• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Béla!

    Nagyon köszönöm az édes kettes örömködést.
    Illetve hogy ily' csekély ismeretség ellenére
    bepillantást engedtél gyönyörű tetoválásaid
    "múzsáit" szemrevételeznem.:)
    Remélem,még lesz egymáshoz szerencsénk...;-)
    Alig várom a következő felvonást..:-P

    Csók:-*

  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon. Minden releváns részletet átbeszéltünk, nem igényelt további egyeztetést. Másnap pontosan a megadott időpontban ott voltam. Fogadott is lefürödve , hogy ne az én időmet rabolja.
  • Megközelítés:

    Móricz Zs körtérhez közel, valamennyi tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Könnyű autóval is oda menni, de a parkolás szerencse kérdése. Célszerű a közelben található bevásárlóközpont garázsába menni onnan öt, tíz perces séta a cím.
  • Helyszín:

    Tipikus múlt század első felében épült polgári bérház és lakás. Tisztes belmagassággal. A lakás hatvanas évek végének bútor stílusával berendezett. A fürdő tiszta minden szükséges higiéniai eszköz rendelkezésére áll a vendégnek. A vendég szoba normál ággyal ellátott ami nincs kifeküdve és nem nyikorog.
  • Lány külseje:

    Harmincas évei elején járó hölgy. Kedves átlagos arc, nőiesen homokóra alak, szép formás fenék, kicsi szoptatás nyomait mutató mellek (mell fun-nosak csalódnának, de popsira gerjedők nem). Alacsony , de arányos testalkatú így végül is nem is tűnt olyan alacsonynak, mint a mi az adatlapján szerepelt.
  • Action:

    Érkezést követően már rögtön csókkal ismerkedtünk, így bevezető beszélgetés minimálisra korlátozódott. Rögtön segített a forróságban a ruháim megszabadulásától, hogy komfortosabban érezzem magam. Gyorsan elmentem frissítő fürdésre, utána gyorsan rendbe rakta a fürdőt és már folytattuk is az igazi nyelves csókolózást. Ügyesen turbózta az agyam a további eseményekre, mert elkezdte dicsérni a csókomat. Ügyes, de szerintem ő tényleg szeret csókolózni. Ágyra helyezkedtünk végig csókolt mindenhol, majd egy nagyon jó franciába kezdett. Teljes erekcióm eljövetele előtt kérés nélkül mély torkozott is benntartva férfiasságomat jó ideig. Nagyon jól csinálja, kifejezetten tetszett, hogy a környéke nála nem csak a golyók nyalogatásában szopogatásában merül ki, hanem egészen az anusig terjedő terület csókolgatása és simogatása is része ennek. Közben úgy helyezkedik, hogy különböző helyzetekből szemlélhessem tevékenységét. Miközben kicsi ént fenekét arcom felé helyezve szopta önmagát a másik kezével automatikusan izgatta be be helyezve ujjait hüvelyébe, a látvány meg engem izgatott fel. Nem is lehetett ilyen bevezető után nem viszonozni kedvességét. Én kezdtem el el kelyhét nyelvemmel és ujjaimmal felfedezni. aktívan tolta magát mozgott ő is mindaddig míg egy erőteljes orgazmust nem produkált legnagyobb megelégedésemre, jelezve , hogy eljött az én időm a befogadásra. A meleg miatt kicsit leeresztettem, amelyet egy újabb franciával orvosolt. Nem kellett szólni tudta, hogy mikor kell gumit húzni. Itt egy kicsit elbizonytalanodtam, mert ugyan profin szájjal akarta felhelyezni, de egy extra kis átmérőjű gumit bontott így addig nem is ment föl, míg lelkesedésem alább nem hagyott, de ügyesen megoldotta. Kicsit megijedtem, mert férfiasságom kezdet áfa mentes méretben meredezni, de köszönhetően, hogy erőteljes természetes nedvesedése volt még így is sikerült belé csusszannom. Jó forró és meglepően szűk "gyógy" barlang fogadott. A hely gyógyító hatásának köszönhetően regenerálódtam és egy egyre fokozódó tempójú szeretkezésbe kezdtünk. A tempó fokozódásával és a lökés hullámok erősödésével párhuzamosan egyre erőteljesebb hangokat adott ki ami elmémet is izgatta, mígnem olyan hevesé nem váltunk, hogy alfeleink össze érintkezése is hangos csattogásba ment át. A heves aktusunk hatásának nem maradt el az eredménye mert pár perc elteltével egy hatalmasat élveztem. Gyors fürdés egy pohár víz kíséretében öltözködés . Időm annyi maradt mindössze, hogy a megdicsért tetoválásaim (tényleg nincs több ilyen az országban) ábráiról beszéljek neki egy kicsit. (Nagy szó az ilyen dicséret egy nem tetovált embertől). Jól éreztem magam, de sajnos mennem kellett így elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit a telefonban mondott óra pesti átlag fél óra mérsékeltebb rózsa csokor. Nem említette meg, én érkezés után letettem a szekrényre és nem beszéltünk többé róla.
  • Összkép:

    Kedves pici hölgy aki olyan természetességgel tud közelíteni és együtt lenni a vendégével, hogy a végére fel sem tűnik, hogy nem a szeretőjéhez ment az ember egy légyottra, hanem egy szolgáltatóhoz, önző, vagy esetemben mindig kölcsönös kényeztetésre.
Happy Massage