• NIKI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy másik lányhoz mentem volna, de ő foglalt volt. Viszont a telefonban a nagyon kedves hang, aki erről tájékoztatott, felkeltette az érdeklődésemet... Letettünk a telefont, majd gyorsan megnéztem itt az adatlapját.
    Tetszett... Újra hívtam, hátha neki jó az időpont. Sikerült. 15 perc múlva ott voltam.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, szerintem, de vasárnap ezzel nem volt gond. Pontos címet kaptam és könnyen megtaláltam a társasházat. Parkolóhely is volt a közelben. A kaputelefonon beengedtek és egy normál utcafronti ház ajtaján belépve egy garázs fogadott...
    Tippeltem, hogy a szemben levő ajtó visz a lépcsőházba. Gyorsan fel az emeletre... Ott várt, félig nyitott bejárati ajtónál.
  • Helyszín:

    Egy társasház emeleti lakása. Nem újépítésű, nem felújított, de tiszta. Nem volt vele bajom. Az egyetlen negatívum a klíma hiánya volt. Kicsit izzadtam.. A fürdőszoba tiszta, tusoló nincs, csak kád.
    A szoba alkalmas arra amire használtuk, masszázspad, fotel, félhomály, pohár víz és cukorka bekeszítve. Szerintem itt is több szobában zajlik a masszázs, de nem találkoztam senkivel és nem zavart semmi. Két törülközőt kaptam, egyet érkezéskor, egyet távozáskor. A másodiknak nem volt jó illata, bár tiszta volt, valószínűleg száradás előtt szekrénybe tették.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek a valóságnak, a különbség annyi, hogy most nem volt annyira szolizott bőre és egy kicsit retusálva vannak a fotók. Külsőre nekem tetszett. Formás feneke van. Vékony alkat. Az arca kedves, mint a képeken. :) Bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órás programot kértem. A masszázs jól esett. Jó keze van. Igényeimhez igazodott. Közben jót beszélgettünk. Ellazultam.. Közepes erősségű masszázst kaptam. Közben a tükörben néztem... Nagyon szép a feneke. Masszázskrémet használt. Úgy láttam, hogy szeret masszírozni. Nem volt unott, vagy gépies.
    Elmondása szerint pár hónapja csinálja. Én ezt a masszázson nem éreztem. A levezetésén pedig még inkább nem. Ő különválasztja a masszázst és a levezetést. Csak a program végén kezd utalni mozdulatokkal a levezetés közeledtére.
    Én jobban szeretem, ha a lány keze elkalandozik masszázs közben is.
  • Levezetés:

    Az átvezetés profi, nagyon izgató. (Pl. gát simogatása)
    Golyók nyalogatása Isteni NF, átéléssel... Változatosság, alkalmazkodás, figyelmesség. Perfekt.
    Én is simogathattam egy kicsit...
    Nagyon jó volt. NFSZV-vel zártunk.
    Utána még a kezemet masszírozta, simogatott, nem volt olyan érzés, hogy elküldene.
    Tusolás és itt futottam bele a nem annyira jó illatú törülközőbe.
    Összességében elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    A végéig nem került szóba. Távozáskor letettem. Budapesti átlag..
  • Összkép:

    Tetszett és visszamennék. Az apró hibák ellenére ajánlom.
    Nagyon kedves és aranyos lány. Remélem, még találkozunk!
Happy Massage