• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Barátnője vette fel, mert Jessyca éppen elfoglalt volt. Készségesen tájékoztatott a részletekről, így zökkenőmentesen hamar rövidre is zártuk a másnapi találkozót.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel, viszonylag egyszerűen. 4-es villamosról a sebtében kinézett buszt, még épphogy elkaptam loholva. Így is láttam, hogy csúszok egy kicsit, mert aznap kicsit peches voltam mindennel, amit egyből jeleztem is sűrű elnézések közepette, még a megbeszélt idő előtt egy bő 10 perccel. Aztán az utca számozások is a figyelmetlenségemből adódóan megtréfáltak. Úgy elvoltam a gondolataimmal, hogy a páros oldal helyett a páratlanon battyogtam, ami egészen addig stimmelt is számtanilag, amíg át nem mentem a túl oldalra; ott viszont már egy 20+-szal nagyobb szám fogadott így igencsak szapora léptekkel újrahívtam, hogy sikerült túl mennem. Azonban megnyugtatott, hogy semmi gond, ne aggódjak, menjek nyugodtan, mert van idő. Nem túl sűrűn járok fel mostanság a fővárosba, így időről időre sikeresen megtréfálom én is magamat..
  • Helyszín:

    Könnyen megtalálható, a számozás elsőre kicsit furcsa volt, de jól látható és kivehető. A bejutás egyszerű, határozott instrukciókkal. Belül egy kis előtér, balra a fürdő mellette egy másik helyiség; jobbra a tetthely. Minden abszolút rendben, csendes hely, halk zene, kellően nagy és kényelmes a kisszoba.
  • Lány külseje:

    Széles mosollyal, csinos fehérnemű fogadott; jele sem annak, hogy a kezdeti bénázásom bosszantotta volna. Rákérdezett, hogy találkoztunk e már, mert ismerősnek tűnök; igen, majd egy év távlatában már, jó megérzés volt.:) Arcképes, hiteles képek, élőben még sokkal szebb. Alacsony, feszes, tip-top kis robbanékony (nem a természete:D), és mosolygós(!) csajszi; nagyon erős kisugárzással, határozott személyiségnek tűnt számomra a kezdetben és a továbbiakban is. Így a kommunikáció és miegymás is gördülékenyen ment.
  • Action:

    Volt néhány változás az adatlapján a közel múltban, amiről ő is szólt a randi elején (telefonban is megkaptam ugyanezeket az információkat, és az adatlapon is az van; gondolom most még átmeneti az időszak, és inkább jelzi többször, hogy ne legyen félreértés, de ezt korrekten teszi). Rövid szóváltás után, a fürdő felé vettem az irányt, majd onnan visszatérve már ruha nélkül várt az ágyon. Az egzotikus szépségének a látványa igencsak megtette a hatását, így már félárboccal közelítettem, ám külön örültem, hogy a gondolataimat kitalálva lassabb felvezetéssel, csókokkal, kölcsönös felsőtest feltérképezéssel nyitott. Ritka nálam az, amikor az egyből a kígyóra hadművelet azonnal működik is, a könnyedebb ráhangolódást igénylem az elején, utána viszont már nincs ellenemre az intenzitás növelése. Majd franciás felvezetés, amit már kellően erősen, és változatosan csinál; nagyon jól esett. Szépen oldalt, velem ellenkező irányba fekve helyezkedett, hogy én is odaférjek a cicikhez és a puncihoz is, így ki is használtam az alkalmat; melyből végül egy 69-be való fordulást kérvényeztem, és kaptam. Igencsak kihasználta az alacsony termetét, és majdhogynem ráült a számra, ami nagyon izgatóan hatott a lenti ténykedésével egyetemben. Szeretem a bő nyálas franciát, de itt kérnem sem kellett a csomag része volt, sőt köpködni is magától kezdett, kísérő hangok jelenlétében, szóval nagyon odatette magát, csillagos ötös az előjáték. Rövidesen gumit kértem és hogy üljön bele a farkamba.

