• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Az általam ajánlott időpontot egyből elfogadta, aminek nagyon örültem, mert nem pestről támadtam. Ott még megbeszéltünk pár dolgot, majd a randi napján mikor megérkeztem felhívtam telefonon. Érződött a hangján hogy egy tapasztalt és komoly nővel beszélek. Nagyon aranyos hangja volt.
  • Megközelítés:

    Én az Árpád hídtól mentem az 1-es villamossal a végállomásig. Onnan még egy kis séta. amúgy a 47-es villamos ott tesz le szinte mellette, de az most a felújítások miatt nem közlekedik, helyette villamospótló buszok mennek.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház, a környék is jó. Látszik hogy nem itt lakik. Ha jól láttam akkor 3 szoba lehet. Néhányan írták, hogy többen rendelnek, hát most biztos hogy egyedül volt a lakásban, vagy nagyon csendben tudnak lenni a többiek :D
    A szoba kellemes fehér falú így a sötétítőfüggöny elhúzásával is jól látni mindent. Nagy franciaágy van benne 2 oldalán kis szekrényekkel + még 1-2 kisebb bútordarab, amire lepakolhatjuk a ruhákat. A fürdőben kád van elhúzható zuhanyfüggönnyel, a víz tuti nem megy mellé..
  • Lány külseje:

    Már a képeiről lejött, hogy jó kis csajszi lesz, igaz az arcról csak félig kitakart kép van, így ajtónyitás után kellemes látvány fogadott. Kis alacsonyka és vékony, hosszú szőke haj és szilikonos száj ami nekem nagyon bejött. Szép nagy szemei vannak. A cickók nagyok, kellemes tapintásúak. Olyan nő aki után biztos, hogy mindenki megfordul az utcán az fix. Jó pár évet letagadhat a korából.
    Egy csíkos babydollban fogadott (vagy nem is tudom pontosan minek nevezzem :D )
    nekem nagyon tetszett benne.
  • Action:

    Megérkezésem után beszéltünk néhány percet, majd kaptam egy törölközőt és mentem is zuhanyozni. Visszaérkezésem után már meztelenül várt, nem semmi kis látványt nyújtva. Állva kezdtük ölelgetni, simogatni egymást. Markolgattam a nagy cickókat, ő pedig megtalálta a farkamat a kezével, ami addigra már ágaskodott. Majd csókolóztunk, amit nagyon élveztem. Jó érzés volt ilyen húsos szájat csókolni.

    Aztán az ágyra heveredtem és belekezdett a jó franciába. Elég mélyen bevette, nyalogatta a makkot és az oldalát is. Óriási érzés volt a szájában lenni, legszívesebben hagytam is volna egész végig. Kérdezte is hogy húzzunk-e gumit, de mondtam, hogy egy picit még szeretném élvezni. Így folytatta, majd gumihúzás történt kézzel és beleült szemből. Elkezdett lovagolni én közben a melleit fogdostam és élveztem ahogy mozog rajtam. Néha lehajolt és csókolóztunk közben. Én is rágyorsítottam alulról ami hangjából véve tetszett neki. Gyors fordulás hátulról ült bele és lovagolt tovább, itt a fenekét fogdostam és simogattam. Felültem az ágyban, amíg ő mozgott rajtam és a ciciket markolásztam. Gyors fordulás misszibe helyezkedtünk. Egyik kezemmel a haját fogtam a másikkal támasztottam magamat, közben csókolóztunk és pumpáltam folyamatosan gyorsítva. Megint fordulás, hátulról támadtam, ez az egyik kedvenc pózom. Feltérdelt az ágyon és gyors szexelésbe kezdtünk. Csattogtunk is rendesen, tettem a dolgom ahogy kell. Cicik természetesen nem maradtak ki. Közben már kezdtem érezni a végét, így szóltam hogy a szájába szeretnék elmenni. Megfordult és elkezdett franciázni és jöttek is az utódok. Kicsit még ott tartotta őket, amíg lenyugszom majd kiment a fürdőbe öblíteni.
    Szünetben beszélgettünk mindenféléről, nagyon közvetlen és aranyos. Tök jól éreztem magam a dumálás közben is. Aztán megkérdeztem, hogy van-e még időnk 2. körre. Megnézte az órát, mondta hogy 15 percünk van, szerinte még belefér 1... mondom hajrá :D
    Itt már csak franciázás volt, legalább 10 percig, többféle pózban. Rohadtul élveztem jó volt közben nézni. Legjobb az volt amikor a lábaim közé térdelt és úgy csinálta, kicsit használta a kezét is de nem bántam, nekem jól esett. Szerencsére sikerült a 2. patron is, ismét a szájába mentem el és megint hagyta hogy lenyugodjak. Utána fürdőbe szaladt, majd vissza én el zuhanyozni. Öltözés közben dumcsi, nagyon jól nézett ki utcai ruhában is, mert ő is elkészült. Ajtóban puszik és tipli.
  • Elszámolás:

    Amikor a randi elején kiugrott 1-2 percre, akkor tettem az egyik szekrényre. Szó sem esett róla egészen a végéig. Az "új" pesti átlag, nekem megérte, mert bő az étlap is.
    TP-t nem tapasztaltam.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy aranyos, kedves lánnyal. Ha annyi idős lennék mint ő, simán el tudnám képzelni barátnőmnek. Érezni lehetett rajta hogy tapasztalt, ezt a beszédjén is észrevettem. Szeretnék visszamenni hozzá majd valamikor, de hát sok szép lány van az oldalon, akikkel még randizni akarok :)
Happy Massage