• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en pár nappal előtte, majd a pozitív visszajelzés után telefonon. Kedves hang erősítette meg a bőinfóban található részleteket. A VTR visszaigazolásban pontos címet is kaptam, mint az kiderült a telefonálás során.
  • Megközelítés:

    Ismertem a házat, jártam már ott más tündérkénél, úgyhogy nekem egyszerű volt. Újbudai tetthely, én kocsival mentem, de villanyos, busz is található a közeli nagyobb utakon. Parkolóhely kicsit arrébb, egy perc sétára volt, de legalább árnyékos helyen, magas házak között.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasházak egyika, modern, tiszta, csomó lépcsőházzal. Aki először jár itt, figyeljen oda, nehogy bekopogjon Manci nénihez véletlenül. Kaputelefon enged be, lift is van, de csak egy szintet kell lépcsőzni, én azt választottam.
    Belül szintén modern lakás, egyértelműen munkahely, de annak nagyon jó. Cipő le, az ismerős kisszobában minimalista stílus fogadott, franciaágy, székféle a ruháknak és tükör a falon. Pontosan ennyi hardver kell egy ilyen eseményhez.
    A fürdő is rendes, kádban zuhanyzós, de a csap jól működik. Az eddigi helyszínekhez képest kevés tusfürdő választékkal (konkrétan egy rózsaszín a mamának, és egy kék Baba a papának), de végül is tisztálkodni lehetett. Talán épp senkinek nem volt ideje elugrani a boltba, hogy feltöltse a készleteket.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve a képeknek megfelelő, kedves arcú, csinos, csokibőrű szépség fogadott. Nem fekete, de azért kellemes tejcsoki bőr, formás test. A fényképekhez képest fogyott, sportosabb lett, de azért minden porcikája kellően formás, ínycsiklandó. Élettel teli, vidám szemek, kacér mosoly koronázza a látványt.
    Nem emlékszem, miben fogadott, talán fehér fehérneműben, de mindegy is, én ekkor már próbáltam röntgenszemre kapcsolni, hogy lássam, mit rejt a pici textil...
  • Action:

    Szerencsére nem kellettek a röntgenszemek, mert mikor kiléptem a fürdőből, évakosztümben fogadott. Láttam egysmást már, de ezen fekete párduc test láttán egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Gyorsan berongyoltam hát a szobába, jöjjön, aminek jönnie kell. Ekkorra már egy újabb hardverelemmel bővült a berendezés, mégpedig egy állóventillátorral, ami ugyan nem egy hangulatfokozó elem, de a hőség miatt jól jött. Mondanom sem kell, a ventillátor is fekete volt.
    Rövid kis egyeztetés után nekiláttam finoman feltérképezni Bagirát, pusziltam, símogattam, szagolgattam a selymes, illatos bőrét, hátát, vállait. Kedvére volt az óvatos közeledés, viszonozta is. A bemelegítés után kértem, hogy üljön a számra, nem kellett győzködni, 69-es verzió következett. Finoman kezdtem nyalogatni a fekete pillangó szárnyacskáit, majd egyre határozottab ténykedésemre kidugta a kis fejecskéjét, lehetett nyelvvel símogatni, csokolgatni. Közben Jessy sem tétlenkedett, finoman franciázott, éreztem, hogy miközben jót akar nekem, neki sincs ellenére a feladat. Átéléssel, türelemmel csinálta, gyorsítva-lassítva, néha csak a végét izgatva, majd végigszántva a teljes hosszon, eltűntetve az utolsó milliméterig. Néha már az jutott eszembe, talán bőrlégzése van a hölgynek, olyan hosszan lenn tudja tartani a szerszámot.
    A nagyon kellemes franci közben én is elkalandoztam, nyaltam a popsiját is, nyelvemmel tesztelve a szorítását. Feltváltva izgattam a két nyílást, minek eredményeképpen megolvadt a töltelék a kis csokis muffinban, én meg csak nyeltem a fincsi forró csokit, ami a számba folyt.
    Bő negyedórás, húszperces adok-kapok után gumit kértem, és doggyban hatoltam a forró kis punciba. Lassan, de határozottan mozogtam benne, markoltam a kerek popsiját, szorítottam és húztam magamra. Kedvére volt a nem túl durva, de kellőképpen határozott mozgásom, tolta a popsiját rendesen, kérte magába a farkamat. Időnként lassítva próbáltam ellenállni, de nem ment, kitört a sereg a fedezékből és landolt a csapat a védőfelszerelésben.
    A melegtől és az átéltektől zihálva borultunk az ágyra, fújattuk magunkat a ventillátorral. Mivel egy órára mentem, volt még egy lehetőségem. A pihiszünetben beszélgettünk, hogy ki hogy került ide, meg ilyesmi, végig nagyon kedves, kellemes beszélgetőtárs volt.
    Jöhet a második? kérdésére nem tudtam nemet mondani, bár igen kimerített elsőre, amire rásegített a nettó negyvenkét fok is. Azért belevágtunk, jó tízperces franciája végén azért a kiskatona rendesen vigyázba vágta magát. Nála végén szájba nincs, ezért a végső pillanatban rutinosan tartotta a cickókat, hogy élvezzek rájuk. Éreztem, hogy a maradék kissrácok kukucskálnak kifelé, de az utolsó pillanatban valamiért mindig visszafordultak. A végén feladtam, a második töltet a tárban maradt.
  • Elszámolás:

    Előre letettem a régi pesti átlagot (!) a ruhatartóra, nem került szóba, végig ott is maradt. Bőinfóban, telefonban, adatlapon minden megvan, nem ér meglepetés.
  • Összkép:

    Kedves, életvidám hölgy, a képeknél vékonyabb, fiatalabbnak tűnik élőben. Nagyon jó a hozzáállása, ösztönösen jó szolgáltató. Pontosan annyira határozott, ami ehhez az elfoglaltsághoz kell, nem agresszív, de tudja, mit akar.
    Ha bővítené a repertoárt NFVSZ-szel és popsival, nálam ringbe szállhatna a felejthetetlen címért. Talán ezekkel az extrákkal könnyebben ment volna nekem is a második menet, de lehet, hogy ráfoghatom a melegre. Így azonban úgy vagyok korrekt, ha nagyon jót adok. Mindenesetre top szolgáltató, bárkinek merem ajánlani, biztosan nem figtok csalódni.
Happy Massage