• Csilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy frissen felkerült fotójára reagálva, -mi szolid eleganciája ellenére sugárzott az erotikától- ragadtam csevijében. Néhány csevi váltás után áttértünk privire, majd telefonra. Első telefon beszélgetéseinken szóba sem került a randi, noha mind a ketten éreztük, tudtuk, hogy találkozásunk olyan biztos, minthogy felkel a Nap. A jó néhány beszélgetés, mi órákban mérhető olyan privát szférák felé vezettek, mi csak közeli kapcsolatban lévők között alakul ki. Ezek megalapozták a tiszteletet, kíváncsiságot, bizalmat és azt a kis ördögöt, hogy nem szaladunk-e túlzott elvárásokkal egymás karjaiba.
    Közben azért sor került a mikor, hol, meddig témakörének a megbeszélésére is.
    Egyik alkalommal kérdezte, hogy miben várjon. Mivel szeretem ezt vendéglátómra bízni, így azt válaszoltam,- Lepjen meg valamivel, miben kényelmesen érzi magát. -Jó, akkor melegítőben várlak, mert az a legkényelmesebb! -Hangzott a válasz és hallom a vonal túlsó végén kuncogását.
    Igazából szép apránként, de határozottan körvonalazódott találkozásunk
  • Megközelítés:

    Praktikus okokból a Stadionoktól villamossal indultam, de a Bethesda-nál már határozottan látszott, hogy a bedugult, villamosokra is hatással lévő forgalom miatt járművet kell váltanom. Ez a volt Domus-nál meg is történt. A taxi jó nagy kerülővel a Népfürdő utca felöl hajtott az Árpád-hídra mi totál üres volt Buda felé. A jókor megválasztott lóváltás eredménye ként 10 perccel korábban érkeztem meg és még mindig virág nélkül. Neki sem indultam keresni az idő rövidsége okán, de a ház aljában lévő zöldségesnél vettem egy nagy csomag epret, mert szereti.
    Tömegközlekedéssel a Flórián tér jól megközelíthető minden irányból és csak (talán) 5-6 perc séta a címig.
  • Helyszín:

    Lakótelepi környezetbe érkezett meg velem a taxi, annak minden diszkrét bájával, de a jobbik, igényesebik fajtába. A kaputelefon működik a számok jól láthatók a lift nem akar csühögve önálló életre kelni a bejutás diszkrét a lépcsőházban csend, nyugalom, béke honol.
    A két szobás lakás ízlésesen erre a célra van berendezve, benne mindem kényelem, praktikum megtalálható. Mi a vendéglátóm szívéhez közelebb fekvő szobába vonultunk, mi maximálisan kielégít minden ilyenkor felmerülő igényt. Itt nincs masszázs ágy, de van egy kellően nagy francia, fotel, kisasztal. A lakásban enyhe félhomály uralkodik, mi jó hangulatot kölcsönöz, de még mindent jól látni, mi szem-szájnak-kéznek-....... ingere. A fürdőszobának részleteit lehet látni fotóin és ez sem hagy kívánnivalót maga után. Kellő számú, minőségű tusfürdő, szájvíz, puha illatos törülköző és száraz kilépő biztosítja komfortot.
  • Lány külseje:

    A fotói visszafogottan ízlésesek, de sejtetik az élőben lebilincselő látványt. Az arcfoszlányokból összerakható képet pedig felülmúlja a valóság. Mindene természetes és ez nemcsak a műtéti korrekciót nélkülöző alakjára értendő, hanem egész személyiségére. Korából vígan letagadhatna öt évet és ha még fiatalos lendületét, kislányos (de nem affektálós) stílusát is figyelembe veszem, akkor még hármat letagadhatna. A beszélőkéje jó stílusú és széleskörű tájékozottságnak köszönhetően mindenről lehet Vele beszélgetni. Nem lefagyós típus a pikán témákban is partner és visszavág ám, s közben elégedett mosollyal az arcán lesi a hatást. Egy vagány jó dumás Csaj!
    Egy testére feszülő csípő nadrágban, (farmer) toppban és magassarkúban nyitott ajtót, -frissen, üdén, illatosan, minimálisan sminkelve. Mosolygós arcát egyenesre vasalt haja keretezte, fürkésző szeme a félhomályban csillogott és csak úgy áradt belőle a jóság.
  • Erotikus masszázs:

