• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, még reggel. Délutánra kértem időpontot, ezt VTR-en is megerősítettem. Elég gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    A rendőrpalotától nem messze található az az új építésű társasház, ahol Bia megtalálható. Ennek következtében a parkolás fizetős, illetve van a környéken pár egyirányú utca, de hely az mindig akad.
  • Helyszín:

    Egy közepes méretű lakás van fenntartva a célnak. Van benne minden, amire csak az embernek szüksége van. Szoba, nappali, konyha, fürdő/wc. A lakás klimatizált, a szobában pedig hangulatvilágítás teszi még meghittebbé az együtt töltött időt. Ami kicsit fura volt, hogy a szájvíznek egy nagyobbacska üvegpohár volt kikészítve. Kicsit olyan érzésem volt tőle, mintha whiskey-t inni készülnék. :)
  • Lány külseje:

    Hát uraim, nem találni szavakat. Bia egy kis tünemény. A képek kissé megtévesztőek, legalább is azok alapján én magasabbnak gondoltam.
  • Action:

    Telefon hívtam amikor megérkeztem. A kapott utasítások alapján csengettem, majd lift, emelet, ajtó amit Bia nyitott ki. Elakadt még a lélegzetem is, amikor megpillantottam. Egy falatka lány állt előttem, egy fehér színű egybe ruhát viselve.
    Rövid bemutatkozás után beinvitált, leültünk a nappaliban, és ismerkedés gyanánt beszélgettünk pár percet erről arról. A beszélgetés végeztével gyorsan elrohantam fürdeni. Fürdés után egyből bementünk a szobába, és rátértünk a lényegre.
    Rövidesen csókolózásba kezdtünk, illetve lassan simogatni kezdett. Egy-két perc elteltével elkezdtem felfedezni a testét, csókokkal elárasztva ott, ahol értem. Amikor a melléhez értem, kiderült, hogy nagyon érzékenyek a bimbók, ezért külön körültekintést igényelnek. Amikor már Bia nem bírta tovább a finom melles csókjaim, szerepcsere következett, és kaptam egy kellemes kis franciát.
    Ezt én nem bírtam sokáig, és mivel nem szerettem volna ideje korán puttonyt üríteni ismételten szerepcserét kértem, és ezúttal én következtem az orális kényeztetés terén. Biának nem csak a mellei, de a csiklója is igen csak érzékeny a kényeztetésemre igen csak jól reagált. Olyannyira, hogy pár perc ténykedést követően meg is lett a gyönyörű eredménye. Láb megfeszül, mély levegő, majd remegés és vége is.
    Ennek a látványnak a hatására úgy begerjedtem, hogy egyből gumit kértem, Bia pedig lovagló pózban ült rám. De, valami nem volt kerek, mert amikor előrehajolt, akkor nem volt neki kényelmes. Megpróbáltunk lovaglásba váltani, de láttam rajta, hogy kellemetlen neki a szitu, ezért cseréltünk.
    Itt szeretném megjegyezni, hogy az átlagos férfiúi méretet inkább alulról közelítem. Sosem szerettem volna ennél nagyobb fallosszal rendelkezni, és egy ilyen élmény után inkább tűnik átoknak a nagy fütyi, mint áldásnak.
    Amikor én kerültem felülre, akkor valamivel jobb volt a helyzet, de ezek után féltem teljesen betenni, nehogy megint kellemetlen / fájdalmas legyen Biának. Szerencsére az aktus végéig nem mutatta jelét hogy ne élvezné. Pár perc után sikerült ismételten elengedni magamat, és jött a beteljesülés.
    A dolgok végeztével még beszélgettünk egy keveset, majd gyorsan elrohantam fürdeni.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint történt. Távozás előtt egy perccel tettem az asztalra. A budapesti átlag kétszerese.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes órát volt szerencsém eltölteni Bia társaságában, de amilyen gyorsan elröppent az idő már abban sem vagyok biztos, hogy tíz percnél tovább voltam vele.
Happy Massage