• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves dame 14
    Örülök h ennyire jól èrezted magad,köszönöm a beszit s vàrlak bàrmikor újra :) puszi Zaya

  • Egyeztetés:

    Reggel nem értem el, késő délután viszont simán. Kora délutánra kértem időpontot, ami feltételesen volt foglalt, a későbbi viszont már szűkös lett volna nekem. Abban maradtunk, hogy egy-két óra múlva jelentkezik, ha felszabadul a korábbi időpont. Így is lett, jött az sms, innen már gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel néhány perc séta a Borárostól, autóval a parkolás könnyű, de fizetős...
  • Helyszín:

    Az instrukciók alapján egyértelmű a bejárat. Emeleti lakás azon folyosószakaszon, ahol csak egy másik lakás van, ezt egy különösen diszkrét megoldásnak tartom. Átlagon felüli, fiatalosan berendezés, tisztán. Szuper, hogy a fürdő a hálóból nyílik, jobbat kívánni sem lehet.
  • Lány külseje:

    Előttem mindent leírtak ezzel kapcsolatban, panaszra nem lehet ok. Valóban gazella alkat, kerek popsival, kemény szilikon cicikkel. Tetkóból van szép számmal, engem nem zavar. Az arca viszont nem egy kimondott hamvas kislányé, ez nem jelenti az, hogy csúnya lenne, csak ha valaki ezt keresné, rossz helyen jár.
  • Action:

    Egy alapos hát/vállmasszázsra vágytam, azért választottam ezt a kategóriát, mert nem igazán szeretem, ha a keretet adó erotikánál korlátozások vannak :)
    Már az előszobában csokival és üdítővel kínált, utóbbi a nagy meleg miatt jól jött. Új tetoválása miatt nem tudott velem fürdeni jönni, amit nem is bántam, jobban szeretem ezt a részt egyedül intézni. Szobába belépve az ágyon várt, azon térdelve kezdtünk el csókolózni (nyelves, nagyon finom), ami részéről franciába torkollott. Ugyan nem tüntette el tövig, de kellemes volt, megfelelő nyálazással és tempóban. Abszolút nem a gyors kivégzésre ment, így maradt esélyem arra, hogy bepróbálkozzam popsiba. Szájjal gumit húzott majd szemből bénáztunk egy kicsit, de végül kutyusban sikerült, így is csináltuk végig, szuper hangja van közben!
    Rövid összebújás után felajánlotta a masszázst (kitalálta a gondolatomat, a programot nem beszéltük meg előre), amit közepesen erősen, profi módjára csinált.
    Időnk végéhez közeledve elkezdett felhúzni megint és gumit ajánlott. Jeleztem, hogy a második nem mindig sikerült, de tehetünk egy próbát, így végül egy heves NF lett belőle, végén inkább kézzel csókolózás közben, de egyáltalán nem éreztem a szájba lövés hiányát (pedig az adatlapot böngészve volt ilyen aggályom).
  • Elszámolás:

    Telefonon elmondottaknak megfelelt, az alap tükrözi az átlagot, extrával együtt már jóval fölötte. Az alap ajándékot előre letettem, nem számítottam rá, hogy sikerül a popsi, így utólag kellett mellécsapnom, remélem sikerült észrevétlenül. A helyszínen egyáltalán nem került szóba.
  • Összkép:

    Eddigi legoldottabb hangulatú 'randim'. Egy percre sem volt olyan érzésem, mintha szolgáltatónál lennék, inkább a régi ismerős szomszédlány feelinget mondanám. Ez a kombináció a keményen döngethető popsival nálam viszi a pálmát.
Happy Massage