    Először lassan kezdett, és szépen csavargatott a csípőjével és láttam, hogy úgy járt fel-alá, hogy neki is kijusson az örömből, amit jó volt látni. Majd kértem a szokásos kis csípőemelést, hogy én is átvehessem egy kicsit a vágtát ebben a pózban. Egy fordulót is indítványoztam, mert a világért se hagytam volna ki a gyönyörű hátsójának a látványát ebben a pózban. Szépen csattogni kezdett, rendesen húzta rá magát, hogy egy nem mindennapi összkép táruljon elém, imádtam. Végül javasoltam még egy hátulról való támadást kutyusban, aminek a látványa megint csak jól felhúzott így behatolás előtt egy kicsit nyalakodtam még a puncinál, és a hátsónyílásnál is (Sajnáltam is, hogy popsi nincs, mert oda kívánkoztam volna most, de hát ezt tudtam már a választásomnál is). Akció alatt lehetett tolni szépen, ütemesen; néha kicsit lelassítva, mélyebben, ami azt hiszem neki is tetszett a hangokból ítélve. Hol a csípőjébe kapaszkodtam erősen, hol pedig széthúztam a popsiját, hogy a teljes látványban gyönyörködhessek, hol pedig ő tolatott hátrafelé a farokra. Éreztem, hogy a meleg megtette a hatását (volt hűsítő ventilátor, szóval az időjárásra értem), és valahogy nem jött az ihlet a befejezéshez, így kértem egy franciás levezetést, amit ügyesen abszolvált, és jól is esett, kézzel is rásegített, de tudtam, hogy most rajtam a sor, mert különben győzött volna a kánikula. Szép, alaposan megnyálazta a dorongot, és átvettem az irányítást, ő pedig alulról masszírozni kezdte a golyókat (megint csak a jó és önálló helyzet felismerését emelném ki), így rövidesen el is ért a vég, ő meg a melleit összeszorítva készítette elő a terepet, hogy odaélvezzek. Hagyott lenyugodni, majd gyors kölcsönös tisztálkodás, és egy kis beszélgetés mindenféléről.

    Ezt követően, ugye van az a típusú lány, hogy: „Menni szokott-e a második?” és van az a lány, hogy „Kezdhetjük a második kört?”. Ő is az utóbbiak táborát erősíti, a kettő között meg azért van egy kis különbség. Én tudom magamról, hogy a másodikra igencsak rá kell pihennem, főleg ha egy órában szeretném, de ha nem jön össze, akkor sincs probléma, ilyen vagyok. De a próbálkozást, főleg ha még oda is teszik magukat a lányokat, mindig díjazom. Ezúttal a hadrendbe való állással nem volt gond, és felvezetés után álló helyzetben nyitottunk. Habár egészen lementem én is, hogy nekem és neki is kényelmes legyen, mégis azt láttam, hogy Jessynek nem fekszik ez a póz, főleg hogy kicsit lábujjhegyre is kellett állnia a magasságkülönbség miatt. Gyorsan javasoltam is, hogy akkor folytassuk az ágyszéléről; utólag is bocsánat, hogy nem figyeltem rögtön. Majd a hátára feküdt, egy kicsit csúszkáltam a csiklójánál és a vénuszdombján, majd elölről kezdtem dugni. Megint csak egy hülye ötlettől vezérelve fel akartam tenni a lábait a nyakamba; mondta is hogy az egyiket lehet is nyugodtan, de a másik kényelmesebb lenne neki lent. Nyilván nem akartam kellemetlenséget, így inkább mindkettőt tartottam a térdhajlatainál, szépen szétnyitva őket, így viszont már engem is megint erős vizuális inger ért, így itt egy erős ütembe kezdtem, és a puncijába ki-bejáró farok látványának köszönhetően éreztem, hogy megint közeleg a vég, de sajnos nem sikerült átesni azon a bizonyos ponton. Pedig toltam rendesen egy jó ideig, de mindig pont elmaradt a végső élvezet. Jeleztem is a dolgot, hogy ma tréfás kedvében van lent a barátom, szóval vessünk véget a játéknak úgy, mint az első körben, egy rövid, búcsú lovaglást követően. Ismét segített szájjal, kézzel, bő nyálazással, álltam is rendesen, és a kiváló gát- és golyómasszírozást újfent bevetette, de a lövés sajnos elmaradt. Én mondtam, hogy szerintem akkor ne erőltessük a második végkifejletet, mert én így is maximálisan megkaptam mindent, amit szerettem volna, még jóval többet is. Erőltetni meg már tényleg kár lett volna a dolgot, az első befejezés is zötyögős volt; betudtam ennek az „omega időjárási helyzetnek”.:) Egy gyors zuhanyzás, egy kis vizet kaptam még (érkezés után, együttlét előtt, és között is feltankoltam:), kicsit még beszélgettünk, egy vicces sztori elmesélése még a cipőhúzás apropóján, majd a végső búcsúnál még csókra kínálta az ajkait, és feltöltődve, jókedvvel, élményekkel gazdagon indultam haza.
  • Elszámolás:

    Legvégén, megbeszéltek szerint. Mivel a helyszín megközelítéses mutatványommal egy 15-20 percet csúsztam, így rákérdeztem a másfél órájára, hogy aszerint rendezem az órát, ő viszont azt mondta, hogy benne vagyunk az órában (ergó nem rótta fel a késésemet). Nem volt hát mit tenni, megtoldottam én ennek megfelelően az elszámolást, amire ő továbbra is mondta, hogy egyáltalán nem szükséges, de én akkor is az éjjeliszekrényre tettem. Nem úgy van az, főleg nem ilyen hozzáállás és élmények után.
  • Összkép:

    Nagyon ajánlom, főleg a szép barna bőre miatt egy igazi egzotikum, aki így nem csak a megjelenésével akar becsábítani az ágyába, hanem nyitott hozzáállásával és a magas szexuális kultúrájával is.
Happy Massage