• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Kedves Don Rio! Az aktuális hangulatunk, és az illatok sokszínűsége összefüggésben voltak egymással, valószínűleg ez is nagyon sokat segített , hogy jól érezzük magunkat egymással, és szép szexuális élménnyel távozhass tőlem. Odafigyeléssel megjutalmaztuk a testünket (lelkünket), közérzetünk is sokkal kiegyensúlyozottabb és aktívabb lett, a tábornokról nem is beszélve. ;)
    Értelmes férfi vagy, és bizonyára tudod, hogy a Nők millióinak nyújt egy plusz lökést az a látvány amivel te engem megleptél amikor beléptél a szobába tussolás után, pedig cserébe én nem is adtam semmit, csak az ikreket szabadítottam meg a felesleges ruhanemüktől. :) Nem kell mondanom, engem is felfrissített minden ami ezután következet.
    Masszázs, simogatás, puszik!Ja, és köszönöm a beszit! Ha ápolgatásra szorulsz, még sok ilyen kis apró finomságban legyen részed mint amit most leírtál, és meg is kaptál. Visszavárlak! Ölellek ;)

  • Egyeztetés:

    Felhívtam Angit, párat csörrent és fel is vette a drága. Megkérdeztem tőle mindent majd egyeztetünk és lefixáltuk a dolgokat.
  • Megközelítés:

    Megközelítés nem volt nehéz annak aki ismeri Pestet. Kértem Angitól egy kis útba igazítást de végül sikerrel jártam hála Anginak is. Mivel kocsival mentem késői órában ezért kicsit izgultam hogy lesz e parkoló de lett. Le tettem a 4 kerekűt aztán go. BKV-val is oda lehet találni, nem messze áll meg a busz az épülettől.
  • Helyszín:

    Helyszín az egy panel tömb, és ennek az egyik emeletén van Angi.
    Bejutás egyszerű volt mivel Angi már közölte telefonba a paramétereket.
  • Lány külseje:

    Angi külseje hát mit mondjak, nekem nagyon bejött. Két szép ikrek álltak előttem és aranyos kislányos arc.
    Egyből gondolkodtam hogyan kéne vele ......
    Nem magas csajszi ami nekem ismét csak bejött. Mellek azok iszonyat jók. Külseje pipa.
  • Action:

    Angi beinvitált szobába, kis ismerkedés ami nekem tetszett, mert nem egyből be azt digi dugi, hanem kis ráhangolódás az együttlétre. Ez egy jó pont volt, megkérdezte kérek e inni, figyelmesen kezelt Angi.
    Majd kaptam egy friss törcsit és elmentem gyorsba zuhizni egyet.
    Addig Angi már várt engem az ágyon megválva a melltartójától. Fuuu az a látvány hát egyből masszív merevedésem lett.
    Nem is húzta az időt látta hogy állok és mondta feküdjek szépen fel az ágyra. Követett engem és hip hop rám ült. Elkezdte az ezredest feltérképezni lassan lágyan. Elém tárultak a szép dinnyék és elkezdtem őket falni rendesen. Tetszett neki is a dolog meg nekem is, majd ő következett. Húzogatta, kicsit bekapta, melleit oda dörgölte majd olajos hadművelet tőle.
    Ezután elkezdte a melleivel hergelni a velem egykorút amit igen jól csinált. Angi előtérbe helyezte a melles játékokat ami neki nagy előnye. Kicsit hagytam is hagy játszadozzon vele, majd szépen fogtam és ennek örömére jól mellbe dugtam Angit. Iszonyat jó volt a melleit érezni, el voltunk így egy darabig.
    Aztán Angi fogta ráhúzta a gumit a farkamra és beleült. Éreztem hogy nem sokáig fogom húzni, na de amíg bírtam adtam neki rendesen. Majd pózváltás és elölről betámadtam, nagyon jó volt Angit érezni így is, sajna itt el is mentem gyorsan. Jó nedves volt Angi, mondtam is neki hogy már rég nem voltam mostanság hölggyel és ezért is lett hamar kampó. Angi látta rajtam hogy ki voltam éhezve és ennek tudatában volt és megértette. Aztán kis beszélgetés és mentem tusolni. Értelmes csajszi Angi és nagyon korrekt is. Én jól éreztem magam nála.
  • Elszámolás:

    Elején kérte a megbeszéltet, de mivel nem használtam ki a megbeszélteket és kevesebb időt is voltam ezért még vissza is kaptam tőle a végén. Ezért írtam hogy korrekt nagyon és példaértékű. Sok csaj elrakta volna.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam Anginál, a mellei mindent vittek nálam.
    Nekem megérte az az este. Köszi neked Angi és puszi az ikrekre! ;)
Happy Massage