• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves Kenny7!

    Visszagondolok most a tegnapi játékunkra és elmosolyodom :)) Én nagyon szeretem a szerepjátékokat, de ki kell, hogy javítsalak ! Nem ez volt az első, szerepjátékom, és imádom! Csak, hogy én vagyok benne a domináns fél, az volt új! :))) De nagyon tetszett, köszönöm igazi élmény volt a randink, remélem még találkozunk ;)

    ps. erkély :*

    Tanárnős puszi,


    Gré

  • Egyeztetés:

    Már régóta szerepelt azon a bizonyos bakancslistán, de csak most tudtam időt szakítani Grére, aki készséggel állt rendelkezésemre. Eleinte a csevegőjében, majd utána üzenet formájában ismerkedtünk, és végül SMS-ben választottuk ki a mindkettőnknek megfelelő időpontot, amit itt az oldalon is megerősítettem. Kiemelném, hogy nagyon rugalmasan áll a dolgokhoz, abszolút jó pont ez nála!
  • Megközelítés:

    Jászaitól szinte egy köpésnyire, pár percnyi sétára található a búvóhelye. Parkolási lehetőséget nem fürkésztem, de ha jól tudom fizetős a környék (ha tévedek bocsánat). Mivel BKV-val mentem, így aki ezt választja az is jól jár, hiszen szem elől téveszthetetlen a célpont.
  • Helyszín:

    Miután megérkeztem egy csörrenésembe került, és máris mondta a kapukódot. *** emeleten található. Belépésemkor egy szűk rész vezetett a tetthely mezejére, ahol egy nagy ágy és egy kanapé várt ránk. Otthonosan berendezett, tipikus csaj részleg, hiszen volt pár pink szerelés, ám az összképet "díszítette" a műbroki, ami később fontos szerepet játszott az együttlétünk során.
    A panelokhoz híven kicsi tip-top fürdő, de annál nagyobb választékkal volt ellátva tusfürdőkből, ahogy a szájápolási kellékek is megtalálhatóak voltak - kéretik használni, nem lakásdíszt szolgálnak.
  • Lány külseje:

    Mivel arcos képekkel hirdet, így abszolút nem csalódtam, maximum pozitív értelemben, hiszen élőben sokkal gyönyörűbb hölgyről van szó. Filigrán kis csajszi, igaz, hogy fiatalabb, mint én, de annál cserfesebb, szókimondó. Eredeti tenyérbe illó mellek, formás popsi, és puha,bársonyos bőr. Egyszóval tökéletes!:)
  • Action:

    Alapjáraton egy szerepjátékot beszéltünk meg - tanárnő/diák felállásban, így értelemszerűen egy fekete egyberuhában és fekete magassarkúban fogadott. Az viszont evidens, hogy ki kicsoda volt. Gré elmondása szerint utálja az előre lekoreografált dolgokat, így csak gyors egyeztetés volt, hogy miről lesz szó. Hozzátette, hogy először csinálja a szerepjátékot, és izgatottan várja a fejleményt, ahogy én is. Innen jön az, amit át kellett élnem, különben nem hiszem el, hogy megtörténik velem...

    Érkezésem után gyorsan törcsit nyomott a kezembe és elküldött fürdeni, majd a szerep kedvéért visszaöltöztem, hogy hiteles legyen.

    A szobába található kanapéra leültem (ágy volt az "asztal"), és egy könyvet lapozgattam, majd tanárnőként, ha jól emlékszem öt kérdést tett fel, hogy átmenjek a vizsgán, ugyanis puskázás miatt pótvizsgán kellett megjelennem.... Három ponttól átengedi a tanítványokat nem mellékesen, de ezért meg kellett dolgoznom, hiszen csak egy pontot szereztem, hála a szigorúságának.

    Miközben kérdezett, fokozatosan simogatta magát, magához nyúlt, és időközben csak azt vettem észre, hogy a punciját kényezteti, és előkerült a műbroki. Közben hozzám szólt, és elmondta, hogy nemcsak pszichológia vizsgán vagyok, hanem belevihetünk biológiát, hogy meggyőzzem őt a továbbjutásról, aminek komoly ára van.

