• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam két nappal a randi tervezett időpontja előtt a kezdési időpontja után fél órával. Nem vette fel, nyilván mássaL volt elfoglalva. Bő fél óra múlva újra hívtam, ekkor már felvette. A randi kért időpontját elfogadta, a pontos címet is azonnal megadta. Kérdeztem, hogy kér-e telefonos megerősítést a randi előtt egy órával. Nem kért, megbízik bennem - mondta, pedig még nem találkoztunk. Igaz, annyit elárultam neki, hogy hosszabb ideje a kedvenceim között szerepel. A hangja már a telefonban is kedves, csicsergős volt.
  • Megközelítés:

    A Kelenföldi Pályaudvartól kb. öt perc séta, oda pedig - most a villamost kivéve - mindenféle közlekedési eszközzel eljuthat a vándor. A négy kerékkel érkezők sok, árnyékos és ingyenes parkolóhely közül választhatnak. Kapukód sem bonyolult, nem kell háromszor ismételtetni a részleteket.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emeletének szépen berendezett garzon lakása a tetthely. Az ajtó megtalálása a liftből kilépve egy U alakú kanyart igényel! Ez fontos információ, mert a közelben van egy becsapós lakásajtó!
    A szobában légkondi, halk háttérzene, nagy franciaágy, heverő... A fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdő, száraz kilépő, szájvíz, kis pohár várja az érkezőt. A törölköző nagy, friss, illatos és jól szívja a nedvességet. Az ágyra előtted kerül fel a friss lepedő.
  • Lány külseje:

    A képeknek és az adatlapban leírtaknak teljes mértékben megfelel. Alakja látható a képeken, arca viszont élőben sokkal szebb mint amit a képek mutatnak, Arca nem fotogén, ahogy Ő fogalmazott. A képek egyáltalán nem adják vissza huncut, igéző szemeit, mosolygós, csicsergős lényét. Dohányzik, ezt adatlapján írja is. Aki nem bírja, ha csók közben érezni a dohány szagot az ne látogassa.
  • Action:

    Belépve mosollyal, csókkal fogadott és már indult is a folyamatos beszélgetés. Két részes fekete fehérnemű volt rajta, de nem azt néztem. Szemei és a hatalmas, természetes cicik nyűgöztek le. Kis dumcsi után megkaptam a törölközőt és a gyors vetkőzést hasonló sebességű tisztálkodás követte.
    Visszatérve az ágyon térdelve várt, így én is odatérdeltem mellé, simogattuk, csókoltuk egymást, közben megbeszéltük a forgatókönyvet is. Hamar egyetértettünk abban, hogy a franciás játékokat mindketten nagyon szeretjük. Az ikreket hamar megszabadítottam fogságukból. Csókolva, nyelvezve a bimbók hamar meredezni kezdtek. Tevékenységem Brenda tetszését is elnyerte, hanyatt döntött és a csókokból kibontakozva dél felé vette az irányt. Testem végig csókolva jutott el a farkamig, de előbb a környéket járta alaposan körbe, golyók, combtő, gát eleje. Csak ezt követően tért rá a lényegre, de ott is előbb végig nyalogatta a szerszámot, nyelve hegyével izgatta a makkot. Csak ezt követően vette be. Finoman, egyéni technikával, mélytorkozva kényeztetett. Az erősséget változtatva dolgozott folytonos szemkontaktussal. A szemei, a nézése tutajos, faszállító. Egyáltalán nem akart azonnal kivégezni, hosszan elnyújtja és élvezte a játékot. A végén kérésemre gyorsított és hatalmasat élveztem a szájába. Még sokáig a szájában tartott, csak utána libbent ki a fürdőbe.
    Visszatérve mellém heveredett és beszélgettünk. Első találkozásunk volt, de az azonos hullámhossz kezdettől fogva működött közöttünk. A dumcsit követően én vettem kezelésbe Brendát.
    Csókok, szájára, nyakára, testére. A ciciket ismét hosszasabban izgattam, a bimbók hálásan meredeztek az ég felé. A puncihoz érve finoman, meg-megállva benyaltam néhányat, csak ezt követően tértem át a folyamatos, finom nyalakodásra. A csikló hamarosan reagált, Brenda egyre hangosabb lett. Meglepetésemre viszonylag hamar eljutott a csúcsra, aminek egyértelmű jeleit tapasztalhattam. Nem hagytam teljesen lenyugodni, időnként egy-egy nyalintással újabb remegéseket váltottam ki belőle. Egyre fokozódó nyelvelésemmel újra csúcsra akartam juttatni. Ő kérdezte, hogy nem fordulnánk-e 69-be. Ennek semmi akadálya, mondtam, így fölém kerekedett. Indult az együttes izgatás. Mivel előnnyel indultam Brenda ért fel hamarabb a csúcsra. Kicsit pihent, majd közölte: kettő egyre vezetek, ezért neki kell egyenlítenie. Ismét csak Ő ténykedett. Ezt a kört már jóval hosszabban bírtam, élveztem rettentő módon. Mire ismételten Brenda szájában végeztem időnk is lejárt.
    Indulási szándékomat Brenda hiúsította meg, mondván ne menjek sehova, maradjak, beszélgessünk. A témákat nem részletezem, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában.
    Végül időnket jócskán túllépve gyors zuhi után távoztam. Brenda búcsúzóul újra megdicsérte nyelvmunkámat, kiemelve arcszőrzetem simogató, élvezetét fokozó hatását.
  • Elszámolás:

    Ahogy többen írták már, az új XX. kerületi pesti átlag. Érkezésemkor a kis asztalra helyeztem, végig ott is maradt. Brenda szerint a végén is ráértem volna, de én mindig előre teszem le, a sokadik találkozáskor is, nehogy a végén elfelejtsem és a lánynak kelljen figyelmeztetnie rá. Irtó kínos lenne.
  • Összkép:

    Berenda egy csinos, cserfes, végig a vendégére figyelő, odaadó, a szexet tényleg élvező lány, akink belső tulajdonságai is figyelemre méltóak. Kedvessége, nyílt, őszinte viselkedése, realitásérzéke lenyűgözött. Akárhogy nézem: szeretni való teremtés.
    Köszönöm az élményt Brenda! Még biztosan megyek, hisz bőven van még tennivalónk egymással. Csak igényeseknek ajánlom!
Happy Massage