• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    keresgéltem itt az oldalon, megláttam a képét, egyből rákattintottam :) mivel az étlap is tetszetős volt ezért megvártam amig elkezdett rendelni, és hivtam. pár csengés után felvette és kedvesen elmondta a lehetőségeket, volt időpontja is, ezért megbeszéltünk egy találkozót kora délutánra. telefonban szimpatikus volt
  • Megközelítés:

    pontos cimet kaptam a telefonban, XI. kerület jól megközelíthető része. 2 nagy út között fekszik a hely, igy van számos BKV opció. autóval is lehet parkolni, vagy a ház előtt vagy kb 2 percnyire a paneloknál, ott mindig van hely. szerintem itt nem kell már fizetni a parkolásért.
  • Helyszín:

    ez un. új építésű ingatlan, a ház előtt fel kell hivni és akkor megmondja a kapucsengőt és eligazít a lépcsőházban. minden egyértelmű. az ajtóban ő fogadott és beinvitált a szobába. az egész lakás tiszta, célnek megfelelően rendezett. lehet hogy mások is vannak, de ebből semmit nem tapasztaltam. Fürdőben kád, törülköző tiszta, van tusfürdő választék. egyedül ami hiányzott, hogy üres volt a szájvizes palack, amikor rákérdeztem azt mondta hogy pont most fogyott ki. A szobába visszatérve ott várt rám, csábos mosollyal. a francia ágy kényelmes, mellette a szekrénynek van egy tükrös ajtaja érdemes úgy helyezkedni akció közben, hogy onnan is lássunk :)
  • Lány külseje:

    Képpel hirdet senkit nem érhet meglepetés. alacsony de arányos tesalkat, cicik egy picit gravitálnak - elmondása szerint fogyott mostanában - fenék viszont világbajnok, kemény, feszes. bájos arc, rikítóan fehér fogak, gyönyörű száj. mosolya elbűvölő. bőre selymes és puha
  • Action:

    Megérkeztem, bementünk a szobába, majd megkínált vízzel, amit elfogadtam. Tisztáztuk a részleteket, majd elkezdtem levetkőzni, majd miután megkaptam a törölközőmet, elmentem zuhanyozni. Innen visszaérvén, ott várt a szobában fehérneműben, ahogy kértem.
    Odaültem mellé az ágyra, elkezdtem felfedezni a testét, elkezdük simogatni egymás testét. Végig pusziltam mindenütt, próbáltam csókolni is, de ez olyan szájra puszi lett, ezért nem forsziroztam. Lassan elkezdtem ledönteni az ágyra, majd tovább csókoltam a testét, miközben eljátszadoztam a mellbimbókkal, majd a hason át lementem a pihe puha kis puncijához. közben feltérdeltem mellette és ő elkezdhetett a velem egykorúval foglalkozni: finoman kezdte de hamarosan már jórészt a szájában voltam, lágyan csinálta, ahogy kértem. kezét is használja, de nekem ez nem zavaró, sőt.
    mivel szerettem volni kiélvezni a helyzetet és a látványt, azért a hátamra feküdtem, ő beült a lábaim közé és csak rám koncentrált. közben a pucsitó fenekének csodás látványát is figyeltem a tükrös szekrényben
    A farkamon nagyon jó munkát végzett, lehetett irányitani hogy foglalkozzon a környékével a golyók és a zacsi is kapott kényeztetést, kívülről is végignyalta többször. Nagyon be voltam már indulva, nyúltam az odakészitett gumiért és beöltöztem, kértem üljön bele.
    készségesen beleült, halk nyögések közepette elkezdett rajtam lovagolni. én a ciciket gyömöszöltem illetve a fenekét markoltam feltváltva, nagyszerű látvány volt ahogy ez a csodaszép lány vonaglik rajtam. nem tudtam tovább visszatartani, hatalmasat élveztem a gumiba. ő finoman leszállt rólam, kaptam papir törlőkendőt letisztitan magam, ő kiszaladt egy pillanatra.
    amikor visszajött akkor felajánlotta, hogy megmasziroz, amig újra életerős leszek. örömmel vetettem magam hasra, mert másra nem nagyon volt erőm. krémet kértem és azzal masszirozott, közben beszélgettünk mindenről, kajákről, utazásról emberekről. kellemes partner volt ebben is, szeretem amikor egy lány ebben is partner tud lenni.
    az idő telt, és annyira nem is éreztem magamban az erőt, de ő kérdezte, hogy jöhet-e a második menet. erre már nem tudtam nemet mondani és hagytam hogy újra kényeztessen. Ilyenkor lehet csak igazán lemérni a technikai tudást, odaadást amiben itt nem volt hiba. Rövidesen állt a zászló mint a cövek, és korábbi mindenre odafigyelő kényezető franciában volt részem. Mivel VSZ nincsen nála azért a melleire akartam végezni. felálltam az ágy mellé, ő az ágyon ült, most a tükör újra segitett abban, hogy minden szögből láthassam ahogy eltünteti, kényezteti szerszámomat.,hamarosan egy nagy adagot spricceltem a melleire és mellkasára, Jessica nagy mosollyal nyugtázta a sikeremet :) segitett megtisztitani magam
    az időnk pont lejárt, ezért siettem zuhanyozni, kértem és kaptam tiszta törülközőt.
  • Elszámolás:

    a telefonban már rákérdeztem és megmondta az ajándék mértékét, ez a helyszinen sem változott. az elején raktam le a kis szekrényre a szobában végig ott maradt. pesti átlag egy átlagon felüli élményért, nekem megérte.
  • Összkép:

    egy egzotikus lánnyal töltöttem egy varázslatos órát, odafigyelt rám, éreztem, hogy fontos vagyok neki. egy fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb
Happy Massage