusfürdő, szájvíz, műa. poharak, szóval nem szaniterstúdió, de a célnak még megfelel.
    A hálóban franciaágy és fésülködőasztal, rajta az ilyenkor megszokott rádióval. Engem nem zavart. Légkondi nincs, egy kicsi ablak van az ágy felett, ami az év nagy részében nem okoz gondot, de én a nyári kánikulában mentem, a következményeket ld. alább.
  • Lány külseje:

    Fehérneműben fogadott, talán a fotók nem teljesen frissek. Mindenesetre volt fognivaló rajta, ami a képeken nem feltétlenül tűnt fel. Nem ért mindazon által meglepetés, elbűvölő fiatal hölgy, pont az esetem :) B cicik, pont tenyérbe valók, selymes bőr és azok az ajkak! Hú. Mintha a régen áhított szomszédlány lakására mentem volna hódítani.
  • Action:

    A fürdőből kijövet az ágyon ülve várt, továbbra is fehérneműben. Nem sokat csevegtünk, azonnal a lényegre tértünk és egyre intenzívebb csókok közben szabadítottam meg attól a kevés anyagtól ami rajta volt.
    Az ágyon ezután én kezdtem nyelvvel kényeztetni, és az eltökéltségem nem volt hiábavaló :) Aztán szerepcsere, de nem volt sokra szükség, hogy gumit kérjek. Én nem vagyok kifejezetten háklis NF technikákra, elsősorban az aktus miatt mentem. Kérdeztem, hogy kezdjük, de átadta az irányítást, így misszionáriusban, gyengéden kezdtük az első felvonást, mely nagyjából így is végződött. Azt hiszem, neki is jó volt, de utána ő maga is jelezte :) Jól felfűtöttük a szobát, így éltem a zuhany-intermezzo lehetőségével. A gondok a második menetnél kezdődtek, ezúttal ő volt felül, később hátulról folytattuk. Csakhogy hiába bírtuk volna mindketten libidóval, annyira meleg lett, hogy idő előtt feladtuk. Mondta, hogy ezek után elmegy ventillátort venni, amit bölcs döntésnek tartok.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, a telefonban egyeztetetteknek megfelelően. Az alap csomagban minden benne volt, ami nekem kellett. Mondjuk nem is voltak extrák... :)
  • Összkép:

    Tökéletes is lehetett volna az alkalom, de az én pechem (időjárás) és a helyszín adottságai miatt maradt bennem némi hiányérzet. Ezt semmi szín alatt nem kívánom Bianka számlájára írni!
    Nem valószínű, hogy visszatérek, de nem emiatt, hanem mert sosem teszem.
Happy Massage