• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves doom111
    Újra ès újra köszönöm làtogatàsod,ami minden alkalommal szàmomra is fantasztikus èlmènyekkel zàrul . Remèlem mihamarabb újra huncutkodunk egy jót. Addig is sok puszi
    Zaya

  • Egyeztetés:

    Már előző héten is felvettük a kapcsolatot, akkor nem tudtunk összefutni, erre a napra is már 2 nappal előtte bejelentkeztem telefonon is és sms-eztünk is. Volt egy kis "petting" már napokkal előtte sms-ben, hogy hol hogyan és mit csinálnánk egymással. :) sőt még az oldalon is írta rá, itt is válaszolt, és sugallta, hogy ő is várja a terveink megvalósítását. Picit késtem forgalom miatt, amit jeleztem neki, de mondta, hogy nincs gond, nem kell sietnem.
  • Megközelítés:

    Többedjére vagyok nála, nem tudok újabb frappáns dolgot írni ehhez a részhez, csak hogy egyből odataláltam, volt megint parkolóhely, megint fizetős volt...
    A lenti ajtót valaki nyitva hagyta, így még a lakáshoz is pillanatok alatt odajutottam.
  • Helyszín:

    X-edik emeleten liftből balra várt a csodás lakása. A szokásos tisztaság fogadott, már a múltkor is írtam, hogy elfogadnám a lakást, nem tipikus randihelyszín, hanem inkább otthonos. Az eddigiektől eltérően nem csak a hálószoba volt hadszíntér, hanem a nappali is a kanapéval, erről (is) sms-eztünk már egy ideje... :)
  • Lány külseje:

    Már lassan nem érdemes rám hallgatni Zaya-val kapcsolatban annyira elfogult vagyok vele. Nekem az arca is tetszik, az alakjára is azonnal "reagál" a testem a melleivel is imádok foglalkozni, gyönyörűre sikerültek.
    A puncija annyira finom, hogy nem tudom eldönteni neki vagy nekem jobb, amikor kényeztetem. :) Pedig nagyon szereti mikor nyalogatom.
    Popsimániás mivoltom miatt a fenekéért is oda vagyok, kívül belül tökéletes a popója. Szerintem annyira egymásra hangolódtunk, hogy a belső tulajdonságai is még jobban felértékelődtek nekem. Nem tudok benne hibát találni, de ismét kiemelem, hogy az én eszemet már elvette. :)
  • Action:

    Mivel a lenti kapu nyitva volt, váratlanul kopogtam, meg is lepődött, de gyorsan nyílt az ajtó, állítása szerint már várt. :) Összekevertem már fejben, hogy melyik ajándékom ízlett neki a legjobban a múltkor, ezért mindkettőből vittem neki, amikre szerintem gondolhatott, természetesen örült neki és megköszönte. Azonnal viszonozta is, bármit kérhettem a hűtőből, üdítők, narancslé... csokival is kínált.

    Egy nagyon csinos szűk, színes ruhában fogadott, eszméletlen jól ált rajta, kihozta az alakját. Érkezésem után azonnal csókokkal fogadott, többször is adtunk csókot egymásnak beszélgetés közben, simulások is folyamatosan voltak.
    Számtalanszor megdicsértem az alakját. Miközben a vizemet fogyasztottam, odabújt és belesúgta a fülembe, hogy nincs rajtam bugyi. :) 0,1 másodperc múlva lettem kőkemény, amit azonnal simogatással le is ellenőrzött.

    Annyira izgató volt ebben a ruhában bugyi nélkül, a sejtelmes hangjával, a tekintetével, hogy még ruhában a csúcsmerevségig jutottam. Nehéz is volt levetkőzni, hogy ne akadjon bele mindenbe az álló férfiasságom. Gyorsan elmentem fürdeni, és visszatértemkor még mindig ebben az elképesztő ruciban várt. Mivel az első kör tervét már régóta sms-ben egyeztettük, neki is láttunk.

    Ruhától megszabadulva immár ős is lelökött a kanapéra finoman és beleült az ölembe, ahol finoman csókolózni tudtunk, össze vissza csókolgattam azokat a gyönyörű kerek melleit, a nyakát a kezét... közben legnemesebb szerveink is dörgölőztek egymáshoz. Nagyon felhúzott és még szinte el sem kezdtünk semmit.

