• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két időpont egyeztetési problémás lyukra futás után (a másodikat nem tudtam megírni, mert VTR-t - is- használ a lány, ilyenkor érdemes VTR-en egyeztetni, mert az elsőbbséget élvez a telefonos egyeztetéssel szemben, ez a tanulság) gondoltam, megpróbálom Dórit elérni. Pár napja már sikerült, előtte azonban sokáig nem (belső üzenetre és sms-re sem válaszolt, hívásra nem reagált), mint kiderült, költözködés miatt volt problémás elérni őt, azóta mint a kisangyal, vissza is csörget, ha kell. Szóval, felhívtam, visszacsörgött, egyeztettünk, pár óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Panel háztömb a Flórián tértől nem messze. Nemrég költözött ide. Nekem minden lakótelep kicsit labirintus jellegű, felülről biztosan szép képet mutat az épületek elrendezése, a földön állva azonban nem mindig egyértelmű, hogyan is folytatódik egy utca, melyik ház hova tartozik. Na, itt csak közepes nehézségi fokozatú ez a kérdés, a lényeg, hogy egymással majdnem szemben van két azonos házszám, az egyik ehhez, a másik ahhoz az utcához tartozik, de végül megtaláltam a megoldást. Felhívtam Dórit, hogy a sárga aljú háztömb-e, nem tudta, annyira friss neki is az élmény, jelentem, igen. Tömegközlekedés egyébként a közelben tesz le, autóval sem lehet nagyon bonyolult.
  • Helyszín:

    Összességében nem rossz a helyszín, de megannyi luxuslakás után nem tudok közepesnél jobbat adni egy olyan panelre, ahol a fürdőszoba a szokásosnál is kisebbnek tűnik. Ráadásul, tocsogott a kilépő, zuhanyfüggöny nincs, pohár se a szájvíznek és amivel még soha nem találkoztam: csak női tusfürdők voltak. :-) Mindegy, melankolikus hanyagsággal kiválasztottam egy narancs-gyömbér illatút, az úgyis pompásan illik hozzám... :-) Dóri egyébként megígérte, hogy pótolja a fenti hiányosságokat. A szoba elég nagy, viszont az ágy igen süppedős-nyikorgós és olyan közel van hozzá a tükrös ajtajú nagy szekrény, hogy nem lehet az ágy szélére ülve gyönyörködni a gyömöszölésben, mert túl közel van. Hangulatzene nincs. Nem mondom, hogy rémesek a körülmények, de voltam már jobban (és ha Dóri miatt visszajövök, akkor még leszek is... :-) ).
  • Lány külseje:

    Dóri bőséges fotóanyaggal lát el minket, ráadásul, nem cserélgeti őket gyakran, hagyja, hogy rögzüljön az élmény mindenkiben, hadd böngésszen a férfinép. Nemrég olyan videót töltött fel a képek mellé, hogy a nyálam is kicsordult, párszor végig kellett néznem. Na, élőben éppen ilyen az alakja: kellemes, sportos (pedig nem nagyon sportolt), talán enyhén szolizott bőr, pici, hegyes cicik, fergetegesen formás popsi és a legkisebb punci, amit valaha láttam, helyes, rózsaszín kisajkakkal... Az arca nem feltétlenül az esetem, ez nem jelenti azt, hogy nem szép, de a sok "álomarcú lány" után közepesnek találtam.
    Nem működött a kaputelefon, így lejött értem az emeletről, ezt akár lehet egy nem túl diszkrét dolognak is tartani, engem nem zavart, így legalább volt alkalmam megnézni egy pici farmersortban meg egy kis topban, amiket a lakásba érve azonnal - szemérmetlenül - ledobott magáról (semmi nem volt alattuk). :-)
  • Action:

    A szobába lépve ledobáltam a ruháimat egy székre, Dóri is gyorsan megszabadult a sajátjaitól, aztán fürdés (kellemes, női illattal... :-) ), majd a szobába be. Egy percre Dóri - immár anyaszült meztelenül - is kiment a fürdőbe és mindkét ajtót nyitva hagyva terpeszben, nekem háttal állva, mélyen lehajolva feltörölte a padlót. :-) Hú, de szexi volt! Ekkor éreztem az először, hogy: Igen! A szobába lépve kéjesen mosolyogva közelített hozzám, ölelgetni kezdtem, simogatni, a ciciket és a popsit puszilgatni, a lába között izgatni. Nem tűnt egy nebáncsvirágnak, azonnal olajozni kezdte a farkam (natúr francia, sajnos, nincs) és a kezeivel meg e melleivel izgatta. Ekkor már az ágyon feküdtem, közben oldalról gyönyörködhettem a pucsító popsiban, meg is simogattam rendesen, nem sokáig bírtam, hogy ne ültessem a számra, nyaltam-faltam, amíg ő a műszerrel játszott. Gumit húztunk, ebben igen bejáratott mozdulatai vannak, kissé szűk volt meg vastag anyagú a védőeszköz, így aztán a kézi és szájmunka érzésre igen elhanyagolható volt, amikor késznek éreztem magam rá, akkor kértem is, hogy üljön bele.
    Látva a méretkülönbséget, nem gondoltam, hogy ilyen könnyen fog menni, de az anyatermészet és némi síkosító csodákra képes. Kellemes lovaglásba kezdtünk. Közben, ahogy tudtam, a tükörben is moziztam, Dóri biztatott, hogy ugye, milyen k. jó a látvány. Hát, mi tagadás, az volt. Az ágy szélére ülve, majd felállva is dugtam, aztán misszionáriusban, majd oldalra fektetve, majd hátulról. Ritka szép látványt nyújtott így a popsija. Ezzel zártuk az első kört. Némi törölgetés után, hasra feküdtem és masszírozni kezdett, nem masszőz, de közben finoman be-benyúlt a lábaim közé vagy adott egy-egy puszit a farpofáimra, közben beszélgettünk, magunkról, egymásról, szakmai tapasztalatainkról (bár én erről nem szeretek beszélgetni a lányokkal, de most valahogy szóba került).
    Ezt követően újra 69-be fordultunk, Dóri, persze, csak kézimunkázott, majd gumival franciázott is. Nem akartam sokáig húzni ezzel az időt (sajnos, rá kellett jönnöm, hogy nekem annyira létszükséglet a natúr francia, hogy anélkül hiányérzetem van), így újra beleültettem - ezúttal háttal. Szép látvány volt, de mivel az ágy hullámzása nem nagyon kedvezett a hosszú tornagyakorlatnak, így misszionáriusra váltottunk, majd újra doggyt kértem, ezúttal zárt lábakkal. Na, itt éreztem először, hogy ebbe a pici punciba bizony nem egyszerű bepréselődni, de végül sikerült. Így ért véget a második kör.
    Közös zuhannyal, egymás megfürdetésével zártuk a szeánszot. Úgy érzem, a végére szépen összecsiszolódtunk, Dóritól kaptam pár szájra puszit is (csók nincs).
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra a manapság "régi pesti átlagnak" nevezett ajándéknál is régebbi pesti átlagot (tucatnyi virágszál), amit Dóri - ahogy a bővebb információban is jelzi - úgy kalkulált ki, hogy nála nincs csók, nincs natúr francia, erről tudja, hogy sokaknak hiányzik, ezért kedvező csomaggal és "óranemnézős" barátnő feelinggel, másfél-két órás randikkal kompenzál. Mivel ő ezt előre jelzi, sőt, kínálja és ragaszkodik hozzá, így teljesen rendben lévőnek érzem, hogy esetünkben sem figyeltük az órát, picivel több, mint másfél órát voltam nála.
  • Összkép:

    Dóri egy nagyon kellemes testi adottságokkal rendelkező, odaadó lány. Kár, hogy nem meri vagy nem akarja bevállalni, hogy igényesebb körülmények között, bőségesebb étlappal, szexi fehérneműs dívaként, nagyobb gyümölcskosárért nyújtson felejthetetlen órákat. Szerintem, lenne rajongótábora. Persze, nem kizárt, hogy így, ezzel a szolidabb kínálattal is sokan kedvelik. Alkalom adtán én is újra bekéredzkedem majd... :-)
Happy Massage