• Kirukii

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Készségesen tájékoztatott minden részletről. Pontos címet csak a helyszín közelében adott. Volt egy kis logisztikai gond ami sajnos hatással volt az action részre, mert első egyeztetést nem rögzítette, a második után pedig már nem volt ideje előkészülni a popsira.
  • Megközelítés:

    Oktogontól 500 méter séta. Autóval a környékhez méltó parkolási lehetőségek. Rémlik csak, hogy a környéken van parkolóház vagy hasonló.
  • Helyszín:

    Kellemes, igényes tiszta. Full kupi feeling, ami viszont csak belépés után látszik. Szerintem ezzel semmi probléma. Tiszta lakás, fürdő. Törölköző/tusfürdő választék rendben. Baszoba tetőtéri, klímás, tiszta, és nagy ágy tükrös szekrénnyel szembe.
  • Lány külseje:

    Képek alapján egyértelmű. Édes, aranyos, nagyon barátnő típus. melleket nem tudtam elképzelni. Valóban finomak, kemények, apró és világos bimbó udvarral. Mindene tökéletes. Pici hasi, van de az is barátnős, nem zavaró. Illik a képbe.
  • Action:

    Ezt azzal kell kezdenem, hogy többször is egyeztettük a popsit. Mikor kiderült az egyeztetési probléma, nem jelezte, hogy akkor no popsi. Gondolom remélte, hogy mégis lesz elég ideje...nem volt. Így érkezésemkor felvezetett az emeletre, ahol közölte, hogy popsi nem lesz, de ha gondolom a kollegina fogad. Tudtam kiről van szó, és mert így is indultam, hogy manapság ez benne van a pakliban, így előre értékelve a dolgokat, maradtam.
    Zuhany után kicsit masszírozott, ellazított, majd ügyesen, nagyon finoman franciázott, úgy hogy közben hol élőben, hol a tükörben, hol egyszerre mindkettőben, élveztem a látványt. Simogattam, kerestem a kedvenc zónáit, de csak egy cseppet csaltam elő, és azt sem tudom milyen ponton, így sajnos nem szereztem neki örömet. Mikor éreztem hogy közeleg az első félidő vége, kértem hogy üljön az ágy szélére, úgy folytassa hogy magát is izgatja. Ez neki kicsit pornó volt,nem annyira szerette, de készségesen csinálta, én meg a ciciket szeretgettem közben, majd hatalmas durr a szájacskájába, meg parkettára mert.sokan voltak az utódok, és nem fértek el egy helyen.
    Tisztálkodás, beszélgetés...majd kértem, hogy most kényeztethessem, én őt, így kérésére masszírozni kezdtem a vádliját, de mivel nem csinálom jól, nem is nagyon élveztem. Türelmes volt velem.
    Második körre szájjal készített elő, ismételten nagyon kellemesen, majd lovagolt keveset, utána szemből is szeretkeztünk keveset, de végül kutyusban fordultunk a célegyenesbe. Elképesztően szép látvány volt hátulról is, meg a tükörből is szemből látni, bár a pornós elemeket nem szereti. Itt is hatalmasat élveztem, bár utódok száma most bőven elfért volna bárhol (mosoly)
  • Elszámolás:

    Elején diszkréten. Pest régi átlaga. Megéri főleg ha a teljes étlapot végig tudod kóstolni.
  • Összkép:

    Ha tudom hogy így alakul a popsi, akkor nem megyek, de nem bántam meg. Ha nem mennék vissza többet, azt csak ösztönzésből tenném, hogy az előrejelzés pontosabb legyen.
Happy Massage