    A liftből kilépve, balra fordulva már tárult is az ajtó és ott állt Szívecske élet nagyságban fotóit messze felülmúló szépségével. Nem bújt az ajtó mögé, hanem olyan lezser testtartásban állt ott, mint mikor egy háziasszony a postást várja, hogy hozza már Horváth Rozi szakácskönyvét, mert nem lesz ebéd.
    A lakásba lépve érezhetően nagy vol bennünk a feszültség, vibrált a levegő körülöttünk, de próbáltuk tartani a protokollt (bemutatkozás, kézfogás, puszi jobbról-balról, cipő le). S közben leplezetlenül lestük egymást. Valamit mondani akart, de hogy megtörjem a feszültséget csititólag szájára tettem a kezem és megöleltem. Álltunk ott szorosan ölelkezve egy darabig és amikor érezhetően elszállt belőlünk az izgalom feszültsége egy hosszú érzéki csókolózásra akadt össze ajkunk. Oly szorosan öleltük egymást, hogy már ez felért egy masszázzsal.
    Egymás karjaiból kibontakozva bekísért a szobába, átadtam az epret virág gyanánt és a néhány szívecskés ajándékom. Mint szív alakú csoki, bonbon, egymásba csúsztatható mütyürös dobozkák, szívecskés mécses tartó, stb. Kedvességem jutalma újabb édes csókok. Ő is meglepett egy közös áfonyás mafin majszolgatással mi közben jókat derültünk a közös tányéron széthulló darabok kulturált összeszedegetésén. Kivitte a tányért és közben mondta, hogy lassan??? kezdjek vetkőzni. Elég lassú voltam, de mikor már gatyában voltam megkérdeztem, hogy mennyire legyek lassú. -Ennyire. Jött a válasz és kacér mosollyal, csábos tekintettel, eszméletlen tutajos szerelésben sexyn belépett. Ért már néhány meglepetés az életben, de ennyire meglepő, szemet kényeztető még talán nem. Egy fekete szoknya-topp rafinált kombinációjában lepett meg. A toppból vállai kivillannak a diszkréten mély dekoltázs vonza szemeimet a szoknyát a toppal csillogó karikák fogják szellősen össze, hogy vonzó hasa is érvényesüljön és a szoknya csak annyira hosszú, hogy már ne lehessen övnek nevezni, s hogy formás gömbölyű popsija kivillanjon, hogy elakadjon a szavam is. S így lépdel felém, mint egy manöken a kifutón, én mutatom, hogy forduljon, Ő meg előre hajolva megrázza popsiját miközben az alig szoknyácska szinte a derekára csúszik. Nem is bírtam megállni, hogy ne ölelkezzünk újra össze, minek az lett az eredmény, hogy ölbe kaptam az ágyra hevertünk és lassan, aprólékosan az útban lévő textilt elcsúsztatva birtokba vettem egész testét. A csókja édesen odaadó, szépen ívelő vállai csókjaimra libabőrösek lesznek a természetes keblei játékomra jól reagálva hegyesednek és a puncija már nedvesen várta éhes nyelvemet. Ölébe borulva addig kerestem kedvét, míg szapora légzéssel, halk sóhajokkal a hajamban túrva fejemet ölébe nyomva el nem élvezett. Igazából már ez is egyfajta masszázs volt.
    Együtt elmentünk tusolni és csókolózva tisztálkodásnak álcázva alaposam feltérképeztük újra egymás testét, minek az lett az eredménye, hogy Szívecske lejjebb csúszott és nyelvtudást megcsillantatva hosszan kényeztette férfiasságomat. Én e közben a nyitott fürdőszoba ajtóval szemben elhelyezett tükörben moziztam.
    A szobába visszatérve felboríthattam a menetrendet, mert bekente hátamat és elkezdte magát is kenni, de kezdeményezésemre csak elmaradt a csúszka és megint összeborultunk, minek megint csak nyalakodás lett a vége a végleteken túlig.
