• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Karen első hîvásomra felvette a telefont, kedves volt,részletes
    bár a sok háttér zaj miatt vissza kellett kérdezzek- biztos úton volt
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel érkeztem ( 5 ös busz ) kis séta ami kb 5perc és célba érsz.
    Kocsival szerintem egyszerűbb lenne , pláne a garázs miatt ahova be leher állni.
  • Helyszín:

    Hol is kezdjem..
    Ez egy szép családi ház (iker egyik fele) ami több szintes. Bemesz akk garázs ,fel a lépcsőn le, ( elmondása szerint nappali és konyha ) nem láttam . mentünk még egyet és ott a tetthely 2 is, szép fürdővel. Tiszta ,rendezett volt minden. Kicsit még kibővitettem vna a fürdőt több tusfürdővel és eldobható fogkefével.. De ezeket leszámitva minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Karen nagyon szép lány,mint arcra és testre egyaránt. Pont nekem való hölgyike ! Nem az a nagyon vékony de nem is husi. Nincs rajta 8kilo vakolat ami nagyon jo pont !!!! A tetkoi nagyon megfogtak a képeken, és ráadásul bővült is :))) nem is egyel
    Ami egy negativ ,h nem szeretem a műkörmöket . de ez izlések és pofonok
    Amiben fogadott egy kis topp es francia bugyi
    Egyből megkîvántam, főleg az a kerek popsi!!!!!! Ahogy ment elottem fel a lépcsőn , már beindult a fantáziám
  • Action:

    Felmentünk a szobába,kis dumcsi,ismerkedés.. Mondtam hogy 1órát maradnék,mondta persze oké. Megkinált inni valóval,adott utána egy törölközőt megmutatta a fürdőt, hogy mi hol van. Addig ő egy szinttel lejebb zuhanyzott
    Egyszerre kész lettünk,én elsőnek egy lazitó masszázst kértem ( na itt vannak a körmök amiket nem szeretek) de ügyes kezei vannak.
    Aztán énis megmasszíroztam. Aminek nagyon örült!
    Elmondása szerint nagyon szereti,de ez látszódott is rajta.
    Utána ő kezdeményezett
    Csokolgatott elsonek nyak,mellkas és egyre lejjebb..
    A franciája nagyon finom,sőt különleges! Változatos és a környéket se hagyja szárazon.
    Kértem kölcsönösen , és akk megláttam azt a csodás puncit ami a képeken nagyon megfogott. Jol reagált a kényeztetésemre ,halkan nyögdécselt , mozgott a számra. Elsőre szájba szetettem vna igy megkertem ,h csak ő folytassa , leterdeltettem a tükrös szekrény elé ami nagyon izgato volt , egy kis mélytorok is volt amit egész jól birt, kis kényszer francia amit elore megkérdeztem , hogy lehet e. Na és hát ez az én gyengém ,elis durrantam. Kiment fürdőbe kiköpte ,rendbe szedte magát, aztán visszajött engem is letörölgetett kis dumálás ,ismerkedés. Inteligens,okos ,nagyon aramyos lányNEM ide való! Mármint,hogy ezt csinálja..
    Beszélgettünk még erről,arról aztan ő figyelmeztett ,hogy ne csak beszéljünk ,hisz nem ezért jöttem és nehogy kicsússzunk az időböl.
    Elkezdtük simogatni,csokolgatni egymást aztán gumit kértem, hátulról belém ült,ami fantasztikus volt,de nem igy akartam elmenni, szemből is kértem,hogy lovagoljon amit nagyon jol csinál, végig a fenekébe kapaszkodtam ,de ismét poz cserét kértem,hogy mindenhogy élvezhessem azt a finom szűk punciját. Végül a tükörhöz állitottam és így lett végem ,ami plusz volt,hogy a tükörbe is nézhettem.
  • Elszámolás:

    Korrektnél is korrektebb! Semmi plusz extrázás! Minden ami kell az alapban van!
    Nagyon megéri ezért az ajándékért ,én pluszba is adtam
  • Összkép:

    Nagyon pozitivan csalodtam Karenben! Kicsit megijedtem a képek alapján,h flegma lesz,de épp ellenkezőleg! Nagyon örülök,hogy elmentem hozzá,és megismerhettem! Szuperul éreztem magam! Még biztos vissza térek!
    Kérlek titeket ne bántsátok!
Happy Massage