• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje a kívánság listámon figyelt, de csak most jött el az alkalom, hogy meglátogassam. Telefont hamar felvette, kb 20 perccel későbbre egyeztettünk időpontot, miután a menü jónak tűnt.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark, irgalmatlan nagy modern bérház. A benzinkúton már nem volt hely parkolni, de 50 méterrel odébb épp volt hely. Kapu elől hívtam, azonnal beengedett. BKV-t nem néztem, de rémlik, hogy pont a ház előtt áll meg a villamos, már ha jár, mert elég nagy építkezésben voltak arrafelé.
  • Helyszín:

    Kecó a szinten a folyosó végén, célnak háromszobássá alakítva, de Vivien az érintetlenül hagyott kisszobában fogadott. Célnak célszerűen berendezve, kivetnivalót nem találtam. Fürdő is rendben van, szép tiszta, tusfürdőből limitált választék, szájvíz, törölköző mind megvan, de egyik sem olyan amire emlékezni fogok.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken. Az egyetlen eltérés, hogy fiatalabbnak nézem, mint ahogy hirdeti magát. Kellemes öltözékben fogadott, méretesre műtött cici látszik a fő műsorszámnak.
  • Action:

    Fürdés után ő is gyorsan felkészül és amint belép nem vesztegetjük az időt, ugyanis fél órára menten hosszabbítás opcióval. Szája, csókja nagyon finom, cicije nem különben, alig bírom máshová vonszolni a kezem. Amikor rábukott a répára, addig matattam, míg a számra tudtam ültetni. Nos itt kiderült, hogy akármennyire is a cicije ígérkezik a fő műsorszámnak, puncija még azon is túltesz. Ritka finom és érzékeny, nagyon élvezte, ahogy hol össze-vissza, hol ütemesen nyaltam-faltam. Érezte, amikor eljött a VV ideje, rám is adta és beleült. Uuuuuuhhhhh, de finom!!! Nagyon jól mozgott, majd felguggolt a folytatáshoz, aztán még mindig a farkamra fűzve, felkaptam és a hátára döntöttem egy jó alapos döngetéshez, ami során lengéscsillapításra volt szükség, hogy gyönyörű cicijét szét ne rázzuk. A vég közeledtével megkérdeztem, melyik céltáblára lőhetek. Arcát kérte kihagyni, helyette a száját ajánlotta, így oda küldtem az utódokat, akik némi várakozás után a szilviába kerültek. Úgy éreztem mindent kiszívott belőlem, legalábbis a regenerációra nem láttam esélyt az óra második felére, ezért nem használtam ki az órája nyújtás opciót.
  • Elszámolás:

    Mint a telefonba. Félóra, gyakorlatilag minden, amire igényt tartok benne van elfogadható kompenzációért. Órás kivitelben még kedvezőbb, de második patront aznap nem vittem.
  • Összkép:

    Dögös, bögyös, érti a dolgát és kellemes vendéglátó. Simán hozza azt, amire a képek és a hirdetés alapján gondoltam. Jó időtöltés volt.
Happy Massage