• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nahát de megleptél kedves "Vatavira"! :) Köszönöm szépen a beszámolót, nagyon jól esett a lelkemnek! :)

    Jól elvarázsolhattalak, mert bizony nem krémmel, hanem olajjal masszíroztalak! Mindig olajat használok, kókusz olajat, amit meg is lehet enni! :D Fontos nekem, hogy mi kerül a bőrünkbe, a krémekben nem bízom. :) Szoktam bele cseppenteni néha citromolajat, lehet, hogy annak az illatát érezted, persze általában elhagyom ezt is, ha ragaszkodnak az illatmenteshez..

    A parkolás ingyenes, ha esetleg legközelebb autóval jönnél..! :)

    Várlak szeretettel a jövőben is! :)
    Ölellek

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Sms-ben érdeklődtem, hogy van-e aznapra szabad 2 órája, ha igen, jelezzen. Szerencsém volt, azonnal visszacsörgetett, így megbeszéltünk egy 2 órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Fogaskerekűvel mentem, a végállomástól 2 perc gyalog. Autóval gond nélkül lehet parkolni, azt nem figyeltem, hogy fizetős-e. A cím egyértelmű volt, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A budai hegyekben egy társasházban van, gyönyörű környezetben, illik a szolgáltatás színvonalához. A lakás kicsi, de jó ízléssel berendezett, otthonos, semmi fölösleges. Tisztaság, rend, zen hangulat. A fürdőben nincs 100 tusfürdő, nem is értem, mi szükség van erre. Az a Baba pont jó volt. Itt van a szobainas is. A zuhanyzó is egy ilyen felsőkategóriás masszázs gépezet, de Mara megmutatta, hogy melyik a hőfok és vízmennyiség szabályzó és hogy a többivel ne foglalkozzak. Nem is ilyesfajta masszázs miatt mentem. :)
    A fürdés után a szobában kellemes félhomály fogadott, amikor beléptem. Egy matracon történt a masszázs, amit Mara előzékenyen két párnával megtoldott, mert amúgy lelógott volna a lábam.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép nő, ez a fotóin is látszik. Tetszik, hogy mindig új sorozatokat csinál magáról, nem csak úgy random tesz fel képeket. Az is jó, hogy nem rak fel 100 képet, szerintem egy tucatnál nem kell több. A valóságban még elbűvölőbb, a belső kisugárzása megsokszorozza a szépségét. Egy lenge öltözetben fogadott, bevallom kissé zavarban voltam, így nem jegyeztem meg pontosan, de az összhatás nagyon tetszett. A masszázst egy trikóban és bugyiban végezte, ez a "le is vetkőzik meg nem is" izgató volt.
  • Erotikus masszázs:

    Kétórás masszázst kértem, mert annyi magasztaló beszámoló után úgy gondoltam, nem fogok csalódni és azt sem akartam, hogy úgy érezzem, még folytatódhatott volna. Ez mondjuk nem jött be, mert még simán bírtam volna akármeddig. Az időérzékelésem szinte eltűnt, szinte elröppent a 2 óra, pedig nem aludtam be közben, legalábbis nem emlékszem erre. Inkább egyfajta meditatív-relaxált állapotban voltam, ahol az elme nem akar folyton új ingerek, gondolatok után kapkodni, mert a jelen pillanatban levés tökéletesen megfelel. Az elmém, mint egy kutya, akit beengednek a téli zimankóból a jó meleg házba és a kandalló mellett fekve vakargatják a füle tövét, nyugodtan és elégedetten pihent.
    Szakszerű, profi, erős masszázst kaptam tetőtől talpig. Pontosabban talptól fejig. Krémet használt, eddig olajjal masszíroztak, de jó volt ez is. Jó érzés volt, hogy még hazafelé is éreztem kicsit a krém illatát. Mindenhol alaposan végiggyúrt, talpak, lábak, fenék, hát, karok, váll, tarkó, nem maradt ki semmi. Illetve egy igen, de azt így beszéltük meg.
    Végig éreztem, hogy mennyire odafigyel minden mozdulatra, tényleg egy meditációs állapotba került ő is. Csak néha néztem fel, hogy a tükörből lássam, hogyan dolgozik, jó volt látni, mennyire elmélyült a munkában. De még jobb volt érezni, így leginkább csukva volt a szemem. Szétszedett és összerakott, mélyen átgyúrt és simogatott egyszerre.
  • Levezetés:

    Még a telefonban jeleztem, hogy csak masszázst szeretnék, levezetést nem, de érintés szinten minden jöhet. Szóval az erotikus jelleg megvolt, pont annyira, amennyire szerettem volna. A combjaim belsejét és a fenekemet is alaposan átgyúrta, és nem fukarkodott a finom érintésekkel a lábam között. Abszolút ráérzett a hangsúlyokra. Így a szexuális energiák feléledtek, de nem távoztak egy levezetéssel, ezeket szépen szétoszlatta az egész testemben, úgyhogy még sokáig éreztem a testi-lelki feltöltődést.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda, kicsit megtoldva a megbeszéltet. Nem vette természetesnek , szeretett volna visszaadni, de határozott voltam, hogy ez így teljesen rendben van, kedvesen megköszönte. Azt hiszem, legközelebb inkább előre fogom rendezni ezt, mert egy ilyen élmény után magasabb rezgésszintre kerül az ember és az anyagi dolgok visszarántják a hétköznapi szintre. Búcsúzóul kaptam még egy finom ölelést, nagyon jól esett.
  • Összkép:

    Mara csodálatos teremtmény, szeretettel és alázattal viszonyul . Azoknak ajánlom, akik többre vágynak egy hagyományos masszázsnál, ami frissít, nyugtat, tisztít és gyógyítja a testet és a lelket. Nagyon magasra teszi a lécet, szóval ne csodálkozzatok, ha utána mindenki más egy kicsit csalódást okoz. :)
Happy Massage