• MélytorkosLeónka39

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Szia Kedves:)
    Köszönöm a dícsérő szavakat!:) Örülök, hogy jól érezted Magad, hidd el én is így vagyok ezzel:)
    Szeretettel várlak bármikor!!!
    Sok puszi Leonka

  • Egyeztetés:

    A telefont egyből felvette, kedves, közvetlen hangnemben megállapodtunk a tudnivalókról, egyből találtunk egy kedvező időpontot is nem sokkal későbbre, és beírt a noteszébe, hogy jövök.
  • Megközelítés:

    III.kerület Flóriántól nem messze lakótelep közepén. Parkolni autóval nem gond, BKV szintén a házhoz közel áll meg, a szóbeli instrukciók alapján házszámot nézve könnyen beazonosítható.
  • Helyszín:

    Szépen karbantartott panellakás az egyik felső emeleten, rengeteg tusfürdő, szájvíz, miegyéb. Semmi extra, de minden a helyén.
  • Lány külseje:

    Leonka a képeknek teljesen megfelelő, sőt szerintem élőben jobb, mert egyből átjön a közvetlensége, kedvessége. Jól karbantartott MILF-nek kinéző hölgy, aki után megfordulsz, ha úgy akarja. Kis kézbevaló cickók, kellemes, jó fogású derék, főleg hátúlról ígéretes.
  • Action:

    Fél órás programra mentem, egy gyors franciára, az étlapon szereplő mélytorokra vágyva, hátha nem túlzás a leírásban ez a művésznő által kedvelt funkció. Nem is tévedtem, Leonka profin csinálja, és a kevés kivétel egyike, akik tényleg szeretik csinálni, s bár nem vagyok átlagos, de zsupsz eltűntette, és koppant a feje a hasamon. Köpködés, nyáladzás, mosolygás, felnézés mind megvolt, ahogy én állva, ő az ágyon ülve ténykedett. Fejét finoman fogva nehéz volt nem ráhúzni jobban, de ilyenkor szólt, hogy kényszerfranciára nem hajlandó. Addig-addig csinálta, amíg megkívántam azt a szép popót is hátulról, úgyhogy gumit húzva támadást intéztem a húsos, szép punci ellen, melyet boldogan mosolyogva teljesített, gyönyörűen pucsítva felém, és nyögdécselve tövig befalta a kobrát. Itt el is ért a vég, bár terveim közt elsősorban a szájában szerettem volna elélvezni, de így se volt rossz. Ellanyhulás, törölgetés, hozzámbújás, teljesen barátnő fíling volt, megittam a vizet is, melyet korábban rakott oda, és bólogattam egyet, hogy így kell valahogy csinálni, melyet bizony az évek és a rutin áldásosan kialakít.
  • Elszámolás:

    Mivel még nem voltam, előre kérte, és előre adtam, abszolút korrekten, a pesti átlagban, de értékben mindenképp fölötte.
  • Összkép:

    Leonka egy érett, kedves,, hová az ember a biztosra mehet, nem lesz ok csalódásra.Azt kapod, amire szükséged van, ha gyors franciára, egy mélytorkos szopásra, vagy egy magas, érett nővel szeretnél egy jót szexelni, ahol semmi durvulás, de normális keretek közt élvezhetsz például a torkába, és le is nyeli.
Happy Massage