• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég egyszerű volt egyeztetni, ahogy a honlapon jelezte, hogy telefonnál van, hívtam és 2-3 csöngés után fel is vette. Tájékoztatott a lehetőségekről és a szabályokról.
  • Megközelítés:

    Új építésű társasház, egyértelmű cím. BKV-val viszonylag könnyen megközelíthető, buszmegálló nincs messze. Autóval parkolni is könnyű.
  • Helyszín:

    Zuhanyzó teljesen rendben van, szoba kellemes hangulatú, a célnak abszolút megfelel. A nyári melegben kicsit nagy volt a hőség a szobában megérkezéskor, de egy ventilátorral ellensúlyozza.
  • Lány külseje:

    Érkezéskor egy fehér kis ruciban fogadott, ami gyakorlatilag mindent látni engedett. Kedves, mosolygós, gyönyörű lány. És persze a csodás, fénylő fekete bőr:)
  • Action:

    Megérkezés után gyorsan tisztáztuk, mit is szeretnék pontosan, majd irány a fürdőszoba. Visszatérve a szobába már meztelenül fogadott. Nem is kellett sok nekem, a csodaszép fekete női testnek már a látványától is keményen álltam, képtelenség ellenállni. Egymással szembe térdeltünk az ágyra és elkezdtük felfedezni egymás testét. Nagyon finoman simogatott és csókolt, mindenhova kaptam kis puszikat:) Én sem maradtam el a simogatásokkal, végigmentem a lassan a combjain, a fenekén, hátán, a mellein, közben finoman pusziltam a nyakát és jöttek az apró csókok is. Inkább csak szájra puszi, de attól még egy nagyon kellemes barátnős feelinget kölcsönöz az együttlétnek. Számomra fantasztikus élmény volt egy ilyen gyönyörű fekete bőrt simogatni, jó hosszan is tartott, minden egyes pillanatát ki akartam élvezni.
    Finom, de határozott mozdulattal a hátára fektettem, ki nem hagytam volna a lehetőséget egy kis szájas kényeztetésre, amit kéjes nyögésekkel jutalmazott. Utána cseréltünk, én feküdtem a hátamra. A franciája nagyon finom, pont megfelelő erősséggel és intenzitással csinálja. Nem szerettem volna, ha így végzem be, így hát kértem védőfelszerelést és hogy üljön fel rám szemből.
    Leírhatatlan a látvány és az érzés, ahogy a gyönyörű, fénylő fekete bőrű nő lassan, finoman lovagol. Időnként a felső testével teljesen rám hajolt és csak deréktól lefelé emelgette magát rajtam, csókokkal kombinálva. Egyszerre volt meghitt és mégis heves.Több pózt is ki akartam próbálni, de végül így lett végem, annyira jól csinálta.
    Annyira intenzív élmény volt, hogy nem is kértem második kört, helyette szerettem volna egy levezető, lazító masszázst. Érdemes kérni tőle, nagyon kellemesen masszíroz, nekem szépen kiropogtatta a hátamat.
  • Elszámolás:

    A végén, az előre megbeszélteknek megfelelően, csók extrával. Pesti átlagért egy igazán különleges élményt kap a kedves vendég. Nekem életre szóló szép emlék marad.
  • Összkép:

    Röviden és tömören: húúúú, de megérte:) Jessyca nagyon kedves és készséges lány, ésszerű határokon belül gyakorlatilag bármit lehet kérni tőle. Számomra ez jó élmény volt.
Happy Massage