• TantraGabi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bevezetésként annyit, hogy itt most "Tantra hókusz" jön. Ez a témakör, ahogy látom, igen megosztó a MT körben, akinek ez nem mjön be, annak most jelzem, hogy ez nem neki címzett topic...
    Gabikát én nem először látogatom, így most már elég volt egy sms is az időpont kéréssel. Szokásomhoz hűen most is előző nap jelentkeztem - sikerrel.
  • Megközelítés:

    Az erotikus szolgáltatások talán legnépszerűbb kerületében van a "rendelő", nevezetesen Árpád híd pesti hídfő. Szóval tömegközlekedés tömeges mértékben, de a gépjármű ultráknak is van (fizetős) parkoló hely a környéken bőven.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb nem legfelső emelete. Feljutás az érkezési telefon - kapukód - lift - kopogtatás - besurranás útvonalon. A tiszta, tágas előtérből nyílik az egyszem szoba (háttérben elszeparált amerikai konyhás résszel). Ugyan innen, vagy, ha úgy tetszik, a szobából visszafelé jövet itt találod majd a fürdőszobát, benne kád, zuhanyfüggönnyel. Szoba tágas, világos, nem ultra modern, de hangulatos, ápolt, újszerű bútorokkal: masszír pad (ezen dolgozik Gabika), francia ágy (ezen meg állítólag a bérlőtárs, aki, logikusan, ugye, csak felváltva tartózkodhat itt), beépített tolóajtós szekrény, szobinas, kisszekrény HI-Fi-vel. Légkondi nincs, de a nap (délután) nem süt be, és mivel téglaház, nem legfelső emelet, a plafonventillátorral kellemessé tehető (volt ott tartózkodásomkor) a levegő.
  • Lány külseje:

    Gabika, úgy mondanám, hogy MILF, de jobban illik rá, hogy egy gésa, jó karban lévő negyvenes testben. Nőies, de nem kihívó megjelenésű. Középmagas, kis husi lábak, kerek popsi (már nem húszéves, de azért még feszes) kicsi cicik és egy nagyon kedves, barátságos arc vágott japános mandulaszemekkel. Szóval ezért gésa. Továbbá a viselkedéésért, aminek lényege a csöndes, halk- és szűkszavú beszéd, az odafigyelő kedvesség. (Akkor még egyszer és utoljára: mint egy gésa). Laza, világos otthoni ruhában fogad, ami később lazul , bár teljesen nem hullik le- de erről már a következő fejezetben.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzással indítok, - ő már átöltözve fogad: tanga, kis melltartó, felette bébidoll. Ez később végig rajta marad, a fenekét tudod majd megfogni, esetleg a combját (kettő közötti rész nem járatos).
    Én Gabikához Tantra masszázsra járok. Ez nála nem egy "elem", ez maga a program. Nekem meg hímsoviniszta, totál passzív élvezkedés (már amikor ilyenre vágyom). Mi is ez?
    Masszírpadon, hasrafektet, némileg széttett lábbal. Lábamat (lábfejemet) puha pokróccal betakarja, majd körbesétával kezd, kezével, mintegy "leltár"ként körbecirógat. Ezután vissszatér a lábakhoz, és onnan indít, izomlazítás nélküli becéző simításokkal, lassan, körkörös mozdulatokkal, változó tempóban, a relax zene ütemére változó gyorsaságggal halad felfele. A fenekemnél, derekamnál hosszasabban időzik, besimítás most még nincs, de az érintés most sem gyúrós, inkább érzéki, becéző. Egy idő után tovább megy a hátam, nyakam, karom, kézfejem érintésére. Közbe sétál körbe a masszírpad körül. Amikor kézzel elérem, akkor én is becézem comjánál, feneekénél. (Ezt előre megbeszéltük, mint ahogy azt is, hogy részemről ennyi a kölcsönösség az ő irányába). Diákkori szerelmemmel simogattuk így egymást órákig, élvezve a puszta érintés varázsát (igaz, az már akció utáni kényeztetés volt...). Végül visszatér lábamhoz, és ismét elindul, két kézzel, alulról felfelé nagy, de igen lassú, kéjérzést fokozó köröket leírva lábaim, combom belső részén. Most már megérinti, sőt pillanatokra markába is fogja a zacseszt, golyókat meg a farkamat. Mondom pillanatokra... én meg kezdek pucsítani, azaz emelem és tolom hátrafelé a fenekemet; jön a vágy, gyűlik a feszültség, készül kifelé!
  • Levezetés:

    Kérsz még, vagy fordulnál? Sajátos kérdés, de értem és fordulok. Gabika most is állva a pad mellett, először ismét a lábamtól indul, majd mellém állva felsőtestemet "becézi" rituális, lüktető mozdulataival. Aztán marad mellettem, de elkalandozik a két lábam közé, a kéjes izgalmakat kiváltó, fokozó tempóban, lassan de biztosan (oh!) spirálisan közelítve a terület közepe felé.
    Végül egyik kezével megszorítja a faram tövét, amitől a félkemény rúd megfeszül, másik kezével pedig hullámzó, ismétlődő mozdulatokkal maszírozza a makkot, majd megmarkolja a farkam, újra és újra letolja a bőrt egészen a farkam tövére. Az akkusztikus és végtag mozgásos reakcióim nem maradnak el...
    Kezemmel ösztönösen keresem gömbölyű fenekét, simogatom hátát, derekát. Lebegek a csúcson...
    Kis kitérő, tágított körök, majd úra vissza... Először, másodszor, ki tudja hányszor "még", aztán egyszer már "elég". Gabika ezt jól érzi (na, meg mutatom is csipőm mozgásával, fejem felemelésével...)... Utána megtöröl, és visszatér a gyöngéd becéző simogatára combomon mellemen, karomon. Én is "visszatérek" tudatomba, és ő betakar valamilyen takaróval, kimegy a fürdőszobába, hagy pihenni, magamhoz térni.
  • Elszámolás:

    Korrekt, mondanám hogy pesti átlag, de akkor még nem tettem hozzá, hogy az egy óra messze több let... Utólag a kisasztalkára.
  • Összkép:

    Gabika (nekem) kiváló képviselője a Tantrának. Sejtelmes bevezető izgatása kellően erotikus, még ha az eszköztár szűk is (pl. nincs NF, ahogyy ezt előtte tisztáztuk). Passzív hedonizmus, igen jól kivitelezett ESZO-val megkoronázva. A farok tövét szorítós, bőr letolós figurája nekem csúcs. Nyilván amikor több kölcsönösséget szeretnék, akkor nem ide jövök. Most erre vágytam- és nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage