• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Orelem!

    Kicsit megkésve bár de törve nem, itt vagyok.
    Már nagyon jól jössz fel, nem köpöd ki a tüdődet, gratulálok. Lehet feljebb is kéne költöznöm ez már lassan gyerekjáték lesz. :)

    A mi "helyzetünk", "kapcsolatunk" kicsit más, mint a megszokott fiú-lány kapcsolat. Így máshogyan is telnek ezek az idők mikor itt vagy nálam. És valahogy tudjuk onnan folytatni ahol az előző találkánk volt és ez nagyon jó szerintem. Hiszen attól, hogy nem találkozunk mindennap így az a legjobb mikor emlékezünk, hogy hol hagytuk abba anno.
    A csipkelődés néha kell vagy amolyan hozzátartozik a kis randinkhoz de ez kölcsönös. :)

    Azóta is imádom a kis "szentélyemet" amit megcsináltam. De mint az másképp nem alakul mindig teszek veszek rajta valamit, hol hozzá hol elveszek belőle. :)
    Nagyon jót tett nekem ez a kis változás.

    Mikor azt említetted, hogy most te masszíroznál engem huuu szupi volt és lesz is még majd. Értesz- és van érzéked hozzá ami csillagot érdemel, tőlem neked.

    Mikor megláttam, hogy írtál élménybeszámolót nagyon jól esett. Először mindig elolvasom az irományt és utána nézem meg, hogy hova sorolt. "Sorolt" talán nem a legjobb szó rá de fogadjuk el. Felejthetetlen! Ennek lehet ám csak igazán örülni mikor megkapja az emberlánya. Kapok egy visszajelzést, hogy jó amit csinálok, ténykedek.... elfogultság nélkül állíthatom.

    Nem először találkoztunk és úgy érzem, hogy nem is utoljára..... nagy szerencsénkre.

    Vigyázz magadra mire jössz legközelebb.

    Millió ölelés és puszi
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nekünk már nem bonyolult, ezzel együtt úriember időben szól. Sőt VTR-n is akartam, de Lumia az a béka s… vagy még alatta… ráadásul t csoport.. na jó én sem vagyok egy mester, szó szó nem sikerült azon. De az esetek többségében könnyen tudunk 1-2 nappal előtte időpontot találni így volt most is.
  • Megközelítés:

    Régen harangláb volt a Fehérvári úton, most templomot is építettek hozzá. No, ettől nem messze panelszerkezet lázában épült ház. Most ugyan nehéz megállni, mert gödörásásban is jobban teljesítünk, mint bki, de amúgy tuti parkolás esik és most sem dráma csak kihívás. Viszont Alexa elmondta telefonon, hol tudok megállni könnyen.
    Tömegek jöhetnek a villamos vezetékkel fonódva, mások autóbuszon, semmi sétával cél érhető.
  • Helyszín:

    Panel építmény sok emelet, de lift is vihet. Korrekt kapucsengős bejutás. Kis előszoba, óvatos, de elegendő fénnyel, cipő itt parkol.
    Fürdő: zuhanyos, függönyös a cseppenés védelem és nem lebegős, tehát nem ragad az emberre.. és tök jó, hogy a tusda pereme nem engedi a vizet szerte, így nincs veszély, hogy vízbe lépsz kijövet, mert, hogy száraz legyen minden és kellemes érzetű azt vendéglátód figyelmessége garantálja. Fürdőszerek, szájvíz, kispohár és ledobó szóval minden van és tuti, türcsi is kifogástalan.
    A szoba. Pont a feladathoz méretű, minden elfér. Masszázságy, franciaágy. Kis polc virággal, mert Alexa szereti a virágot és régről tudom, hogy jó ember.  Természetesen van hely ruhádnak. Bolyhos, jó rálépni szőnyeg és ami ebben a melegben fontos klimás a tér, nagyon jó ott heverni, aztán más is ;)
    Na de a lényeg, hogy volt kis szekrény és lett helyette üvegpolc sor. Nagyobb lett a tér és- nem vagyok feng shuista -, de nagyon jó érzés bent lenni. Kitágult a tér az üveg anyaga kialakítása adta kecsességgel a falon, magasabban, mint bmi a berendezésből, rajta mécses, olajok bőséggel, kis tartó az ajándéknak, szobanövény a padlón állva polc felé nyújtózva. Az egész mint egy kis szentély a béke a nyugalom oltára. Ezek előtt a masszázságy és tovább a franciaágy egyfajta lejtést adva és a folyamatot sejtetve, olaj választás, masszázs, kényeskedés ;) … nagyon hangulatos.
  • Lány külseje:

    Mostanában Alexa tanácsára kihasználok minden mozgás lehetőséget így gyalog érkezem az emeletére, ezzel kicsit nehezítve az érkezésem időzítését viszont nem lihegek annyira, mire ajtó nyílik . És ajtó nyílik és beléphetek. Ajtó mögött királynőm fogad, valami lila közeli bugyi-cicifix egységben. Jó hogy nem magas sarkúzgat, mert akkor nem érném fel az üdvözlő öröm puszihoz  Korábban direkt magas lányt kerestem próbát tenni milyen érzés. Így találtam Alexát, akkor meglepő volt a magassága, de én akartam azóta szeretem nézni. Is.
    Mosolyogva fogad, mindig van valami kis huncut csibészke megjegyzése, ebben nagy, ebben is. Néz a barna szemeivel és várja a reakcióm, onnantól megy a „piszka” tréfa.
    Szeretem a hosszú haját, bár nem játszó tér, de ahogy olykor leomlik eltakarva a melleit, ami olykor kis sejtelmesen kivillanhat, izgató tud lenni. Gyönyörű keze van, valami csodaszép hosszú ujjakkal, királynő megjelenés. No, igen kevés királynőt jegyez a királyszakma bugyiban és melltartóban a trónterem felé vonulni, de hidd el nagyon vonzó ő, akkor, ott.
  • Erotikus masszázs:

    Tudom, vannak az oldal fejlécét nehezen értelmezők és minek a sok szó minek a masszázs nem azért jövök… DE én azért jövök azért is és örülök, hogy van kicsivel/többel több, másabb.(kényeztetés, mert maga a masszázs már kényeztetés, de egészség támogatásán túli kényeztetés, itt fallosz központúan :)
    Érkeztemkor átadtam kicsi ajándékot, ami a csokor mellett kicsi figyelmesség. Lelkesen csodáltam az új üvegsarkot, míg vetkőztem csevegtünk, kaptam türcsit, elkísért a zuhanyhoz ott is még beszéltük a világot, viccben, komolyban, szóval agymasszázs indult . Az ilyen csevegős részekben az is jó, ahogy beszél, nagy lendülettel. Néha nézem - kicsit lopva - cicjének mozgását, remélem nem nagyon feltűnő, hogy a beszéd közben elkalandozok, bár képben vagyok, de szeretem nézni a cicimozgást ;)
    Tusból rissen üdén érkezem, ő az isteni adományokat láthatóvá téve fogad. Mosolyogva invitál a masszázsra.
    Mindenek előtt egy kis simi, halvány puszi a kis formás cicikre. Ilyet rajzokon lehet leginkább látni. Nem nagy, kézbe illő finom kis darabok selymes, becses kincs;)
    Hasra heveredek és várom a szokásos kérdést. Talpad is mehet? Igen szoktam mondani, vagy naná! És hogy miért nem tudja már ennyi alkalom után? Mert érti a dolgát, bármikor bármiként is alakulhat, az épp aktuális állapotom szerint kezel. Tehát igen mehet a talpam is. Alexa tudását a megfelelő tanfolyam elvégzése révén alapozta meg és az óta is fejleszti szóval nagyon pont az jó, ahogy csinálja. Elegendő erővel, de ahogy érzem tudna még erősíteni. Vádlitól ülőig egyik után a másik lábam szépen végig dolgozta, hátamon kérésemre nem nyomkodja szét a csomókat, azt nem szeretem, az érintés a intenzívebb dörzsölés által okozott keringés pezsdület pontosan megfelelő hatást fejt ki. Majd áttér a karomra, megkéri a kezem , hogy tán adnám azt is kis általa való mozgatásra. Persze meg lehet olykor érinteni, combját, popsiját, de ez nekem nem erről szól, olykor nyúlkálnék, persze naná. ;) ő sem erre a benyúlósra teszi a hangsúlyt, mindennek megvan a maga ideje, helye. Közben mindenről beszélünk, nagyon alaposan elmondja nézeteit, nem mulasztva a kis csipkelődés, bolondozás pillanatait. Imádom. Ő ilyen. Visszagondolva a kezdetekre, akkor is így volt. Volt, aki félre értelmezte, én „beleszerettem” ez a stílus nagyon bejön. Van, hogy nem is marad idő a kényeztetős részre, mert inkább a masszázsos beszélőst választom és nem megyek át a francia ;) ágyra. Nem úgy most! Már az eleje megbeszélősben mondtam, hogy most egy kicsit törlesztenék és én is masszíroznám, simítanám.. Sehol az akadálya, pont edzésről jött, így akár erősebb masszázs is jó, de lehet simis nyugtató… gondoltam azért én azt a simit inkább izgatóra venném.. meglátjuk ;) vágjunk bele.
  • Levezetés:

    Neki könnyű volt csak leült az ágyra és ahogy néz az annyira aranyos és persze mondja mindjárt, hogy na már nem is jössz? de, de csak egy ilyen masszázs után ugye nem felpattanós vagyok na…de a cél erőt ad.
    Először hasra fekvést kívánok. Előttem ez a gyönyörű női test, Hosszú combokon siklik a kezem kicsit vádlin is, adjunk a formának, de nem merem én erősen, nem merem, nem akarom. Csak játszani, rajta mint egy hangszeren. Egyébként régről gyanítom a hangszerkészítők nagy nőimádók lehettek, a vonós eszközök maguk a művészi erotika az az íves forma és le-fel megy a vonó, fáradhatatlan, majd a közönség ovációja mi, ha nem egy szeretkezés teljessége.. no de itt erről azért nincs szó. Nekem Alexa szép ívű csípője kellemesen finom tapintású farizma és combjának találkozása, ahogy simítom, érzem, lazul, remélem jó és van annyira jó, hogy örömét leli. Popsijába jól bele markolok az nagyon jó! Hátán, nyakáig siklok, puszit finoman, mert vannak csiklandós részek… Karján lágyan, kezéhez, azok a gyönyörű kezek.. Eljött a fordulás pillanata, persze a beszélgetés nem szűnt csak olykor kicsit halkul, szünetel. Kis körök a cicik körül. Hálás kis terület. Lehet olyan kört csinálni amire beindul az érzékelő ;) és mint a kis szurikáta kiemelkedik a dombról. Lesiklik kezem combjára, combok közé, lassan nyílnak, combokon le fel és egyre közelebb a Vénusz lakhoz. És amiről bemlapján olvashatsz „Az intim részem és minden mást is borotvával ellentétben gyantáztatom” Na papuskám nekem szerencsémre a beavatkozás nem régen volt. Huu és ahol lehetett szerencsém kalandozni!… Bármerről simítom mint a baba bőre, puha, selymes, csodás. Látványában is kislányosnak mondanám, elsőre kis domb szerényen finoman. Simítom, ahogy nyílik a combja, nyílik kicsit a szemérem ajtó és feltárul a finom boldogság kapu a helyből adódóan nem teljes boldogság, de tapintható érezhető csoda. Nem hagyhatom ki, ráhajolok és ahogy eddig simítva, most finoman csókolva, nyalva örömmel élvezem… az idő haladtával és magam ismerve abba kellett hagynom a foglalatosságot, hogy teret engedjek Alexa kezének. A 69 gyönyörű szám, de ebben a pillanatban nem vágytam. Felült, félig oldalt én előtte feküdtem és kezébe vette falloszom, már éledőben lévőbe erőt varázsolt és mozgatta.. Általában első lendülettel jó végig, mert lassításkor olykor elkalandozok és oda az erő. Most Alexa drága pont érezte mikor mennyire engedje és kezdje újra, miközben ujjaimmal Vénusz ajtón kopogtattam mind bennebb nyúlva, de nem nagyon, nem akartam nagyon, csak, hogy legyünk lekötve.. meg is lett a hatás és utódaim királynőm kezében jutottak papírtörülközésbe.
    Én ernyedőben, ő kedvesen törölgetett, simított nyugtatólag, behunyt szemmel voltam. Amikor felpillantottam ott ült mellettem lefelé nézett, de valami olyan nyugalom, talán itt a szó nem jó de szeretet volt az arcán mint a szentképeken a nagy isteni béke idején, még most is borzongat annyira szép ez a tekintet, csodálatos Alexa.
  • Elszámolás:

    Tudom mire megyek, tudom miként leszünk és ennek fényében olykor kicsit talán több szálat hagyok a tartóban a hála virágaiból.
  • Összkép:

    Nagyon tudom ajánlani a béke nyugalom szigetének királynőjét, kedves és figyelmes és és szóval el kell menni és élvezni minden percet ahogy én vagy még jobban, mert na de majd érzed akkor ott Vele.
    És hogy felejthetetlen? Naná! nem tegnap voltam először és még megyek ez az írás már rég a szabályzat szerint rangtalanodik, de én még mindig tudom, nem felejtem, hát valahogy így.
Happy Massage