• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves kovacscsaba!

    Örülök, hogy jól érezted Magad, és végre megkaptad azt, amire oly rég vágytál :) De ne felejtsd, az ötletek tárháza végtelen! :)))) Várlak vissza! Csók, Gréti

    Drága uraim egy kis segítség, olvasva a kommenteket, leírom az én élményeim, hátha ha kicsit, segít, vagyis kiegészítem vele! :D

    Action, szerepjáték, megbeszéltük, még az óra kezdete előtt röviden, hogy mit takar, és mik a határok, nem voltak. Én voltam úgymond a " szubmisszív " szereplő, amit élveztem, is mivel normális keretek között zajlott, színészi játék volt a dolog, amit amúgy szeretek gyerekkoromból adódóan, egy percre se zökkentünk ki utána az 1 óra alatt, mivel én voltam úgymond a "szub" a másik fél a "domináns", így irányítható voltam, ami nem zavart, ez volt ledumálva! Beleélésem végett azzal, az igazi gyűlölködő, flegma hanggal, mondtam, amit kellett, kellő flegma arcmimikával, enyhe csúnya beszédet is belevittem, nem bírtam Magammal úgymond, mert nagyon beleillett a dologba, pedig alapvetően nem vagyok egy csúnyán beszélő típus! Happy finish-nek köszönhetően, amiért kellően kézzel, szájjal és minden mással megdolgoztattak, nem buktattak le a felettesem felett, úgyhogy igen, igazi jó kis játék volt.

    Nem akarta az úriember részletezni, én sem szeretném tovább, őt tiszteletben tartva!
    Pedig nagyon kis jó sztori volt, én is szívesen olvastam volna az ő perspektívájából!

    Talán legközelebb ;) :D

    Sok puszi,

    Gré

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam másodszorra elértem. Aznap délutánra tudtunk időpontot egyeztetni. A biztonság kedvéért elküldte a címet sms-ben.
  • Megközelítés:

    A jászai mari tér közvetlen közelében. Villamossal könnyen megközelíthető autóval nehézkes. Metrótól 5-10 perc séta. Nagyon könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és a célnak megfelelő. A fürdőszoba kicsi de jól felszerelt. A törölköző nincs semmi panasz. A lakást jelenleg lakhatásra is használja így a szobában minden megtalálható ami kell. Az ágy kényelmes stabil.
  • Lány külseje:

    A hölgy arcképpel hirdet így nem ért meglepetés. Egy felsőben alul semmiben fogadott alig jutottam szóhoz. Formás nőies alkat kellemes méretű mellekkel.
  • Action:

    Érkezés után bevezetett a baszobába ahol megbeszéltük a részleteket. 1 órát kértem és egy kis szerepjátékot. Miután a játék részleteit tisztáztuk elmentem zuhanyozni. A szobába visszatérve felöltözve és játékra készen várt. A részletekbe nem mennék bele de a játékban nincs párja. Lelkesen játszott és beleélte magát a szerepbe. Előjátéknak egy kis vetkőztetés csókolózás.A franciája kellemes mélytorkos ahogy annak lennie kell. Pár percig a melleit is használta.
    Kértem és kaptam egy kellemes profi masszázst aminek hála ellazultam.
    A masszázs után misszionáriusban majd kutyusban élveztem közben a a melleit kényeztettem.
    Lezárásként franciás befejezést kértem és a szájába élveztem.
  • Elszámolás:

    Előre a megbeszéltek szerint. Sok mindent vállal és minden alapban. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Egy szép lánytól egy remek szolgáltatást kaptam. Azt kaptam tőle amit már régóta keresek. Korábban több lányt felkerestem, volt egy fantáziám amit ki akartam játszani de eddig csalódnom kellett. Egészen mostanáig, Gréta tökéletes partner volt. Most kereshetek egy új fantáziát.
Happy Massage