• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Gatsby
    Először is köszönöm a szàmomra is kellemes együtt töltött időt ès az ezt felidèző beszàmolót. Sok puszi :) Zaya

  • Egyeztetés:

    Párszor leveleztünk már itt az oldalon keresztül. Aznap, amikor szerettem volna menni hozzá, először sms-t küldtem neki, amire válaszolt is, hogy az időpont neki tökéletes. Címet, minden lehetőséget megkaptam üzenetben, tehát nagyon egyszerűen sikerült vele egyeztetni, pedig sosem volt nála előtte.
  • Megközelítés:

    A helyszín nem messze van a Mester utcától, de a pontos cím egy kicsit bonyolultabb lett volna, ha Zaya nem írja meg, hol keressem a megfelelő bejáratot. Viszont így egyszerű volt, nem volt semmi gond a bejutással. Tömegközlekedés is van a közelben, parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás egy nagyon szép új építésű házban van, nagyon tiszta, teljesen megfelel mindennek. A szoba tágas, kényelmes, jó ággyal benne. Légkondi működik, ami ebben a nagy melegben egyáltalán nem hátrány. A fürdő a szobából nyílik, ahol szintén minden tiszta és minden szükséges kellék megtalálható.
  • Lány külseje:

    Zayát természetesen a fotói alapján választottam, fantasztikus teste van a képeken, ez élőben se volt másképp. Arcra nem egy babaarc, de semmi gond nincs vele, csak tájékoztatásként írom. Szeret beszélgetni, mosolyogni, kedves lány. A cicik nagyon jól sikerült szilikonmellek, gyömöszöltem őket elég sokat. A popsi, aminek kipróbálására is van lehetőség, kerek, kemény, nagyon izgató. Kérésemre magassarkúban, combfixben fogadott, bár már sms-ben jelezte, hogy ez nála alap. Ha valakit zavarnak a tetoválások, Zayának van bőven, úgyhogy lehet, nem mindenkinek fog bejönni. Nekem ezzel nem volt semmi bajom, nagyon ízléses.
  • Action:

    Megérkezésem után az előszobából a konyha-nappali részen keresztül mentünk a szobába. A konyhában egyből üdítővel, csokikkal kínált. Utána elmentem zuhanyozni, visszatérve az ágyra kerültünk és elkezdtük egymást felfedezni. Hamarosan levettem róla a fehérneműt, hogy mindent lássak, tudjak megkóstolni. Csókolózásba kezdtünk, ami nem vad, de nyelves és nagyon finom. Lejjebb csúsztam a mellekhez, elkezdtem szopogatni, ami észrevehetően tetszett neki, nekem nem kevésbé. Fantasztikus mellei vannak, mind kinézetre, mind fogásra. Aztán haladtam még lejjebb, nyalni kezdtem frissen borotvált kelyhecskéjét, amit szintén egész jól vett és nagyon tetszett, amilyen hangja volt Zayának közben. Jó ideig elidőztem itt, majd lassan átfordultunk, hogy Zaya tudjon kényeztetni. Franciája sem vad, de megfelelően nyálas és többször is teljesen eltűntem a szájában, szóval elég jól esett. Majd gumit húztunk és kértem, hogy ő jöjjön felülre, szerettem volna közbe a ciciket gyömöszölni, bár ezt megtette Zaya is magától. Utána szemből folytattuk a tornagyakorlatot, mindenben a kedvemben volt, akármilyen pózt is kívántam, semmi ellenvetése nem volt. Gyönyörű látvány, ahogy előttem feküdt. Aztán természetesen mögé is kellett kerülnöm, hogy ebből a szögből is megtekintsem azt a szép popsit, amikor azzal gondolattal játszottam, hogy akkor be is kéredzkedem oda. Egy kis síkosítás után ült is belém és megfelelő ütemmel kezdett mozogni rajtam. Hamar befogadott teljesen és onnantól kezdve gond nélkül lehetett pumpálni. Majd rám guggolt és ez a látvány nekem annyira izgatóra sikerült, miközben popsival rugózott rajtam, hogy 5 másodperc alatt végem lett. Mondtam is neki, ezt nem kellett volna, de természetesen megnyugtattam, hogy nagyon jó volt, vagyis túl jó. :) Elmentünk mindketten zuhanyozni félidőben, aztán egy kis beszélgetés következett, meddig helyre álltam. Kis idő után ismét a farkamat kereste és az előzőtől jóval nyálasabb franciába kezdett, majd 69-ben folytattuk. Kértem, hogy folytassuk, ami abbahagytunk, újra elölről kezdtem, mert a teste nagyon tetszett ebben a helyzetben. Újra szerettem volna még a popsit érezni, de most kértem, hogy háttal üljön bele. Finoman kezdtem, igazából nem szoktam vadulni popsiban, de Zayánál egyre jobban azt éreztem, hogy igazából nincs ellenvetése. Nem is váltottunk tovább erről a pózról és egy igazi csattogós popsi dugás alakult ki, amíg el nem ért a vég újra. Nem szoktam ezzel igazából foglalkozni, de Zaya hangja nagyon tetszett szex közben, már emiatt is megérte. :) Egy kis tisztálkodás után még volt pár percünk, beszélgettünk, zuhanyoztam, aztán indulás.
  • Elszámolás:

    Én voltam a figyelmetlen, mindig készülök pontosan, de most valamiért meg sem néztem, mi van nálam..
  • Összkép:

    Zaya egy nagyon kedves lány, akinek fantasztikus teste van és nem titok, hogy a popsi lehetősége miatt mentem, amit teljes mértékben úgy megkaptam, amit még ennyire nem is gondoltam volna. Úgyhogy teljes mértékben ajánlom annak, aki szereti a szépet és a jót.
Happy Massage