• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem vette fel először, majd 10 perc múlva visszacsörgött és tudtam hogy hívhatom. Ez után már egyből felvette és gyorsan egyeztettünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    11.kerület Fehérvári Kondorosi sarka ahogy az az adatlapján is nagyjából látszik. Parkolás ingyenes a környéken. Én autóval érkeztem és picit bénáztam a kapualj megtalálásával amit amugy csak a hülye nem talál meg :)
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú, a szoba kellemes hangulatú sejtelmes világítással. A fürdőszoba korrekt, törcsi van, több Baba tusfürdô is van. Amúgy barátnôjével osztoznak a lakàson, ami engem abszolút nem zavart.
  • Lány külseje:

    A kèpeknek abszolút megfelel a valóság. Kedves, bájos arc, gyönyörű fenék, szép kecses alkata van, kicsi de szép természetes cicikkel van megáldva. Bevallom nem emlékszem milyen színű ruhában fogadott, de sexy volt az egyszer biztos!!!
  • Action:

    Ajto nyitást követően egyből megcsókolt. Odaadtam a kis ajándékát, erről a későbiekben már nem is beszéltünk. Makd bekísért a szobába még egy csók, vetkőzés majd zuhi. Visszaérve a szobába megkért hogy feküdjek le kényelmesen mindjárt jön. Hozott nekem egy pohár vizet is ami később nagyon jól esett:) Egy fekete comb harisnya volt rajta mikor visszaért és rajta is maradt végig. Az ölembe ült és elkezdtük vsókolni egymást. Nem bírtam magammal és gyorsan elkeztem végigcsókolni majd szépen a hátára fektettem és elkezdtem felderíteni a gyönyörű terepet. Nagyon élvezte a kényeztetésemet ami jól esett, hogy nem éreztem hogy szimulálná. Majd megkérte, hogy hagyjam abba és hadd viszonozza nekem. Nem ellenkeztem és milyen jól tettem. A gyönyörű és felejthetetlen élmény volt, minden megkostólt a makktól egészen a hegyig. Felöltöztettűk a kismestert, rámült és elkezdett dögösen mozogni rajtam. Megkértem hogy váltsuk kutyusba, és máris megcsodálhattam a gyönyörű fenekét. Egy idejig bírtam így is de a látványtól feladtam a küzdelmet:) Az aktus után beszélgettünk egy kicsit, majd zuhi bucsúcsók és ennyi.
  • Elszámolás:

    Én egy órára mentem extrák nélkül. Az elszámolás az elején megtörtént diszkréten.
  • Összkép:

    Abszolút megérte minden perce az ottlétemnek! Szinte biztos hogy visszamegyek még hozzá, mert kedves, inteligens, jó kedvű és persze állati jó volt vele az ágyikóban.
Happy Massage