• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alice-zal mindig nagyon egyszerű egyeztetnem, egy-két üzenet vagy egy telefon és már meg is van a mindkettőnknek megfelelő időpont.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület mindennel könnyen megközelíthető része, autóval, tömegközlekedéssel egyaránt. Parkolás fizetős, de nem vészes. Szerintem egyszerű megtalálni a címet, de én már csukott szemmel is odatalálok lassan.
  • Helyszín:

    Panel lakás, ami nagyon ízlésesen van feldíszítve. Füstölők, gyertyák és mi egyebek mindenfele. A fürdő megfelelő, sok-sok tusfürdővel. Múltkor említettem neki, hogy kellene a szobába egy tükör, szívesen moziznék egy kicsit. Azt mondta, hogy a másik szobában van, így most abban voltunk. A szoba célnak megfelelő, az ágyon tiszta törölköző ízlésesen lerakva, mint a jobb szállodákban szokott. Ilyet se tapasztaltam még sehol, ha jól emlékszem.
  • Lány külseje:

    Alice popsiját én imádom, nekem az a popsi a number 1, nem tudok vele betelni. Ezt mindig elmondom neki, hogy adja nekem, hagy vigyem magammal. Cicik picik, de nekem megfelelőek, hasa sajtreszelő. :) Mindig teljesen borotvált, hihetetlen sima mindene, igazából nem is értem, hogy csinálja, bármikor megyek hozzá, sosem érzek rajta egy szál szőrszálat sem sehol. Pedig sokszor halljuk, meg tudjuk is, hogy ezt nem egyszerű véghezvinni mindennap. A lifthez egy kis felsőben és egy nagyon csinos nyári szoknyában jött ki, természetesen már nagyon tetszett, ahogy betipegett vissza a lakásba. Ahogy megtapogattam a popsit az előszobában, éreztem hogy bugyi sehol. De minek is kellene, hisz nyár van. Szóval Alice szerintem nagyon szép lány, nekem mindig nagyon izgató. A mai napig nem értem igazából, mert sokkal jobb élőben, mint a fotókon, megmondom őszintén, én legelőször, mikor mentem hozzá, nem a fotók miatt mentem, hanem a beszámolókban leírt élmények miatt. De élőben nagyon tetszik. :)
  • Action:

    Megérkezésem után egy kis csókolózás az előszobában, aztán be a szobába. Ott szintén folytatódott a dolog, de jobbnak éreztem, ha gyorsan zuhanyzom. Hajolgatott még előttem egy kicsit, "teljesen véletlenül" rám tolatott, kicsit megpuszilgattam a nyakát, mert azt mindig szereti, aztán tényleg irány a fürdő. Mire visszaértem, már nem volt rajta semmi, ahogy szeretem látni a legjobban. Az ágyra keveredtünk, ahol csókolni kezdtem ismét, imádom, ahogy használja a piercinges nyelvét. Aztán elkezdtem lefele haladni, majd elérkeztem a finom kis csuporhoz, amit élvezet kinyalni. Most valamit nem csinálhattam jól, mert akkora átütő sikert nem arattam, ettől függetlenül élvezte, csak nem éreztem azt, amit szoktam. Láttam, hogy így most nem leszek elég a kisasszonynak, nem csüggedtem, úgy láttam jónak, ha más módszerhez folyamodunk. Megfordítottam magam felé, hanyatt fektettem és odakínáltam neki, amit talán legjobban szeret. Persze, hogy egyből máris gyömöszölte a torkába, amit imádok tőle. De ekkor jutott eszembe, hogy akkor mozizzunk is, ha már ebben a szobában vagyunk. Szembe ültem a tükörrel, Alice mellém jött és úgy folytatta, hogy mindent jól lássak. Nyálban egyáltalán nem volt hiány, nagyon tudja, hogy szeretem a legjobban és az az érzés, amikor mindig átkattanok a torkán, leírhatatlan érzés. Jó ideig elvoltunk így, aztán gumit húztunk. Én maradtam ugyanabban a helyzetben szemben a tükörrel, Alice meg belém guggolt.Az a popsi a tükörben, mikor Ő le-fel tornázik, mindent visz. Amikor picit fáradt, misszionáriusba fordultunk, lábait lehet rakosgatni mindenhova, nagyon hajlékony. Egyszer csak azt vettem észre, hogy kezd lecsúszni az ágyról. Hanyatt, a feje lenn volt a padlón, a lába fenn az ágyon, olyan széles terpeszben, amit nem is láttam még tőle, én meg benne szemben a tükörrel. Ez a póz megint eléggé pornósra sikerült vele, de igazából az ilyen pillanatokért (is) járok hozzá. Mikor már eléggé kényelmetlennek láttam szegénynek (kemény volt a padló), felhúztam és újra lovagolni kezdett. Én megemeltem a csípőmet, hogy olyan mélyen benne legyek, amilyen mélyen csak tudok és addig lovagolt, amíg szerintem egy elég finomat nem élvezett. Utánam rám borult és csak pihegett percekig. Megvártam, míg összeszedi magát, aztán én következtem. Befordítottam a kedvenc popsimat hason fekve és nem is kellett sok, éreztem is, hogy jön a vég. Gyorsan kértem, hogy térdeljen elém, nyújtsa ki a nyelvét és így lőttem a szájába jó párszor. Még én is meglepődtem, hogy mennyit hozott ki belőlem, de Ő legfőképp megjegyezte, hogy mióta gyűjtögettem neki? :) Pedig nem így volt, ez csak Alice érdeme.
    Utána beszélgettünk elég sokat, mivel két órára mentem, Alicehoz mindig két órára megyek, mert beszélgetni is lehet vele. Közben bújik, simogat.
    Majd elkezdett kalandozni a keze és elkezdődött a második kör. Ezt már nem részletezem, mert ugyanolyan tartalmas volt, mint az első, azzal a különbséggel, hogy én éreztem, hogy nem fogok tudni elmenni másodszor a nagy meleg miatt, de azért mindent megtettem, hogy Alicenak másodszor is jó legyen. Így is lett szerencsére és ez most nekem elég is volt így.
    A végén öltözés, puszik ide-oda, aztán búcsú.
  • Elszámolás:

    Nekem Alice a kedvező kategóriának számít, két órában meg főleg. Szerintem nagyon megéri. A végén tettem a szekrényre.
  • Összkép:

    Talán két-három lánynál voltam többször, mint Alice-nál, de pont ma említettem, hogy nagy esély van, hogy lassan túl fog szárnyalni mindenkit. Megyek hamarosan megint, ez biztos. Alice: következik az ötödik felvonás és az a bizonyos hatodik. ;)
Happy Massage