• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerjük már egymást, így az egyeztetés telefonon nagyon gyorsan ment. Villám sebességgel, negyed óra múlva már a helyszínen is voltam :)
  • Megközelítés:

    Etele tértől nem messze, csendes környéken, sokemeletes tömbház. BKV-tól pár perc séta, busz és metro állomással is ellátott környék. Kocsival is nagyon könnyen megközelíthető, rengeteg a szabad parkolóhely, fizetni sehol sem kell.
  • Helyszín:

    Egy sokadik emeleti kis kéjkuckó hibátlan állapotban, fürdő szép tiszta, tusfürdő és szájvíz bőven található. A szobában nagy franciaágy, halk zene is segíti a hangolódást. Friss telepítésű split KLÍMA harcol a forrósággal!!!
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy szexi, nagycicis gyönyörűség várt, ahogy mindig. Nem igazán emlékszem, hogy miben fogadott, mert eléggé be voltam "zsongva", egész nap rajta járt az eszem. A képeknek tökéletesen megfelel, leszámítva, hogy most épp nem fekete a haja, hanem világosabb, de nekem így is nagyon bejött.
  • Action:

    Fürdés után meztelenül várt az ágyon, egyből csókkal és simogatásokkal estünk egymásnak. Felizgatnia nem nagyon kellett, mert már a szobába érve kész voltam tőle, de így azonnal 100-on pörgő franciába tudott kezdeni, miután elém térdelt az ágyon. Nagyon finoman tudja használni a száját, maximálisan ki tud vele ragadni a valóságból. Mivel nagyon közel jártam, szerepet cseréltünk és én kezdtem el kényeztetni, isteni finom a puncija. Nagyon tudja élvezni a dolgot, aminek hangot is ad :) Gumit húztunk és elkezdtük az igazi mókázást, ami sajnos az izgatottságomnak köszönhetően nem tartott túl sokáig. Brenda édes tanácsára nem is kínoztam magam a türtőztetéssel, és hamar telelőttem a kabátot. Miután lenyugodtam, segített rendbe tenni. A szünetben kellemesen eldumcsiztunk, mesélte, hogy a magyar válogatott őt is focidrukkerré tette :) A kis pihi után ismét felváltva francia kényeztetésben részesítettük egymást, és bele is kezdtünk a második körbe. Egy kis csellel hosszabbra terveztem az újabb felvonást, szerencsémre sikerült is. Először szemből kezdtünk a dolgoknak, mert csókkal akartam tovább emelni a hangulatot. Kis idő múlva kértem, hogy feküdjön hasra összezárt lábbal, kinyomta a popsiját és így hatoltam a forró puncijába, hatalmas élmény volt. Ezután doggy-ban folytattuk, ő az ágyon, én mögötte állva. Szerencsére bírtam a tempót jó ideig, volt hogy "csattogósan" folytak az események. Összezárta a lábát, én pedig beleadtam, amit tudtam, aminek eredményeképp hamarosan hatalmasat durrantam a punciba. Kellett pár perc, míg magamhoz tértem, segített letisztogatni. Kis beszélgetés után elvonultam ez újabb tisztálkodásra.
  • Elszámolás:

    Korrekt pesti átlag, az élményért cserébe nagyon megéri. Az elején letettem az asztalra, végig ott is maradt, csak a végén kérdeztem rá, hogy oké-e, mert eszembe jutott, hogy még telefonban sem beszéltünk róla :)
  • Összkép:

    Harmadszor voltam Brendánál, szerencsére biztos pont a hirdetők közt, mindig a legjobbat hozza ki magából és belőlem is. Néhány fura szolgáltató után felüdülés volt ismét együtt lenni vele, nem véletlenül léptem le a munkából :D
Happy Massage