• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam először elérni, de sikertelenül. Aztán később visszacsörgetett, kicsit később hívtam, ismét sikertelenül. Ezt a kört még megismételtük kétszer, de nem adtuk fel, és sikerült is elérnem, ráadásul az időpont is megfelelő volt neki, úgyhogy örömmel nyugtáztuk, hogy csak sikerült összehoznunk!
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmasabb területén, mégis egy csendes utcában van a cím. Parkolás ingyenes, és rengeteg hely áll rendelkezésünkre. Könnyen oda lehet találni, nem lehet elrontani sem, teljesen egyértelmű!
  • Helyszín:

    A lakásban egyedül fogad, amit szeretek, mert elengedheted magad. Igényes, rendezett, tiszta fürdővel, sok tusfürdővel, szájvízzel. A szobában kényelmes ágy, hangulatvilágítás, lágy zene. Igazi kis kéjlak ;)
  • Lány külseje:

    Egy kis off topic - de hozzá tartozik a történethez, és ahhoz, hogy milyen lány is Brenda. Nem szoktam késni, de egy orbitális dugó miatt sikerült kereken fél órát csúsznom, ez persze nem mentség, késtem és kész. Na ennek ellenére még fogadott, nyilván már csak fél órára, de mosolyogva nyitott ajtót, és nem vetette a szememre, hogy késtem. Szóval egy rendkívül korrekt, jókedvű, mosolygós csajszit ismertem meg benne, aki ráadásul dögös, és belevaló!
  • Action:

    Aki olvasta már a beszámolóimat, tudja, hogy nem vagyok egy fél órás típus, úgyhogy cselekednünk kellett! Már az ajtóban puszilkodás közben a kabáttal együtt minden göncöm le is dobáltam, valahogy olyan ösztönösen jött, mintha Brenda ezt sugallta volna a tekintetével, és a huncut mosolyával. Egy gyors tusi után megmutatta a francia tudását, ami nem semmi. Az a finom fajta: épphogy érzed a nyelvét és a száját a farkadon siklani, jó bő nyálasan, jó mélyre lenn, golyókat is kényeztetve, nagyon finom. Lefeküdtem az ágyra, és úgy is élveztem egy darabig, aztán kértem, hogy jöjjön fölém, és 69-ben toltuk neki. Élveztem a finom száját, közben a haja csikizte a golyóimat, én meg csak nyaltam elém táruló punciját. Nagy nyögdécseléseink közepette sikerült is a csúcsra juttatnom, de a farkamat még ekkor sem engedte el. Egy pillanatra sem eresztette, tudta, hogy rövid az időnk, ezért egyre hevesebben szopta. Aztán elérkezettnek látta az időt, gumit fel, és már pattant is nyeregbe. Lovaglás, közben csókolóztunk, meg a melleivel játszottam, aztán a fenekét szorítva én adagoltam alulról, majd misszibe váltottunk, és úgy döngettem, de ezt tényleg brutális intenzitással, a rövid idő miatt, de Brenda nagyon jól bírta a kiképzést. Jött a doggy póz, turbo fokozatban, itt már hatalmas nyögések kísérték munkánkat mindkét részről. Gumit le, újra azt a finom franciát ide, először fekve, majd a végére felálltam, hogy jó gyorsan tudja verni a farkam, miközben kéjesen néz a szemembe, és a golyóimat nyalogatja. Ezt az érzést akarom, aztán egyszer csak bummmmmm ..... a szájában ért el a vég...... Még utána is hosszasan nyalogatva hagyott lenyugodni....
  • Elszámolás:

    Egy kicsit azért túlcsúsztunk a fél órán, de mégis csak a fél órát kérte, amit megfejeltem egy kis plusszal, a kellemetlenségekért cserébe. De még így is bőven megérte az élmény.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Brendánál, azon túl, hogy mindketten tudtuk, ez így azért elég rövid idő volt a képességeinkhez képest. De megbeszéltük, hogy lesz még folytatás, és bepótoljuk, ami nem fért bele ;)
Happy Massage