• DÓRA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néztem a képeit és muszáj volt megkóstolnom, kipróbálnom. Többször beszéltem vele telefonon és végül egy mindkettőnknek elfogadható könnyed vasárnap délutáni programot varázsoltunk.
  • Megközelítés:

    Hazajárok. Most még jobb a helyzet, hisz délután mindenki sziesztázik vagy a jó időben kirándul. parkolás most még ingyenes is. De a BKV járművei közül 3 majd az ajtóban tesz le.
  • Helyszín:

    Vakon járok a csigalépcsőn. Megszámolni sem tudom, hányszor jöttem ide és főleg kihez, mert sokszor már tollat se ragadok, hogy megírjam kinél-mikor-hogy voltam. De, ismét a tatamis szobát választottam, szófával és szobainassal.
  • Lány külseje:

    Nem csalódtam, minimális sminkben és fekete koktélruhában fogadott, hozzáillő magassarkúban. Mikor ment fel a lépcsőn a fenekét simogattam. a mellei duzzadtak a ruhán keresztül, fehér bőre pedig hibátlan, kacér mosolya pedig kedves. Jó helyen voltam.
  • Erotikus masszázs:

    Szobába invitálás után, zuhanyzás. Elkísért előtte, hogy a kilépőt leterítse, na itt nem tudtam megállni, hogy ne hajtsam fel a ruháját és paskoljak a popsijára. elismerően pillantott hátra, így hát bugyin keresztül megsimiztem a punciját. zuhiból visszatérve levetkőztettem, de egy kicsit vehemensen szabadítottam meg a ruhájától, ahol talán telt cicikre bukkantam. Kézre, ajakra jól reagált és már vettem is le a bugyiját. Leparancsolt a tatamira. De, nem kértem masszázst, nem arra vágytam. Csak simire-cirógatásra. Nem volt kedvem hozzá. így hát beszélgettünk, miközben az újaival cirógatta a hátamat, lábaimat, fenekemet. apró harapások, csókok, puszik hagyták el az ajkát. így villanyozva fel az étvágyamat. Így hát fordultam.
  • Levezetés:

    Megfordulván, rögtön elkapott. Csak simogatta a farkamat, cirógatta állította fel és érezve a keménységet pár kapta is be. Nem immel-ámmal franciázott, hanem olyan vehemensen, hogy néha azt hittem, nem is akarja kiengedni a szájából. Nem hagyta ki a golyókat sem a játékából. Jól irányíthatóan-kezét eltéve máris csak az ajkával ápolta a farkamat. Tudtam, hogy Énis meg akarom kóstolni, ezért hanyatt döntöttem és nyaltam a punciját. Nem kellett sok idő és vezetett is 1:0-ra. Felálltam a kanapéhoz mentem és már előttem térdelve szopott. Isteni érzés volt, hogy a szájában a farkammal farkasszemet nézve a tükörbe bepúcsítva próbálja a torka tövére venni a Velem egykorút. Mivel ilyen szituációban ki nem, Én persze, hogy igen próbáltam jobba és jobban lenyomni a fejét és lent tartani a torkán. Közben bezsélgettünk és engem felvillanyozz, ha azt hallom, hogy szereti a F..szt és hogy jól esik neki.
    tudtam, hogy így nem lesz jó vége, ezért ismét fordulás, lába a nyakához és kinyaltam a már úgy is csurom nedves puncit. 2:0
    Majd elém állítottam és elélveztem egy kis francia után. Ment a szájába, arcára, melleire. Verítéktől csatakosan pihegtem, miközben Ő még szopta és még jobban szopta volna a farkam.
  • Elszámolás:

    Addig addig beszélgettünk, hogy az ajtóból visszalépve adtam át a kis asztalra az óbudai átlagot.
  • Összkép:

    Hogy megérte-e? Naná. Itt vannak az egyik legjobb szolgáltatók. Lassan gondolkodnom kell ki is az Istennő vagy a felejthetetlen.
Happy Massage