• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága Fenyes!

    Nagyon- nagyon és még ezerszer is leírhatnám, hogy mennyire jól éreztem magam Veled, és mennyire kellemesen csalódtam! Egy nagyon szép, tartalmas órát tudhatok magam mögött Miattad, amit köszönök, ha már negyed ennyire jó fej, kedves és imádnivaló vendégeim lesznek, akkor a legszerencsésebb szolgáltató hölgyek között tudhatom Magam!

    ps. a vacsi finom volt!

    Millió csók,

    Gré

  • Egyeztetés:

    VTR-en. Kapunál egy csörrentés a kód miatt. Simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Saját 4 kerekűn érkeztem. Elég kacifántos kört nyomtam, tekintve hogy nem tudtam hol tesznek éppen úgy mintha dolgoznának az utak minőségének javításán.
    BKK tökéletes, a 4-6-os megállótól 210 lépés.

    /A VTR előnyei: ha lefixáltátok és a hirdető úgy állította be akkor pontos címet kapsz!/
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház, melyben lift is van, de én a rossz térdemmel sem használtam. A lakás a célnak tökéletes meg van a maga varázsa.
    Előtér, kicsiny konyha mely igazából társalgó is lehetne, és egy relatív nagy tetthely.
    Külön kiemelném a rácsos ágyat nekem kimondottan tetszett. (és nem kell félni a nagytestű kollégáknak sem, nem esik szét).
    Máshol megszoktam az aláfestő zenét de nála vagy eleve nem volt vagy elfelejtette (vagy készült belőlem és tudta, hogy az agyamra menne vele).
    Cuccoknak kanapé vagy kis "szék" én a kanapét választottam. Illetve asztalka amire megmondom őszintén nem tudom mi minden volt kipakolva (bocs de ott már máson járt az eszem, mert a kislány a törülközőmért hajlongott nekem háttal... mea culpa)
    Fürdő pöttöm (én a két ellentétes sarok élt elértem) de minden tip-top. Kivéve a toalett ülőket, azt a nap folyamán egy kedves MT a nagy sejahjával letörte.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdető lányról lévén szó szerintem erről nincs mit mondanom.
    Nah jó azért mégis. Első blikkre féltem csak a PS és a rúzs miatt olyan húsosak az ajkai de nem. A lánynak csodás szája van.
    A haja illatos, a nyaka finom bársonyos ahogy a teste minden porcikája de az a finom kis babahaj ami a nyakszirtjén kajánul kacérkodik valami olyan cuki, hogy szívem szerit ott haraptam volna meg azonnal.
    Félelmeim a mellek kapcsán is elszálltak, tekintve mikor kicsomagolásra kerültek a fűzőből, ahogy voltak úgy is maradtak. (nah jó 20 évesen nekem is mindenem így állt mondhatnánk), de akkor is mint két illatos formás pont kellően lágy gombóc fagyi.... (bocs csorog a nyálam...)
    A hasát a fűző miatt nem láttam, de mikor lekerült.. nos akkor sem. Nem izmos nem húsos pont jó. (a rosszalkodás után az jutott eszembe mint mikor Brosnan gyémántot tett Berry köldökébe a halj meg máskorban)
    Popsit hagyjuk ma még aludni akarok és álló cerkával nem menne, de ajánlom mindenki figyelmébe a 28-as és a 33-as képeket.
    És a 35-ös kis lábikók a fehér harisnyában kimondottan jól mutattak a topogóiban és később a fülem mögött is.
  • Action:

    Az action ott kezdődött, mikor beléptem és konstatáltam, hogy oké h harisnya és fűző, de ennyire testszínű bugyi nem létezik, szóval az nem volt. Ellenben volt nagyon korrekt belátás mikor a türcsit megkaptam. Pancsi gyorsan majd vissza. Közben csacsogás.
    Ágyra huppanás után kis simi puszik ( a csók inkább puszi, de a végére azért ott volt az a nyelv is.) még több simi, és fűző le. Itt mondhatnám, hogy képszakadás de szerencsémre (és a tiétekre nem történt ilyesmi). Puszik, csókok, haladok az orrától a nyakán lefelé a melleiig, ahol megpihenve a fenekét markolászva játszottam a macsót, de túl cuki ahhoz, hogy gonoszkodjak vele. Innen csak egy gyors köldökbe csobbanás volt és már másztam is ki a "medencéből" a medencéhez. Ahol határozott utasítások helyett kis sóhajok irányítottak. Majd egy majdnem fulladásba torkolló pillanat amin jót mosolyogtunk. (nah figyel a csaj az a lényeg, tudja mikor mit kell mondani)
    A sikert tagadni nem lehet és nem is akarta, fordulás után övé volt a "porond" de sokáig nem hagytam, hogy játsszon, igazság szerint amíg én játszottam már kővé váltam így csak tiszteletkört kellett futnia és már kértem is a latexet.
    Nem volt cifrázás, finom lovaglásból durcibb vágtáig elvoltunk mindennel (van az a pont ahol már nem tudod mi a jobb a vizuális inger ahogy pattog a szemed előtt a két formás cickó, vagy az érzés ahogy az egyébként is szűk kislány rád szorongat.). Aztán persze egy kis papás mamás, ahol mint korábban írtam a kicsi lába a nyakamba fülem mögé került. De ezt az én balfaszságomból sajnos nem élvezhettem sokáig, innen kicsit még megrágtam a popsiját és persze nem lehetett kihagyni a franciás befejezést.
    Nah a franciáról még egy gondolat csak, hogy kerek legyen az egész történet. Mostanában rákattantam a kényszer-franciára ami itt elindult volna, de valahogy olyan kis "ártatlan" volt (igen nekem is fura gondolat, de tényleg), hogy végül is letettem róla. Így csak egy finom az Ő által diktált tempóban történő nfvsz volt a záró akkord.
    Kicsiny haverok szilviába landoltak majd kicsi dumcsi, pancsi, és csók után séta el.
  • Elszámolás:

    Korrekt előre ahogy kell a kicsi asztalra. Távozásomkor még ott volt. Az az igazság, hogy közhely de ezért a szolgáltatásért ez a lány többet is kérhetne, csak kicsit jobb helyen (pedig az sem rossz, leszámítva h kb parkolni felér egy heréléssel)
  • Összkép:

    Régi motoros vagyok, sokat láttam és még fogok is. Sok kedvencem van ez is tény. De Gréti is felkerült a top 5-be. És ez azért nagy szó mert nem vállal popsit, és nem is viselkedik szolgáltatóként. Egészen konkrétan úgy jöttem ki tőle, hogy "basszus, mintha első randi lett volna" (csak a közös vacsi maradt el.)
Happy Massage