• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Budioka makktárs (aki jól ismeri az ízlésemet), hívta fel Ramira a figyelmemet, és én nem is sokat tököltem, hanem első adandó alkalommal felhívtam, és lefixáltuk egy időpontot. Nagyon nőies, kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári úton van a rendelő, ahol a totális út feltúrás miatt csak villamos-pótló buszok járnak. Kocsival is valószínűleg elég kacifántosan lehet csak odajutni.
  • Helyszín:

    Új építésű, belsőudvaros háztömb. Nekem azért sikerült elvétenem az emeletet, de némi kavirnyászás után végül is bejutottam a lakásba. Itt kaptam egy lájtos letolást a diszkréció tönkretétele miatt, ami sajnos jogos volt. Ez a kis balf@szkodásom enyhén alá is vágott a kezdeti bimbózó hangulatnak.
    Bent többen rendeltek, de kis logisztikázással mindent meg tudtunk oldani. A fürdőszoba, és a szoba is minden idevaló kellékkel fel van szerelve. Egyedül talán egy jó nagy tükröt hiányoltam a szobából, mert Rami minden porcikája gyönyörű és Őt egyszerűen nézni kell. :)
  • Lány külseje:

    Sokkal jobb csaj, mint a képeken látható. Arányos gida testalkat, gömbölyű popsi, táncosnős lábak. Szép egyenletesen lebarnult bőre van, és annyira karcsú dereka, hogy két kézzel szinte körbe érhető. Derekát még egy ízléses köldök ékszer is kihangsúlyozza. A cicik (amikkel Ő természetesen elégedetlen) ugyan kicsik, de annyira formásak, és érzékenyek, hogy legszívesebben rácuppantam volna és le sem jöttem volna róluk a randi végéig. (Úgy érzem nála lettem kis cici fan)
    Arca is szép, fekete tutajos szemekkel, izgalmas szájjal. Popsiig érő dús fekete hajkoronája van, ami már önmagában lehengerlő.
    Nagyon szép a puncija is, amin elől meg volt hagyva némi selymes pihe, és ahogy visszagondolok most rá, már attól gerjedni kezdek. Könnyen és jól nedvesedik, az a fajta akik szexre született. Az akción kívül szerintem még azt is imádja amikor látja, hogy teljesen a hatalmába kerített és uralkodik rajtad.(Én a tenyeréből ettem már az első 5 perc után). Kelleti magát, nagyon nő, nézi a szemed, pörög forog előtted. Most már bánom, hogy akkor nem kértem tőle egy kis erotikus táncot. Szóval dübörög benne a latinos déli vérmérséklet.
  • Action:

    Egy Y tangában fogadott, és attól a popótól már ott helyben padlót fogtam. Elmentem fürödni, majd visszatérésem után elég hosszan magamra hagyott. Már éppen kezdtem összevonni a szemöldököm, amikor belibbent egy combfixben, valami kis tüllselyem kabátkában és egy szál gyönyörű punciban. Abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki. Az ágy mellett állva azonnal akcióba lendültünk, kölcsönös simogatások, csókocskák , bizsergető érintések történtek. Simogattam a popsit puncit, ami csodálatosan nedvesedik már a gyengéd külső érintésekre is. Selymes ajkai vannak mindenhol. :). Aztán kértem, hogy háttal nekem, támaszkodjon a falhoz, és kis terpeszben pucsitson egy kicsit. Ekkor még leengedte szép hosszú posi lukig érő fekete haját, és bizony a látványtól szinte földbe gyökerezett a lábam annyira igéző volt.. Egyszerűen nem tudtam betelni édes kis seggecskéjével :) , simogatva csókolgattam egy darabig. Aztán már az ágyon folytattuk, ahol bemutatott egy nagyon érzéki franciát. Bár én jobban szeretem a tempósabb mélyrehatóbb szopást, de ez is isteni volt. Bőnyálas, nyálrácsorgatós, zacsit és rudat végig nyalogatós kényeztetést kaptam. Javasoltam egy kis kölcsönösséget, de azt mondta azt annyira nem szereti, mert nem tud két helyre koncentrálni egy időben. Így a hátára fektettem, és bőszen nekiálltam nyalni gyönyörű és gazdagon nedvesedő kis cicáját. Egy közepesen hosszú nyali-fali végén pici rángások és megfeszülés után egyszerűen közölte, hogy neki már jó volt és mi lenne, ha gumit húznánk. Kézzel és szájjal ügyesen felrakta, és szemből bele is ült. Hátát ívben megfeszítve lovagolt rajtam. Kicsi, de annál szebb cicikéi hetykén a plafon felé nézve enyhén remegtek ahogy le-fel mozgott rajtam. Szerettem volna kézzel becézgetni a cickókat, de nem engedte, mert nagyon érzékenyek mondta. Annál jobb, gondoltam, de nem erőlködtem, inkább két tenyeres extra vékony darázsderekát megmarkolva segítettem a mozgásban. Fordulás, majd most már szemből pakoltam Ramit, majd egyik láb felhúz, másik kinyújt póz következett. A tempó felgyorsult, miközben a cicik gyönyörűen néztek rám, és akkor el is ért a vég.
    Percekig benne voltam még, míg lenyugodtunk.
    Aztán beszélgettünk erről-arról, majd zuhanyzás és libbenés.
  • Elszámolás:

    A végén került sor a virágszálak átadására ami a pesti átlag felett van, de mivel alapban minden finom dolog benne van ami nekem számít, így ez teljesen megfelelt nekem.
  • Összkép:

    Rami lobbanékony és tüzes kis baba. Vigyázni kell vele, mert könnyen felkapja a vizet, de hamar le is nyugszik. :) A megadott kereteken belül igyekezett a kedvembe járni és nagyon aranyos volt. Ugyanakkor eléggé határozott a mit, hogyan, hova és mikor kérdéskörben. Ez a fajta határozottság nálam esetenként elég libidó gyilkos tud lenni, de a nekem nagyon bejövős szépsége miatt végső soron ez sem számított. Remélem, még találkozom Vele.
Happy Massage