    Mikor lenyugodott itt vette kezdetét a klasszikus értelembe vett masszázs, mi a hát, vállak, nyak, csuklyásizom, fenékre tevődött ki. Nem egy spórt gyúrós, de határozottan szakszerű és jóleső volt. Kimasszírozta a csomókat, ellazította az izmokat és közben beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Olyan észrevétlenül tért át kényeztetésemre, hogy arra eszméltem fel, hogy halmai hegyes bimbói szánkáznak hátamon, nyakamba, fülembe csókol, szuszog és keze egyre többet jár lábaim között. Amikor egészen lecsusszant szinte a fenekem alá kebleivel én megfordultam és feje pont a meredő férfiasságommal szemben, Ő mosolyogva rám néz és hegyes nyelvvel a zacsitól végig nyalva újra végig csúszik felsőtestemen egészen az arcomig. Szirmaival jó alaposan megdédelgeti az arra vágyót és megfordulva, nekem háttal folytatja a popsis-puncis csúszkálást mind addig míg élvezetem nedve nem kerül a napvilágra.
    Mire észhez térek már mellettem ölelve csicsereg és megköszönve a gyönyör perceit megcsókolom. Aztán én kezdem el masszírozni. Teste reagálása jelzi, hogy jól esik Neki, de egyszer csak mégis egyre többet foglalkozom csodás popsijával és csusszan kezem egyre lejjebb, beljebb. Meg is fordul. Ujjam könnyen siklik a szirmok között beljebb, miközben ölelem, csókolom, kebleit kényeztetem addig, míg újra megfeszül a teste és ziháló mellkasát a gyönyör sóhajai el nem hagyják. Totál felizgatott a helyzet és ezt érezve a lábaim közé csúszott és egy igazi barátnős kényeztetéssel vette kezelésbe férfiasságomat. Nincs semmi olyan momentum mivel a pornós, szaftos eseményeket kedvelőket megörvendeztethetném. Lágyan, érzéssel, olykor cuppogva mindenre kiterjedően kicsavarta belőlem az utolsó cseppet is. Ez mind a kettőnket "megviselt", Ő a levegő hiánytól zihált én meg a húúú ba..meg érzéstől.
    Összebújva pihegtünk, de keze hamarosan megint a lényegre tapintott és megjegyezte, -Ő már megint harcra kész és be is kapta. Mivel már összebújva azon járt az eszem, hogy mennyi lehet az idő és nem láttam semmije időmérőt kezdtem aggódni, hogy nagyon elszaladt az idő. Hiába állt a farkam, hiába volt nagyon jó, hiába nyújtott fantasztikus látványt Szívecske popsija miközben ujjaimmal kényeztettem punciját, az a fránya kis ördög már bennem volt.
    Igy elkisért zuhanyozni és az ajtóban örömömre rázott egyet meztelen popsiján.
  • Elszámolás:

    Távozásomig soha nem került ez szóba. Régebben még a bővebb infójában volt erre utalás, de mivel kettő és fél órára kerekedett randink, így rákérdeztem. Olyan szerény csokrot mondott, hogy saját hatáskörbe kellett vennem a dolgot és e szerint tettem le a virágszálakat.
  • Összkép:

    A történeti igazsághoz hozzá tartozik, hogy nehezen jött össze randink. Kétszer is változtattunk időpontot az én kérésemre és kedvesen tolerálta nyűgömet. Már-már azt hittem, hogy a sors nem akarja valamiért találkánk létrejöttét és így figyelmeztet. Utólag visszagondolva ez is történt. -VIGYÁZZ, RÁSZOKÁS VESZÉLY!-
    Tizennyolc éves koromra leszoktam a piálásról, a cigiről (majd kettő dobozról) egyik napról a másikra. De azaz érzésem, hogy Szívecskéről nem is akarok!
    Olyan testileg, lelkileg jólakottan távoztam, mint a mohó óvodás a baba zsúrról. Mikor kiléptem a lépcsőházból, már tudtam, hogy nem utoljára jártam itt.
Happy Massage