    Miután mondta, hogy bizonyítsak magához szólított a fentebb említett asztalhoz, kicsit szemeztünk, majd megcsókoltam a tanárnőt. Rákérdeztem, hogy "nem bukunk le, az igazgatónál, ha ránk nyit és akkor mi lesz?" - erre nyugtázta, hogy "bezártam az ajtót, senki nem zavarhat minket" - s továbbfolytattuk a csókcsatát. A folytatásban elkezdtem fokozatosan kihámozni a ruhájából, és előkerültek a formás cickói, amik valami eszméletlenül fenomenálisan aranyosak és kérték, hogy kényeztessem őket. Nem is haboztam, így neki is veselkedtem, majd miután láttam, hogy a brokival is magához nyúlt, így szembefordultam a puncijával és én is elkezdtem brokistul izgatni. Időközben kivettem a "műszert" a helyéről és elkezdtem nyalni-falni, ujjazni. Csodás látvány!!!

    Később kértem, hogy mutasson számomra is valamit..., ami brutálisan jó franciába ment át, hiszen bő nyállal, hol mély torokkal, s mindvégig kéz nélkül kezdett el franciázni. Külön kiemelném, hogy a mélytorkos kib.szaott eszméletlen jó volt, ahogy a kényszer is, természetesen normális keretek között. Míg a rudat kezelgette, addig hátranyúltam és amíg pucsított elkezdtem ujjazni a punciját, amire szopi közben kellemesen, és nagyon jól reagált. Egy-kettő popsi paskolás elcsattant, ami még jobban felhergelte. Az ágyra felállva elém térdelt és így is folytatta a szopit, amit csak az überelt, amikor bepucsított elém és úgy ujjazhattam - haját húzva - a punciját, két ujjal. Zseniális látvány volt a javából!
    Ezután felfeküdtünk a képzeletbeli asztalra, és folytatta a franciát, ami ha nem lenne rugó az ágyban, akkor nem tudnám mi lenne, de bitang jó érzés volt azt látni, hogy beleéli magát és ezzel együtt a tempójának köszönhetően eszméletlen jól rugózott a fekhely. Talán nem is kell mondanom, de csupa nyál volt a velem egykorú, ami nagyon pornós feelinget hozott a konyhára... Nem is csoda, hisz ezt kibírná sokáig, nyomban szereztem 1 pontot a tanárnőnél, hiszen a szájába ment a végtermékem, amit a pocijában el is tüntetett és kaján vigyorral nyugtázta a tettemet.:)

    A "szünetben" elmentünk (kicsit kilépve a szerepből szándékosan) közösen lezuhanyozni, és megtisztogattuk egymást. Mivel még regenerációra volt szükségem, ezért picit továbbnyúlt a pihenőm, de utána a szobába visszatérve ott folytattuk, ahol abbahagytuk, vissza a szerepbe.

    Ugyanúgy, rugózott az ágy a francia során, és amikor már látta a kellő életerőt bennem, gumit húzott. Kérdezte is tanárnő, hogy milyen pózban szeretném, pici síkosítás után, (kutyust következő alkalomkor bepótoljuk, megígértük) - háttal nekem - úgy csücsült bele és mozgott végig a farkamon előrehajolva, hol lassan, hol tempósan és ütemesen. Piszok jó érzés volt látni és érezni azt a puncit belülről széthúzva a fenekét főleg..., no meg az a popó mellette, és a hajának a ringatózása az valami fenomenális volt. Miután a vágtázás megtette a hatását, kikészített, és így a gumiba lőttem egy jó adagot hagyott lenyugodni, majd készségesen letörölgetett.

    Végezetül ismét együtt mentünk el a fürdőbe és letusoltuk egymást, amely végén elmondta, hogy 4 pontot szereztem, így túl is teljesítettem a követelményeket - hozzátette törölközés után, hogy "éppen hogy átmentem" - közölte gonoszan velem.:)

    A sikeres vizsga után 'könnyes búcsú' a tanárnőtől, viszont megérte, hiszen átmentem, így büszkén mondhatom, hogy megvan és jövök még egyszer, de akkor már igazgatóként, szerintem :))
  • Elszámolás:

    A találkozónk előtt kérdeztem, hogy elején vagy végén rendezzem. Számára a legjobb megoldás az volt, hogy a végén, amit én előre leakartam tudni, de ráhagytam a döntését - a legvégén rendeztük a rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Abszolúte megérte, sőt nagyon is! Ha tehetném kisajátítanám magamnak, de viszont inkább azt mondom, hogy vigyázzatok rá, mert nem minden "bokorban" találtok ilyen hölgyet. Ugyan kicsit a pesti átlag felett van a rózsák mértéke, de bőven túlteljesíti ezt az összeget. Nagyon-nagyon ajánlom kategória, felejthetetlen élmény volt, úgy érzem visszafogok még menni hozzá az biztos!
    Köszönöm Gré!:))
Happy Massage