• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre nem sikerült , de visszacsörgött és sikerült időpontot egyeztetni 2 napra rá.
    Kéri is, hogy ne akarjon aznapra senki...
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, autóval is találni parkolóhelyet, a "Tátra utcai hentes"-től nem messze.
    Körút 2 sarok így Tarlós úr taxija is használható.
  • Helyszín:

    Régi bérház emeletén , egy kétszobás lakás. Rendben van, viszonylag tisztességesen felújítva, fürdőszoba , káddal és paravánnal. Egyébként "tiszta otthon rendes ház". A kisebbik szoba tatamival , zenével hangulat fényekkel. Ez elmondása szerint most ideiglenes hely, de gondolom csak az osztozkodás miatt keres másikat.
  • Lány külseje:

    Mondhatnám úgy is, hogy nagyon rendben van kellemes csípővonalak, és meseszép cicik, amik meghálálják a "hideget". "Mindenhol " természetes és ez koromnál fogva én szépnek és nőiesnek találom.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőszoba után megkérdezte, hogy kérek-e inni előtte amire azonnal igent mondtam, lévén, hogy anyaszült meztelenül kérdezte és hát jól esett nézni.
    Utána be a szobába, hasra fekvés, kis korrekció a hangerőm és a fényeken majd lábtól kezdetét vette a masszázs. Beszélgettünk közben sok mindenről, nagyon kommunikatív és elég sok mindent megtapasztalt már, mindenről határozott véleménye van. Viszont a masszázs közben végig egy kicsit azt éreztem, hogy valahogy nincs ott fejben. Amit csinált, az kellemes , de talán túl sokáig masszírozta a lábaim és kevesebb idő jutott a hátamra és vállamra. Az is lehet, hogy kicsit én is nehezen lazultam el. Szóval végig ott volt egy kis távolság közöttünk de szerintem ez az előzmények miatt lehetett amire még visszatérek...Minden esetre látszik a gyakorlat mert azért egy jó szintet így is megugrott masszázs terén.
    Aztán egy kérdés-felelek-nél, amikor félig megfordultam, mondta, hogy már inkább forduljak is meg.
  • Levezetés:

    Nos itt el is kezdődött a tantra, lingam masszázs aminél már magára talált és nagyon kellemesen végzi , hamar sikerült beszűkítenie a tudatomat. Közben én is használtam a kezeimet mert a mellei egyszerűen szépek. Nagyon finoman reagáltak az érintésre. Szóval a határozottsága mögött egy érzékeny lélek bújik meg. Azt hiszem sikerült az ő libidóját is feljebb tornászni ami egy korombeli harcostól talán nem is annyira rossz. Ennek ellenére valahogy egy kis távolság végig ott maradt közöttünk, pedig látszott rajta, hogy bántja a dolog. De persze nem lenne profi ha nem abszolválta volna ezt az akadályt is, és hamarosan azért végem lett a kezei között. Hagyott pihenni, majd egy mellém fekvéses beszélgetésbe kezdtünk volna, mikor rémülten vette észre , hogy át kell adnunk a lakást. Nos ilyen gyorsan csak akkor tudnék öltözni, ha egy férj jönne felfelé a lépcsőn. Vagy még akkor se...
  • Elszámolás:

    A sietségben a végére maradt, elég sután sikeredett , átlagosnak mondanám pesti viszonylatban a másfél óra fáradozás ellentételezését. Ő viszont váratlanul felkínált egy ingyenes további lehetőséget, mert "nálam ez nem ilyen szokott lenni". Próbáltam megnyugtatni , de csak részben sikerült. Minden esetre ha még fenntartja az ajánlatot akkor élni fogok vele.
  • Összkép:

    Sajnos rosszul kezdődött mert önhibáján kívül erősen késésbe , került és nem igazán tudta magát ráállítani a feladatra. (ami nem kicsi, hiszen van vagy 190 centi meg 110 kiló) Hiába mondtam, hogy no para, mert nem sietek sehova , nem igazán sikerült megnyugodnia szerintem. És főleg nem sikerült magából teljesen kiengedni a gőzt...
    Talán tényleg szüksége van időre előtte, meg hogy rá tudjon hangolódni a rituáléra.
    Ezzel együtt , legalább jóra értékelem az időtöltésnek ezt a formáját. Remélem sikerül magasabbra tenni majdan a lécet. Aki szerencsésebb az lehet, hogy egyből a magasugrással kezdheti.
Happy Massage