    Egy mozdulattal leszállt rólam, a kanapéra fordult térdelve és elkezdte a számomra tökéletes franciáját. Sohasem csinálja eszeveszett tempóban, nem akar kinyírni, tudja, hogy így is kész vagyok tőle. Jöttek a szokásos mélytorkos elemek, néha pár másodpercig lenntartva. Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja, miközben a kezem folyamatosan a puncijánál és a popsijánál matat.

    Nem akartam, hogy végem legyen, kértem, hogy álljon fel és háttal nekem bepucsított előre hajolva. Elkezdtem nyalni a punciját és a popsiját, majd mindkettőt a nyelvemmel meg is dugtam. Nagyon tetszett neki, ahogy tolom a nyelvem mélyre a nyílásaiban. Ennek folyamatosan hangott is adott. A nappaliban lejjebb volt húzva picit a redőny, hogy ne legyen az összes szomszéd a szemközti ablakban, de így is világos volt, mindent láttam, amit akartam.

    Annyira kész voltam, hogy jöhetett a gumi és a megbeszélt hátulról pucsítva popsival beleülés kezdetét vette. Nem is tudom, hogy eszméletemnél voltam-e ekkor vagy nem, de vannak képek, amin a világ legjobb élményét élem át, ahogy lovagol háttal én meg nézem a farkamat, ahogy ki-be jár a popójában. Törvényszerűen jött az első élvezésem, ezt nem lehetett bírni...

    Aranyosan elmosolygott rajtam, szerintem rendkívüli módon élvezi, hogy ennyire ki tud készíteni. :) Kis frissítő után bementünk a szobába és megint kérdezte, hogy masszírozzon-e. Kértem belőle, mindig van egy 10 perc masszírozás is, mert nagyon ügyes, törékeny nő létére van ereje is annak, amit csinál, nagyon élvezem és közben jót tudunk beszélgetni. Masszázs után már nagyon vágytam a puncijára.

    Hanyatt fektettem, két párna a popsija alá, és elkezdtem a kényeztetését. Imádom, ahogy tetszik neki, mikor nyalom a finom punciját. Természetesen mindig összekötöm popsikényeztetéssel is. :) A nyelvemmel imádom a popsiját dugni és kimondottan szereti ő is! Finoman az ujjaimat is igénybe veszem, látom hogy élvezi az egészet. Kérdezem, mit szeretne? A válasz az, hogy ebben a pózban dugjam a popsiját miközben ő izgatja magát. uhhhhh....

    Már az is egy élmény, ahogy kimondja, hát még az, mikor elkezdjük. Elölről is remek látvány, ahogy a farkam ki-be jár a popsijában. Közben többször ráhajolok, csókolózunk, puszilgatom a melleit. Váltogatom a tempót, félpercig rágyorsítok, amiket csodás hanghatásokkal értékel, majd lassítok, ami közben meg úgy néz a szemembe, hogy...

    Ha jól emlékszem volt még egy fordulás doggyba is majd kértem, hogy szájjal végezzen ki. Tudom, hogy végig nem mehet, de az utolsó pillanatig is csodálatosan csinálja, mélytorkozva, lassan finoman, néha gyorsabban, majd egyszer csak elér a vég, de az a tipikus remegős. Csoda, hogy nem esetem le az ágyról. Totál szétszedett Zaya. Megint felülmúlta minden elvárásomat.

    Kis pihi utána, tusi, felöltözés, majd még egy kis beszélgetés. Fogalmam sincs hogy állunk időben, de szinte tuti, hogy túlléptük. :)
  • Elszámolás:

    Már felöltözve intéztük el az elintézni valót. Sajnos gondjaink akadtak de megoldottuk. Emiatt is le a kalappal előtte. :)
    A popó extrával együtt is nekem mindent megér Zaya!
  • Összkép:

    Az eddig leírtak után mit írhatnék ide még???
    Az Istennőm, imádom, és köszönettel tartozom neki sok mindenért. Zayám! Remélem összejön, amit a nyár végére beszéltünk. :)
Happy Massage